szabot Elküldve Február22, 2006 Megoszt Elküldve Február22, 2006 Én ma itthon vagyok, ... ...egész nap a tiétek vagyok :rolleyes: Sanyi is, nyuszi is elérhető. Akkor ma nem (vagy sem) melózok? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február22, 2006 Megoszt Elküldve Február22, 2006 Sanyi is, nyuszi is elérhető. Akkor ma nem (vagy sem) melózok? :rolleyes: Én nem sokáig. 10-re megyek a műhelybe, fémtisztára csiszolom a cimbora Mantáját, most azon dolgozunk (még egyelőre). A farán a törés már ki van kalapálva, fenn van a javítóív hátul, benn van a küszöb a bal oldalon, az ajtó törése is ki van kalapálva, most az eleje van soron, aztán hétvégére jön a jobb oldala, és talán jövőhét végére a motortér kerül sorra. Egyébként erről az autóról van most szó: Persze ezeknek a műveleteknek csak a nézője vagyok. Csak egyrészt nem unom halálra magam otthon, másrészt nagyon jó a társaság, harmadrészt meg legalább fogdmeg melóra jó vagyok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Február22, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Február22, 2006 Srácok! Azon gondolkozom hogy ha jó nektek, és bevesztek egy lassú járművet a csapatba(feltéve hogy meggyógyulok addigra) mehetnénk együtt, taliznánk valahol...Beszltem viperes-sel, szívesen csatlakozna hozzánk. Mivel én úgyis valószínűleg onnan indulok ahol ő lakik, talán egyzserűsödik a dolog. Gondolkodjatok rajta, ok? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február22, 2006 Megoszt Elküldve Február22, 2006 De akkor te most T.Szentmiklósról csatlakoznál a falkához, vagy a betegség miatt elmarad a családlátogatás, és Debrecenből mennél? Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Február22, 2006 Megoszt Elküldve Február22, 2006 Nekem csak egy időpont kellene, hogy mikor vagytok Szoboszlón, ha egyáltalán (gondolom) erre indulunk. Szóval mikorra várjunk benneteket? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Február22, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Február22, 2006 Ha jól leszek akkor viszem a családot kora délelőtt, és akkor Milkóson vagy Szolnokon taliznék a többiekekel, ha nagyon nem bírom magam kikúrálni bekérezkedek mackóékhoz, és akkor család marad itthon...Csak gondoltam addig gondolkozzatok rajta, hogy tudjam tovább adni az infót, meg hogy van e rá igény egyáltalán....Bár az időjárásjelentést nézve.....nekem nem lesz kedvező Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február22, 2006 Megoszt Elküldve Február22, 2006 Nekem csak egy időpont kellene, hogy mikor vagytok Szoboszlón, ha egyáltalán (gondolom) erre indulunk. Szóval mikorra várjunk benneteket? Ebben a témában szerintem Mackó és SzaboT a kompetens, de tuti, hogy még ma reagálnak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Február22, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Február22, 2006 Tamásék egy óra után tudnak csak indulni, s szerintem nem erre indulnak.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február22, 2006 Megoszt Elküldve Február22, 2006 Tamásék egy óra után tudnak csak indulni, s szerintem nem erre indulnak.... Akkor marad Mackó, de ő tuti Szoboszló fele megy. Ha tényleg négyre szeretne odaérni, akkor szerintem fél kettő-kettő körül indulhat, de ez csak az én saccom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Február22, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Február22, 2006 hát előzetes terveim szerint addigra én már az ebédet fogyasztom a rokonoknál:) ja tegnap rákérdeztem a srácnál a szervízben(tulaj) hogy nem lehetne e hogy kedvezményt adjanak, bár szerintem ez már elég baráti ár volt így is, de nem zárkózott el... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február22, 2006 Megoszt Elküldve Február22, 2006 ja tegnap rákérdeztem a srácnál a szervízben(tulaj) hogy nem lehetne e hogy kedvezményt adjanak, bár szerintem ez már elég baráti ár volt így is, de nem zárkózott el... :rolleyes: A klubkártya felmutatásával? Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Február22, 2006 Megoszt Elküldve Február22, 2006 No akkor konzúltálok macival, Te pedig Nyuszi gyógyuljál rohamvágtában :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Február22, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Február22, 2006 A klubkártya felmutatásával? :blink: ;) Rám való hivatkozással :D ;) Persze igen klubról beszéltem neki, csak kicsit nagyobb létszám kellene... