nyuszifül Elküldve Január9, 2006 Szerző Elküldve Január9, 2006 Na, ezt most nagyon gyorsan magyarázd meg! Vagy csak én nem értem? :blink: :) :) Csak ugyebár a köztudottan jó :lol: rábeszélőképességem hatásának fényes bizonyítéka, hogy Sanyi akár még az általa legjobban utált ételt is megenné...
Sörös Sanyi Elküldve Január9, 2006 Elküldve Január9, 2006 Na, ezt most nagyon gyorsan magyarázd meg! Vagy csak én nem értem? :blink: Húúú, ez annyira nem publikus, hogy nagyon nem! Majd a következő talin elmesélem, esetleg majd Nyuszifül rendesen körbeírja neked, de jó kis sztori! :) Különben a lényeg, hogy maradok (nem mintha nagyon menni akartam volna :))
nyuszifül Elküldve Január9, 2006 Szerző Elküldve Január9, 2006 Nyuszifül rendesen körbeírja neked, de jó kis sztori! :) megtettem :) Remélem jól körülírtam :blink:
Sörös Sanyi Elküldve Január9, 2006 Elküldve Január9, 2006 megtettem :) Remélem jól körülírtam :blink: Kicsit érintőlegesen, de így még publikus :).
uhuhu Elküldve Január9, 2006 Elküldve Január9, 2006 Teeeeee Sanya! először is te még nem vagy csábítható sehovase. Ugyanis tudomásom szerint a klubtagságid intézése kicsit elfelejtődött... irgumburgum! :blink:
Sörös Sanyi Elküldve Január9, 2006 Elküldve Január9, 2006 Teeeeee Sanya! először is te még nem vagy csábítható sehovase. Ugyanis tudomásom szerint a klubtagságid intézése kicsit elfelejtődött... irgumburgum! :blink: Nincs az elfelejtve! Holnap 10-e, jön a fizu, irány bank! De látod, még ígyis szétcincálnak a lányok! :)
corsarulez Elküldve Január9, 2006 Elküldve Január9, 2006 na igen, mi lesz, majd ha tag leszel...................! :blink: :) :)
Sörös Sanyi Elküldve Január9, 2006 Elküldve Január9, 2006 na igen, mi lesz, majd ha tag leszel...................! :blink: :) :) Akkor inkább Skodás leszek... Én leszek a Favorit! :lol:
corsarulez Elküldve Január9, 2006 Elküldve Január9, 2006 Ez az! meg lehetsz "rapid" is, ha elég "gyors " vagy. Hogy "Super(:blink:" vagy, az nem kétséges! :) :) :lol:
Sörös Sanyi Elküldve Január9, 2006 Elküldve Január9, 2006 Ez az! meg lehetsz "rapid" is, ha elég "gyors " vagy. Hogy "Super(:blink:" vagy, az nem kétséges! :) :) :lol: Jólvan, elég, elég, már pirulok! Tudnak ezek a Csehek neveket adni!
mackosajt Elküldve Január9, 2006 Elküldve Január9, 2006 Szép estét mindenkinek! Végre befutottam én is. Ma a meló után bezséltem telefonon SzaboTtal....biznic..... Aztán végeztünk egy laza kiságy kontra rendes ágy cserét, melyben benne volt 65 km, egy utánfutó...no meg 2 óra idő... MOst értem ide....S.S. olyan jó beszámolót írt...meg SzaboT is...meg minden nagyon jó.... :) Olvasgatok tovább...meg meg kéne nézni nyuszi képeit! Szóljatok, ha van valami... :blink:
corsarulez Elküldve Január9, 2006 Elküldve Január9, 2006 Jó estét! Én meg voltam benn az OTP-nél lakáshitel iránt érdeklődni. nagyon elkeseredtem..... :blink: :) Sose lesz saját házacskám.... :)
nyuszifül Elküldve Január9, 2006 Szerző Elküldve Január9, 2006 Jó estét! Én meg voltam benn az OTP-nél lakáshitel iránt érdeklődni. nagyon elkeseredtem..... :blink: :) Sose lesz saját házacskám.... :) Dehogynem, állítólag most majd változtatnak a feltételeken
Sörös Sanyi Elküldve Január9, 2006 Elküldve Január9, 2006 Dehogynem, állítólag most majd változtatnak a feltételeken És hogy? Még szarabb lesz?
