ember2 Elküldve Január12, 2006 Megoszt Elküldve Január12, 2006 Ja !Még valamit. "Opel Club, Debrecen.Észak-Alföld (Hajdú-Bihar, Jász-Nagykun-Szolnok és Szabolcs-Szatmár-Bereg megye) - Megalakulás előtt - " Mi az, hogy megalakulás előtt? Már rég utána vagyunk. Hol van már a tavalyi hó? Ki kellene javíttatni!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január13, 2006 Megoszt Elküldve Január13, 2006 Ma mindenki nagyon vigyázzon magára ugyanis PÉNTEK 13.-a van. :blink: Én ugyan nem vagyok babonás,de volt olyan rossz napom ilyenkor amikor már kezdtem hinni benne. :) Nekem lassan letelik a meló,jók legyetek,vasárnap nappal jövök. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Január13, 2006 Megoszt Elküldve Január13, 2006 ma egész nap erről van szó a rádióban. :) Pedig fodrászhoz megyek ma. :blink: Milyen hajjal jövök vissza??!! :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január13, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Január13, 2006 Nos igen, nekem a medál mára már állandósult a a nyakamban (13-as van rajta) De Rulezke nekünk nincs mitől tartanunk, hisz ez a boszik napja! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Január13, 2006 Megoszt Elküldve Január13, 2006 Nos igen, nekem a medál mára már állandósult a a nyakamban (13-as van rajta) De Rulezke nekünk nincs mitől tartanunk, hisz ez a boszik napja! :) A csak egy B betű, nem 13... :blink: De mindegy mert így is azt jelenti: B, mint Boszi... :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január13, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Január13, 2006 A csak egy B betű, nem 13... :blink: De mindegy mert így is azt jelenti: B, mint Boszi... :o :D :) :) Miket mondasz te itten???????? Az 13-as!!!!!! De igazad van egyre megy, a lényeg a boszi :lol: Köszi a bókot B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Január13, 2006 Megoszt Elküldve Január13, 2006 :) :) Miket mondasz te itten???????? Az 13-as!!!!!! De igazad van egyre megy, a lényeg a boszi :lol: Köszi a bókot :o Na jó csak vicceltem, 13-as... :D Szívesen... Milyen bókot? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január13, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Január13, 2006 Na jó csak vicceltem, 13-as... :lol: Szívesen... Milyen bókot? :blink: :) :) Hát aztat hogy lebosziztál! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Január13, 2006 Megoszt Elküldve Január13, 2006 :) :lol: Hát aztat hogy lebosziztál! :D Ja, hogy ezt te bóknak vetted? B) :blink: Szívesen máskor is! :o B, mint bók... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január13, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Január13, 2006 Ja, hogy ezt te bóknak vetted? :D :blink: Szívesen máskor is! :lol: B, mint bók... :) Miért tán nem az? Teeeeeeeeeeeeee.....!!!Na csak kerülj a kezeim közé! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Január13, 2006 Megoszt Elküldve Január13, 2006 Miért tán nem az? Teeeeeeeeeeeeee.....!!!Na csak kerülj a kezeim közé! :) Jajajj.... :blink: Deeee, bóók volt... :lol: Most nézem tsak az aláírásod.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január13, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Január13, 2006 Jajajj.... :blink: Deeee, bóók volt... :lol: Most nézem tsak az aláírásod.... :) Jól van na! Tudom én azt.... :D És mit látsz az aláírásomban, hogy bebizonyítottam, hogy véletlenek nincsenek? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Január13, 2006 Megoszt Elküldve Január13, 2006 Jól van na! Tudom én azt.... :) És mit látsz az aláírásomban, hogy bebizonyítottam, hogy véletlenek nincsenek? :) Mit látok? Egy elégedett boszit... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január13, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Január13, 2006 Mit látok? Egy elégedett boszit... :blink: :) És ha minden jól megy, akkor hétfőn még inkább elégedett leszek :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január13, 2006 Megoszt Elküldve Január13, 2006 :) És ha minden jól megy, akkor hétfőn még inkább elégedett leszek :blink: Sziasztok! MIzu? Látom jól elvagytok! :) Főnököd rendben van Nyuszi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Január13, 2006 Megoszt Elküldve Január13, 2006 :) És ha minden jól megy, akkor hétfőn még inkább elégedett leszek :blink: Van vmi új fejlemény? Lesz fizuemelés? Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Január13, 2006 Megoszt Elküldve Január13, 2006 Lehet, hogy mától kezdve Nyuszi a főnök, iogy megszavazza magának a fizuemelést. Tuti térden állva könyörgött a főnök, hogy hadd adja át a posztját, ugye?? :) :) :lol: Egyébként jó lenne, ha ténylge lenne természetfeletti hatalmunk..... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január13, 2006 Megoszt Elküldve Január13, 2006 Lehet, hogy mától kezdve Nyuszi a főnök, iogy megszavazza magának a fizuemelést. Tuti térden állva könyörgött a főnök, hogy hadd adja át a posztját, ugye?? :) :) :lol: Egyébként jó lenne, ha ténylge lenne természetfeletti hatalmunk..... :blink: Kedves boszik! A természetfeletti hatalmatokat nem tudnátok hasznosítani, hogy a kocsikám mielőbb meggyógyuljon? :D Hiányzik!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január13, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Január13, 2006 Lehet, hogy mától kezdve Nyuszi a főnök, iogy megszavazza magának a fizuemelést. Tuti térden állva könyörgött a főnök, hogy hadd adja át a posztját, ugye?? :) :lol: :D Nos, majdnem :blink: A lényeg az volt, hogy sejtette, hogy mi a dörgés, mert csak későn jött be, aztán amikor bementem....azt mondta majd beszélni akar velem...szóval a fülébe jutott a dolog, és támogatja az ötletemet, mert szüksége van rám, csak az összegben nem állapodtunk még meg, de direkt jó nagy számot mondtam, hogy tudjon alkudni belőle :) Szóval folyt köv hétfőn Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Január13, 2006 Megoszt Elküldve Január13, 2006 majd gondoskodunk róla, hogy gyorsan menjen a dolog, és főleg....hogy szépen dolgozzanak! :) A pajerós pedig rosszakat fog álmodni egy pár napig... hétig...... hónapig.... Azt hogy Opeles boszik szállnak felé seprűnyélen! :blink: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január13, 2006 Megoszt Elküldve Január13, 2006 Nos, majdnem :) A lényeg az volt, hogy sejtette, hogy mi a dörgés, mert csak későn jött be, aztán amikor bementem....azt mondta majd beszélni akar velem...szóval a fülébe jutott a dolog, és támogatja az ötletemet, mert szüksége van rám, csak az összegben nem állapodtunk még meg, de direkt jó nagy számot mondtam, hogy tudjon alkudni belőle :) Szóval folyt köv hétfőn Asszem az a hétfő még kemény lesz! Készülj rá fel! B) majd gondoskodunk róla, hogy gyorsan menjen a dolog, és főleg....hogy szépen dolgozzanak! :D A pajerós pedig rosszakat fog álmodni egy pár napig... hétig...... hónapig.... Azt hogy Opeles boszik szállnak felé seprűnyélen! :lol: :o Köszönöm szépen...ez így szépen hangzik.... Olvastátok vbandit esetét? Szegényke...ő még durvábban járt...pedig "csak" egy polo-val találkozott! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január13, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Január13, 2006 Asszem az a hétfő még kemény lesz! Készülj rá fel! :) Ez már lefutott ügy! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január13, 2006 Megoszt Elküldve Január13, 2006 Ez már lefutott ügy! :blink: Hajrá Nyuszi!!! Jó éjt mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Január13, 2006 Megoszt Elküldve Január13, 2006 jó éjt! Én is megyek aludni.... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január14, 2006 Megoszt Elküldve Január14, 2006 Szép Jó Reggelt mindenkinek!!! Marhára jól esett, hogy ma végre nem kellett 4.30-kor kelnem.... :blink: Mondjuk még így sem pihentem ki magam...de ez mellékes. Nem szeretek korán kelni... Nagyon mocsok idő van.... mondjuk az eső nem esik, de a nap se süt. borult az ég... Átvészeltétek a tegnapi napot? MIndenki túljutott pének 13.-án sikeresen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts