Sörös Sanyi Elküldve Február18, 2006 Elküldve Február18, 2006 Nagyon csendben vagytok! Hétvégi pihi? Egy hét múlva mit fogunk csinálni? :rolleyes: Hát, terv szerint jól fogom érezni magam. De ezzel gondolom ti is így vagytok.
mackosajt Elküldve Február18, 2006 Elküldve Február18, 2006 Hát, terv szerint jól fogom érezni magam. De ezzel gondolom ti is így vagytok. Mi is! :rolleyes: Remélem akkor is ilyen csodálatosan napsütéses idő lesz! Jó lenne! Szép, Tiszta kocsikkal érkezhetnénk Kecskemétre! ;) Mennem kéne a bótba... :blink: sört hozzak?
Sörös Sanyi Elküldve Február18, 2006 Elküldve Február18, 2006 Mennem kéne a bótba... :rolleyes: sört hozzak? Nekem jöhet! :blink:
mackosajt Elküldve Február18, 2006 Elküldve Február18, 2006 Nekem jöhet! :blink: Oké! Akkor most megyek...lehet majd fénypostán küldöm... az ablakot nyisd ki! Sokba van az üvegezés! Ja, és lehet, hogy ma már nem írok ide... közeleg a munkaidő! :rolleyes: Szóval... szép napot nektek!
corsarulez Elküldve Február18, 2006 Elküldve Február18, 2006 Hali Chyga! ;) Holnap ( vasárnap ) már megint esőt jósoltak! :blink: Igyekszem kihasználni a mai jó időt, megyünk nemsokára halászlézni, reggel meg csavarogtam kicsit a városban. :rolleyes:
Hagalex Elküldve Február18, 2006 Elküldve Február18, 2006 Eza Diózsegis ürge kattant, még anno a zasztihoz jártam oda alkatrészért, de ...... ;) :D Hát nem kereskedő vénával megáldott! :rolleyes: Márhogy a Diószegi úton van a bontója?? ..vagy micsodája.... Én arra laktam ám valamikor nagyon régen!!! ;) A Lahner u. ban ;) ...Mindkét végin, az egyiken a Diószegi felől a nammamámék, a Létai út felől meg az anyámékkal mi! :blink: ;)
corsarulez Elküldve Február18, 2006 Elküldve Február18, 2006 Szia Haga! 1000 éve nem láttalak (olvastalak).....! Hová lett mindenki kedvenc Off-Mestere? :rolleyes:
szabot Elküldve Február18, 2006 Elküldve Február18, 2006 Na ja SzaboT! Ha legközelebb késel, fogd nyugodtan a szüleidre: "Nem tehetek róla, ők neveztek el Tamásnak!" :rolleyes: Mellesleg akkor én ezért rohanok mindíg fejjel a falnak! :blink: Azt hittem, hogy azt írod, hogy fogjam rá a nyuszira. ;) Most indulok Miskolcra. Visszafelé beugrok a Corába bevásárolni. Sanyi, én is hozzak neked sört?
Sörös Sanyi Elküldve Február18, 2006 Elküldve Február18, 2006 Azt hittem, hogy azt írod, hogy fogjam rá a nyuszira. ;) Most indulok Miskolcra. Visszafelé beugrok a Corába bevásárolni. Sanyi, én is hozzak neked sört? Nem, Nyuszi Kavics és én anyukám, te csak ne fogj rá semmit! :rolleyes: Mellesleg imádlak titeket, hogy rám gondoltok! :D Hozzad csak, el fog fogyni! :blink:
szabot Elküldve Február18, 2006 Elküldve Február18, 2006 Nem, Nyuszi Kavics és én anyukám, te csak ne fogj rá semmit! ;) Mellesleg imádlak titeket, hogy rám gondoltok! ;) Hozzad csak, el fog fogyni! :D :rolleyes: Ahhoz képest, hogy az anyukád, jól tartja magát. Talán a frissítő arcmasszázsok miatt. :blink: A taliig biztos elfogy majd a sör, de közben gondolok rád, ok? És amúgy is, neked mást viszek. ;)
Sörös Sanyi Elküldve Február18, 2006 Elküldve Február18, 2006 És amúgy is, neked mást viszek. :blink: Rendben, akkor a sört én viszem! :rolleyes:
nyuszifül Elküldve Február18, 2006 Szerző Elküldve Február18, 2006 Na kicsit nem figyelek oda és rögtön kibeszéltek ;) Asszem eztán ritkábban fogok idejárni, és akkor jó sok mindent meg fogok tudni magamról ;) :D Én nem voltam ma sehol, eddig, mert sütit sütöttem ;) Azt hittem, hogy azt írod, hogy fogjam rá a nyuszira. ;) :rolleyes: Azt hiszem rám majd valami mást fogsz fogni, nem a késést ;) ;) Én arra laktam ám valamikor nagyon régen!!! :blink: Akkor majd ha itt lesz tali, szépen körbejárunk mindent veletek nosztalgiából :(
Sörös Sanyi Elküldve Február18, 2006 Elküldve Február18, 2006 Na kicsit nem figyelek oda és rögtön kibeszéltek ;) Asszem eztán ritkábban fogok idejárni, és akkor jó sok mindent meg fogok tudni magamról :blink: ;) Én nem voltam ma sehol, eddig, mert sütit sütöttem ;) :rolleyes: Azt hiszem rám majd valami mást fogsz fogni, nem a késést :D ;) Ááááá, nem beszélünk mi ki. ;) De egyre éhesebb vagyok egy kis finom sütire! ;)
nyuszifül Elküldve Február18, 2006 Szerző Elküldve Február18, 2006 Ááááá, nem beszélünk mi ki. :blink: De egyre éhesebb vagyok egy kis finom sütire! ;) Háát, ezt már elígértem....azaz megrendelésre készült :rolleyes: :D
Sörös Sanyi Elküldve Február18, 2006 Elküldve Február18, 2006 Háát, ezt már elígértem....azaz megrendelésre készült :blink: :D Kár. Bár, Kecskemétig kopogósra száradt volna, szóval jó ez így. :rolleyes: Attól még éhezek rá! ;)
nyuszifül Elküldve Február18, 2006 Szerző Elküldve Február18, 2006 Kár. Bár, Kecskemétig kopogósra száradt volna, szóval jó ez így. ;) Attól még éhezek rá! :D Hát remélem nem is marad belőle, márcsak azért mert elég égő lenne ha még egy hét múlva is itt állna :blink: :rolleyes:
Korzika Elküldve Február19, 2006 Elküldve Február19, 2006 óóó..Egyszál egyedül vagyok a fórumon... :rolleyes: Van aki még bulizik,van aki már pihen a buli után és van aki még azt sem tudja hol van.. :blink: Ma,ha olyan jó idő lesz mint tegnap volt lemosom én is a kisótót.
Gepard Elküldve Február19, 2006 Elküldve Február19, 2006 Nem nézek felétek pár napig és teliírtok 8-10 oldalt. Tenap egész jó idő volt felénk is, ennek örömére neont szereltem belülre.:blink: De még nem igazán jó, kell rajta finomítani. Meg Chyga is kell a további finomításhoz.(elfogytak a neonjaim) Mi van ezzel a sütivel? Kinek sütnek, mikor, hol? Sós süti is lehet arra esik jól a sör ;) :rolleyes:
nyuszifül Elküldve Február19, 2006 Szerző Elküldve Február19, 2006 Mi van ezzel a sütivel? Kinek sütnek, mikor, hol? Sós süti is lehet arra esik jól a sör :D :rolleyes: :blink: ;) Én sütöttem, tegnap. Puncstortát és zserbót. Majd ha itt lesz az országos tali, sütök neked ;)
Chyga Elküldve Február19, 2006 Elküldve Február19, 2006 Hali! Tatabánya: napsütés, +4 fok ... 5 rozsda folt .. 1 hiányzó spoiler ... autójavíttási kedv: 50%-on ..
nyuszifül Elküldve Február19, 2006 Szerző Elküldve Február19, 2006 Hali! Tatabánya: napsütés, +4 fok ... 5 rozsda folt .. 1 hiányzó spoiler ... autójavíttási kedv: 50%-on .. Szia Chyg! Nálunk reggel borult volt az idő, Hobi tengeren gázolt :blink: néhány helyen annyira áll a víz. de most ragyogó napsütés van.. Tavasz van a levegőben, és nekem nagyon-nagyon jó a kedvem :rolleyes:
Chyga Elküldve Február19, 2006 Elküldve Február19, 2006 Szia Chyg! Nálunk reggel borult volt az idő, Hobi tengeren gázolt ;) néhány helyen annyira áll a víz. de most ragyogó napsütés van.. Tavasz van a levegőben, és nekem nagyon-nagyon jó a kedvem :blink: Örülök, hogy nagyon-nagyon vidám Nyuszika vagy! :D ;) Igen! Tavaszt érzem én is! :rolleyes:
nyuszifül Elküldve Február19, 2006 Szerző Elküldve Február19, 2006 Örülök, hogy nagyon-nagyon vidám Nyuszika vagy! ;) ;) Igen! Tavaszt érzem én is! :rolleyes: :D Csak nehogy ez a fene nagy jókedv, tudod vihar előtti legyen.... :blink: de mindegy, kihasználom amíg lehet ;) imádom a tavaszt ;)
mackosajt Elküldve Február19, 2006 Elküldve Február19, 2006 Jó reggelt!... vagy napot... :rolleyes: Ma nem megyek dógozni... 1 napot megint kihagyok... még van 6 nap tavalyi szabim.... Kollégám javasolta, miután számoltuk, hogy mi lesz ma a meló... Szeretem a napsütést! Nyuszi.. nálunk ma palacsinta sütés lesz! Chyga.. milyen spoiler jött le a kocsiról? Gepárd.. tessék sűrűbben benézni hozzánk!
Sörös Sanyi Elküldve Február19, 2006 Elküldve Február19, 2006 Aki tudja tudja, aki nem nem, de mi SzaboT-tal sokat gondolkodunk a női táska rejtelmein. Én megtaláltam a megoldást! Videót nem tudok linkelni, de akit érdekel, annak elküldöm MSN-en. A titok az elrendezésben van! :rolleyes:
Recommended Posts