nyuszifül Elküldve Január9, 2006 Szerző Elküldve Január9, 2006 És hogy? Még szarabb lesz? Na ez jó kérdés, fogalmam sincs
szabot Elküldve Január10, 2006 Elküldve Január10, 2006 SzaboT-al kisebb fénykép-csatákat vívtunk... egymást fényképezgettük a hasonló típusú gépeinkkel. Egyébként SzaboT: köszi az akksikat :blink: Nincs mit, máskor is!
I_S Elküldve Január10, 2006 Elküldve Január10, 2006 Én is úgy hallottam, hogy kedvezőbbek lesznek a hitelek. Remélem, mert mi is erre várunk párommal, úgyhogy megértelek, hogy elkeseredtél, mi már tul voltunk az elkeseredésen októberben, azóta bizakodva várunk :blink:
nyuszifül Elküldve Január10, 2006 Szerző Elküldve Január10, 2006 Szia I_S, ugye tesód nem felejti el küldeni nekem a képeket, kérlek tolmácsold neki kérésemet :blink:
szabot Elküldve Január10, 2006 Elküldve Január10, 2006 Már csak Luigi élménybeszámolóját nem láttam. Luigi, tessék gépelni, nem csak olvasni! :) :blink:
nyuszifül Elküldve Január10, 2006 Szerző Elküldve Január10, 2006 Képzeljétek van ám nekem is mantám, amit Sanyi szemfüles módon észre is vett :blink: ugyanis a szobakerékpáromra Manta van ráírva :) mert ugye véletlenek nincsenek! :)
szabot Elküldve Január10, 2006 Elküldve Január10, 2006 Képzeljétek van ám nekem is mantám, amit Sanyi szemfüles módon észre is vett :blink: ugyanis a szobakerékpáromra Manta van ráírva :) mert ugye véletlenek nincsenek! :) Akkor most új értelmet vesz a "Nyuszi és a Manta" kifejezés? Van hasonlóság is, ezt is akkor hajtod, amikor mi nem látjuk! :lol:
nyuszifül Elküldve Január10, 2006 Szerző Elküldve Január10, 2006 Akkor most új értelmet vesz a "Nyuszi és a Manta" kifejezés? Van hasonlóság is, ezt is akkor hajtod, amikor mi nem látjuk! :lol: :blink: :) :) Milyen igazad van! erre nem is gondoltam :D
szabot Elküldve Január10, 2006 Elküldve Január10, 2006 Nekem sikerült, nagy nehezen, mert az IE blokkolta, de megoldottam :blink: Nekem eleve nem talál ilyen tárhelyet. Ezek azok a képek, amiket felraktár magadhoz, mint Telo képei vagy vannak benne "sosem látott" képek?
nyuszifül Elküldve Január10, 2006 Szerző Elküldve Január10, 2006 Nekem eleve nem talál ilyen tárhelyet. Ezek azok a képek, amiket felraktár magadhoz, mint Telo képei vagy vannak benne "sosem látott" képek? Az ő képeiből válogattam, de volt olyan ami nekem sem volt, meg szóval nem a teljes, de este felteszem őket, majd, oké :blink: Mijaz hogy sosem látott képek teeeeeeeeeeee!!!!!!
I_S Elküldve Január10, 2006 Elküldve Január10, 2006 Elfelejtettem tegnap még annyit, hogy szombat este beszélgettük, hogy az önindítóm kukagyanús, és a hét közepére van beigérve a garos csereművelet.... no aznap este indított utoljára :blink: Most már megyek érte a szakihoz, kicserélték...
Recommended Posts