nyuszifül Elküldve Január18, 2006 Szerző Elküldve Január18, 2006 A cégnél nem dolgozom, de itthon igen. Amúgy holnap 2x annyi meló vár majd rám, mert ma nem dolgoztam. Ez nem mázli. És SZAKAD A HÓ! Itt az eső, és állítólag ónos, asszem ma önkéntes túlórázó leszek, hogy akkor induljak, amkior a népek már hazaértek :)
Sörös Sanyi Elküldve Január18, 2006 Elküldve Január18, 2006 Itt már tegnap is esett. Az írkálásból a honlapunkra meg én is kiveszem a részem, holnap összeütök pár sort, aztán lemeózzátok. De a webszerkesztésbe nem igazán szeretnék beleesni, az nem az én asztalom (szégyen ilyet mondani, pedig többek között ez is a szakmám lenne, de ezt ellógtam a suliban...). Ma önkéntes túlórázó leszek, hogy akkor induljak, amkior a népek már hazaértek :) Egy kis fizuemelés, és rögtön milyen lelkesek vagyunk! :D
nyuszifül Elküldve Január18, 2006 Szerző Elküldve Január18, 2006 Egy kis fizuemelés, és rögtön milyen lelkesek vagyunk! ;) :) :D Kis????? ;) Á,,, dehogy, csak imitálom a melót továbbra is :P
nyuszifül Elküldve Január18, 2006 Szerző Elküldve Január18, 2006 Pedig nem is olvastam... Hát épp azé' írtam, hogy már megint egyre..... :)
mackosajt Elküldve Január18, 2006 Elküldve Január18, 2006 Szép napot! Ettől szebbet! :) Weblap.... mindannyian írogassuk gondolatainkat ezzel kapcsolatban, aztán egy talin megbeszéljük....szerintem... :D SzaboT... akkor jó a neted otthon? Vagy akkor most hol vagy? Mert mintha arról írtál volna, hogy 1 ideig nem lesz jó! egy dógot viszont tudok, mint esetleges kedvezmény a régió tagjai számára... ha kell valakinek Metabondos cumó, szóljon....hozok, vagy ha veszi a fáradtságot, és felkeresi a helyi bótocskát, hivatkozzon rám... ócsóbban fogja megkapni... árakat meg tudom mondani, ha érdekel titeket is! ;)
corsarulez Elküldve Január18, 2006 Elküldve Január18, 2006 Jó estét! hóóóó?? No, nálunk csak esett gész nap az eső. :)
Sörös Sanyi Elküldve Január18, 2006 Elküldve Január18, 2006 Jó estét! hóóóó?? No, nálunk csak esett gész nap az eső. :) Ma itt semmi nyálkás, nedves trutyi nem volt, csak tegnap, meg éjszaka.
mackosajt Elküldve Január18, 2006 Elküldve Január18, 2006 Ma itt semmi nyálkás, nedves trutyi nem volt, csak tegnap, meg éjszaka. Jó környék... :) Hol is?
nyuszifül Elküldve Január18, 2006 Szerző Elküldve Január18, 2006 Halihó!Megjöttem..Állásinterjún voltam. Jó mi? Amikor végre kiharcolom magamnak, hogy minden jó legyen a jelenlegi helyemen, akkor meg behvínak egy hátszeles álláinterjúra :) Ilyen az én formám... De szerencsére nem nekem való, és a pénz is kevés, szal nem kell a lehetőségeket mérlegelve döntésen törni a fejemet :D
mackosajt Elküldve Január18, 2006 Elküldve Január18, 2006 Halihó!Megjöttem..Állásinterjún voltam. Jó mi? Amikor végre kiharcolom magamnak, hogy minden jó legyen a jelenlegi helyemen, akkor meg behvínak egy hátszeles álláinterjúra :) Ilyen az én formám... De szerencsére nem nekem való, és a pénz is kevés, szal nem kell a lehetőségeket mérlegelve döntésen törni a fejemet :D Akkor maradsz a helyeden, a megemelt fizetéssel...ha jól értettem! ;)
nyuszifül Elküldve Január18, 2006 Szerző Elküldve Január18, 2006 Akkor maradsz a helyeden, a megemelt fizetéssel...ha jól értettem! :) Naná, ennyit nemigen kapnék sehol, aztán meg majd látjuk, mi lesz még....később :D
mackosajt Elküldve Január18, 2006 Elküldve Január18, 2006 Naná, ennyit nemigen kapnék sehol, aztán meg majd látjuk, mi lesz még....később :D Hajrá Nyuszifül! azé kíváncsi lennék, hogy milyen volt az a megbeszélés a főnököddel....mennyire voltál kemény! :)
nyuszifül Elküldve Január18, 2006 Szerző Elküldve Január18, 2006 Hajrá Nyuszifül! azé kíváncsi lennék, hogy milyen volt az a megbeszélés a főnököddel....mennyire voltál kemény! :D ;) Nem kellett keménynek lennem, mert a hírt, hogy lelépek hamarabb eljuttatttam a fülébe, mint ahogy elé álltam volna, így ő tehette meg nekem a javaslatot, szóval meghagytam abban a hitben hogy ő akar nekem emelni.. az összeg nem tetszett neki, dehát...rákényszerült. Azt mondta kellek neki :)
Korzika Elküldve Január18, 2006 Elküldve Január18, 2006 Szerencsés vagy Nyuszi,hogy olyan melóhelyen dolgozhatsz,ahol ha ráijesztessz a góréra,hogy lelépsz,akkor megemeli 50% a fizudat. :D .Szerintem legtöbbünknek ilyen esetben azt mondanák,hogy astra la vista.(nincs felvétel nálatok?) ;) Ha látom a főnökasszonyomat reggel én is megpróbálom :) Aztán lehet,hogy többet nem fórumozok az irodából.
mackosajt Elküldve Január18, 2006 Elküldve Január18, 2006 Szerencsés vagy Nyuszi,hogy olyan melóhelyen dolgozhatsz,ahol ha ráijesztessz a góréra,hogy lelépsz,akkor megemeli 50% a fizudat. :D .Szerintem legtöbbünknek ilyen esetben azt mondanák,hogy astra la vista.(nincs felvétel nálatok?) ;) Ha látom a főnökasszonyomat reggel én is megpróbálom :) Aztán lehet,hogy többet nem fórumozok az irodából. Szia!!! Inkább hagyd békén a főnököd! Kellesz ide! ;)
nyuszifül Elküldve Január18, 2006 Szerző Elküldve Január18, 2006 Szerencsés vagy Nyuszi,hogy olyan melóhelyen dolgozhatsz,ahol ha ráijesztessz a góréra,hogy lelépsz,akkor megemeli 50% a fizudat. ;) .Szerintem legtöbbünknek ilyen esetben azt mondanák,hogy astra la vista.(nincs felvétel nálatok?) ;) Ez azért van mert ez egy nem mindennapi cég, nem mindennapi főnökkel, sajnos ide nem szívesen jönnek dolgozni az irodai alkalmazottak, olyan hírhedt a cég! Előttem egy év alatt három gárda váltotta egymást, akikkel én menetm oda sincsenek már ott...Nem bírták a légkört, és nem volt elég....hát, nem volt elég nagy a szájuk :) Szóval ez nem áldás azért, mert ez úgymond akár veszélyességi pótlék is lehetne :D
szabot Elküldve Január19, 2006 Elküldve Január19, 2006 Itt tegnap este megint volt némi hó. Nem sok, épp annyi, hogy legyen mit takarítanom. :) Visztont remekül lehet csapatni! :D
mackosajt Elküldve Január19, 2006 Elküldve Január19, 2006 Itt tegnap este megint volt némi hó. Nem sok, épp annyi, hogy legyen mit takarítanom. :) Visztont remekül lehet csapatni! :D Itt most is szállingózik a hó...meg van olyan 1-2 cm. ;) Remélem azért nem akar 30cm lenni!
szabot Elküldve Január19, 2006 Elküldve Január19, 2006 Tegnap nálunk lejött jó 10 centi. Remélem nem lesz több. Most meg mondja a hideget, szal esély sincs, hogy eltűnik a hó.
mackosajt Elküldve Január19, 2006 Elküldve Január19, 2006 Tegnap nálunk lejött jó 10 centi. Remélem nem lesz több. Most meg mondja a hideget, szal esély sincs, hogy eltűnik a hó. Esély az mindig van! :D Maximum meg kell várni a Tavaszt! :) Viccet félretéve... remélem egy hónap múlva nem lesz ilyen hideg, meg hó se....nem lenne jó kecskemétre ilyen időben autókázni... jobb szeretem a tiszta, száraz aszfaltot! ;)
corsarulez Elküldve Január19, 2006 Elküldve Január19, 2006 Jó délutánt! Hát nem igaz, most szóltak, hogy benn kell maradnom délután vizsgáztatni......Grrrrrrrrrrrrrrr.nem hoztam magammal kaját , éhes vagyok, szomjas vagyok............ :)
mackosajt Elküldve Január19, 2006 Elküldve Január19, 2006 Jó délutánt! Hát nem igaz, most szóltak, hogy benn kell maradnom délután vizsgáztatni......Grrrrrrrrrrrrrrr.nem hoztam magammal kaját , éhes vagyok, szomjas vagyok............ ;) Sajnálom, hogy bennt kell maradj! :) Mostanában mindenkinek elcseszik 1-2 napját? :D
Chyga Elküldve Január19, 2006 Elküldve Január19, 2006 Jó délutánt! Hát nem igaz, most szóltak, hogy benn kell maradnom délután vizsgáztatni......Grrrrrrrrrrrrrrr.nem hoztam magammal kaját , éhes vagyok, szomjas vagyok............ :) Szia! Szegény Rulezke... vigasztaljon a tudat, hogy én is dógozom ..
szabot Elküldve Január19, 2006 Elküldve Január19, 2006 Szia! Szegény Rulezke... vigasztaljon a tudat, hogy én is dógozom .. És én is... :) Hé többiek, sajnáljatok már egy kicsit bennünket!
Recommended Posts