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Február22, 2006 Megoszt Elküldve Február22, 2006 ill. látván hogy olvasgat, remélem reagál is :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Február22, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Február22, 2006 No akkor konzúltálok macival, Te pedig Nyuszi gyógyuljál rohamvágtában :rolleyes: Igyekszem :blink: De véglegest majd pénteken, mert nekem ez állapotomtól függő... De at hiszem este csak elviszem Hobit próbaútra:) Addigra "kipihenem"magam ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február22, 2006 Megoszt Elküldve Február22, 2006 Akkor marad Mackó, de ő tuti Szoboszló fele megy. Ha tényleg négyre szeretne odaérni, akkor szerintem fél kettő-kettő körül indulhat, de ez csak az én saccom. Sziasztok! Igen maradok én! :rolleyes: fél 2, 2???? Hát, ha csak 2 órát szánnék az útra, akkor lehet ekkor indulnánk, de szeretnék biztosan ott lenni 4-re, szóval inkább fél1 és 1 között indulunk. Hajtani se akarok nagyon, meg úgy kell menjek, hogy kannába legyen benya, mert a BC kalibrálása valahol útközben fog végetérni, szóval még valahol majd tankolnom is kell Kecskemét előtt nemsokkal, vagy cegléd körül, vagy korábban. :blink: attól függ, mennyire nyomom. ;) Szóval I_S így kalkulálj, hogy szerintem 1 körül szoboszlón vagyunk. Nyuszi! Gyógyulj, de ha kell befértek! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február22, 2006 Megoszt Elküldve Február22, 2006 Akkor elszámoltam magam, bocsi. Csak úgy voltam vele, hogy nekem Kevi-debrecen 45 perc, Kevi-Kecskemét meg majdnem egy óra. Mondjuk, én egy rövidebb, és kevésbé forgalmas úton szoktam Kecsóra járni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február22, 2006 Megoszt Elküldve Február22, 2006 Akkor elszámoltam magam, bocsi. Csak úgy voltam vele, hogy nekem Kevi-debrecen 45 perc, Kevi-Kecskemét meg majdnem egy óra. Mondjuk, én egy rövidebb, és kevésbé forgalmas úton szoktam Kecsóra járni. Nem számoltad el magad, csak most nincs kedvem hajtani nagyon, meg ha tényleg esős, vagy retyósabb idő lesz, akkor kell az idő. Tavaly pl. 3-3,5 óra alatt Pakson voltunk, az meg kicsit arrébb van. :blink: Na de az augusztusban volt, és meleg, napsütéses időben! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február22, 2006 Megoszt Elküldve Február22, 2006 Nem számoltad el magad, csak most nincs kedvem hajtani nagyon, meg ha tényleg esős, vagy retyósabb idő lesz, akkor kell az idő. Tavaly pl. 3-3,5 óra alatt Pakson voltunk, az meg kicsit arrébb van. ;) Na de az augusztusban volt, és meleg, napsütéses időben! :rolleyes: És Ildi néha rémült arcával? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február22, 2006 Megoszt Elküldve Február22, 2006 És Ildi néha rémült arcával? :blink: Lehet, én az utat figyeltem! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Február22, 2006 Megoszt Elküldve Február22, 2006 jájj... ha nem jön össze, hogy párom lelépjen hamarabb a melóból, akkor lehet út közben érlek utól.... mi olyan 2-re terveztük az indulást, és gázos esetben 2 és fél órára az utat.... No meglátjuk mit tudunk összehozni.... Remélem azért nem lesz olyan rosz út, mint tegnap este (köd + szakadó eső + sötét) mert akkor tényleg 2 és fél óra, bár tegnap este így is 11 perc alatt értem be a nagyállomáshoz tőlünk a kúrtól :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Február22, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Február22, 2006 akkor lehet mégsem tartok veletek :blink: ;) :D Ez az új autó, még szokatlan nekem :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február22, 2006 Megoszt Elküldve Február22, 2006 Nem gond, ha útközben értek utol I_S, valószínűleg inkább öregurasan fogok menni, szóval 90 környékén... :rolleyes: ahol lehet, meg nem látnak a yardok! :blink: Nyuszi, akkor most mi is van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Február22, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Február22, 2006 Nem gond, ha útközben értek utol I_S, valószínűleg inkább öregurasan fogok menni, szóval 90 környékén... :rolleyes: ahol lehet, meg nem látnak a yardok! :blink: Nyuszi, akkor most mi is van? Mondtam, hogy ha lehet akkor majd pénteken visszatérünk rá, mert az állapotomtól függ. Ha a mit nézem akor el sem indulnék még utasként sem Kesckemétre olyan szarul vagyok. De iygekszem kúrálni magam, és hátha holnapra javulok... Szóval kis türelmet kérek. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február22, 2006 Megoszt Elküldve Február22, 2006 Mondtam, hogy ha lehet akkor majd pénteken visszatérünk rá, mert az állapotomtól függ. Ha a mit nézem akor el sem indulnék még utasként sem Kesckemétre olyan szarul vagyok. De iygekszem kúrálni magam, és hátha holnapra javulok... Szóval kis türelmet kérek. :rolleyes: Rendicsek! Akkor még erre visszatérünk! :blink: Remélem jobban leszel! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts