szabot Elküldve Február9, 2006 Megoszt Elküldve Február9, 2006 Sajnálom... Pedig nagy marhák! Majd otthon megnézem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február9, 2006 Megoszt Elküldve Február9, 2006 Majd otthon megnézem. Rendicsek... most viszont megyek havat seperni! :) Majd jövök... Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Február9, 2006 Megoszt Elküldve Február9, 2006 Rendicsek... most viszont megyek havat seperni! :) Majd jövök... Nekem meg még fogalmam sincs, hogy mi vár rám, ha haza megyek. Mármint mennyi havat kell eltakarítanom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február9, 2006 Megoszt Elküldve Február9, 2006 Nekem meg még fogalmam sincs, hogy mi vár rám, ha haza megyek. Mármint mennyi havat kell eltakarítanom. Felénk már folyamatosan olvad... kb. anniyra, amennyire esik... szóval szinten tartva! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Február9, 2006 Megoszt Elküldve Február9, 2006 Felénk már folyamatosan olvad... kb. anniyra, amennyire esik... szóval szinten tartva! Azt még rosszabb takarítani! Csak ragad a lapátra és söpörni sem lehet! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február9, 2006 Megoszt Elküldve Február9, 2006 Azt még rosszabb takarítani! Csak ragad a lapátra és söpörni sem lehet! :) Akkor jössz segíteni? Mert ez így nehéz munka! :D Kell a segítség! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Február9, 2006 Megoszt Elküldve Február9, 2006 Akkor jössz segíteni? Mert ez így nehéz munka! :) Kell a segítség! ;) Gondolatban veled vagyok! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február9, 2006 Megoszt Elküldve Február9, 2006 Gondolatban veled vagyok! :) Tudtam, hogy a kedves cartársra számíthatok! :D Mennyivel jobb lenne most a nyugati határszélen lenni... ott 1000-rel süt a nap, meg +7 fok van!!! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Február9, 2006 Megoszt Elküldve Február9, 2006 :) Akkor csak mi szívunk itt a hóval? Nyugatiak! Tessék küldeni egy kis meleget!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Február9, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Február9, 2006 Na akkor este lehet nem megyek gyakorolni, ha olvad... Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Február9, 2006 Megoszt Elküldve Február9, 2006 Na akkor este lehet nem megyek gyakorolni, ha olvad... Attól, hogy olvadt, azért csapatni még lehetett. ;) Otthon eltakarítottam 214832565986279 köbméter havat!!! :) És még van ugyanennyi... :D Ez az átka a nagy udvarnak... Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Február9, 2006 Megoszt Elküldve Február9, 2006 Sziasztok! Itt megolvadt, aztán jégpáncél lett!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ma gyalog voltam, illetve egy kis ideig egy merci Vitoval. Nálam se megy az uw. tetszik Mackósajt avatarja! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 Sziasztok,én most az Antarktiszról jelentkezem.Tegnap is egész nap esett és már ma is elkezdett hullani a hó.Így most kb 25-30 cm a hóvastagság.Itt rendezik meg a Téli Olimpiát mert Torinóban nincs ennyi hó. :) Tegnap előtt voltam Debiben,de sietni kellett ,ugyanis a haver Nápolyi masztiffját vittük be az állatkórházba,mert 6 hónapos és 1 nap alatt lebénultak a hátsó lábai,sajnos már meg sem röntgenezték,mert látták rajta,hogy menthetetlen (nem tudtam megjegyezni milyen betegség) így holnap valszeg elaltatják. :D Nagyon sírt a gazdája, még én is megkönnyeztem. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 Sziasztok! Tomi... részvétem a nagy hóeltakarítási projekthez! ;) Rulezke... Köszi! ( jó időbe telt, mire rátaláltam. ) CORSikA... Részvétem a haverodnak. Szörnyű az ilyen! :D Ja, és azért remélem hamarosan enged a tavasznak a tél! ;) ui: most két napot megint itthon leszek... jujj de jó ez a +szabadnap! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Február10, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Február10, 2006 Jó reggelt!Vagy inkább jobbat! Asszem nekem a hétvége is kevés lesz, hogy kipihenjem a heti fáradalmakat....így ha vasárnap kissé ingerült leszek, előre is bocs srácok :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 Reggelre megint tök fehér lett minden, de olvad! Jó lenne pár enyhe nap, le kellene csutakolni a kocsit még az évnyitó előtt.... mindenkinek jóóó munkát! Én ma itthon vagyok, csak délután dolgozom. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 Reggelre megint tök fehér lett minden, de olvad! Jó lenne pár enyhe nap, le kellene csutakolni a kocsit még az évnyitó előtt.... mindenkinek jóóó munkát! Én ma itthon vagyok, csak délután dolgozom. :) :D Én majd ha visszakapom a kocsit, alighanem tiszta lesz... De az évnyitóra tényleg lehetne jó idő, hogy ne csupa koszos ótó legyen ott... hanem mindegyik szép tiszta legyen! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 Én a sótól félek leginkább, mert a kosz annyira nem zavar a szürke autón, nem feltűnő! :) No, lassan indulok fordászhoz, holnap kötelező bálba megyek (sulis)..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 No, lassan indulok fordászhoz, holnap kötelező bálba megyek (sulis)..... Vigyél engem is a bálba!!! :D Vannak helyes lányok? Már persze Rajtad kívül. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 Egy csomó facér bomba nő van nálunk (ez most komoly!). Kb. 5 leányzónak nincs épp párja.... Lehet válogatni: van hosszú szőke hajú, kék szemű (Andi), barna melirozott mosolygós (Melinda), barna rövidhajú karcsú (Rita), fekete démoni (Viki). Nos?! :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 Egy csomó facér bomba nő van nálunk (ez most komoly!). Kb. 5 leányzónak nincs épp párja.... Lehet válogatni: van hosszú szőke hajú, kék szemű (Andi), barna melirozott mosolygós (Melinda), barna rövidhajú karcsú (Rita), fekete démoni (Viki). Nos?! ;) ;) Elég lesz egy is, csak legyen normális. :) Képek vannak? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 Majd csinálok képeket! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 Majd csinálok képeket! ;) Rulezke a kerítőnő! Hogy mik derülnek ki! :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 Majd csinálok képeket! :D Köszi, majd szavadon foglak. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 Tom, nem kell egy kis segítség? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts