Sörös Sanyi Elküldve Január4, 2006 Megoszt Elküldve Január4, 2006 Nem évezredet akartál mondani véletlenül? :blink: :) :) :lol: Hát, még annak is az elején járunk! :D SzaboT, te honnan szerezted az avatar képedet? Másoknál is láttam már hasonlót. Egyébként a Tuning & Stereoban vannak ilyen képek, ilyen pólókat lehet nyomatni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január4, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Január4, 2006 Ideje lesz, kisasszony! Mi megosztjuk a képeinket, te meg titokzatoskodsz? Ezt megjegyeztem! Hogy is van a Maverick című filmben: "Akkor higgyél nőnek, ha ló legel a sírján!" :blink: :) :) :lol: át akartam küldeni mailben, de sok volt, és....., én meg nem tudok olyanokat mint ti, képtár meg ilyesmi..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Január4, 2006 Megoszt Elküldve Január4, 2006 én meg nem tudok olyanokat mint ti, képtár meg ilyesmi..... Akkor szólsz és segítünk. Mire valók a cartársak? Biztos hamar megtanulod, mert a nyuszi okos állat! Amúgy ez csak műharag volt, közben jókat derülök, amit a kollegák nem értenek. A végén még elküldenek pszihológushoz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január4, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Január4, 2006 Akkor szólsz és segítünk. Mire valók a cartársak? Biztos hamar megtanulod, mert a nyuszi okos állat! Amúgy ez csak műharag volt, közben jókat derülök, amit a kollegák nem értenek. A végén még elküldenek pszihológushoz... nos akkor majd este segítséget kérek :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Január4, 2006 Megoszt Elküldve Január4, 2006 nos akkor majd este segítséget kérek :blink: Sajna tőlem még nem tudsz, mert még mindig el vagyok maradva az antenna felszerelésével. Ha sikerül pénteken otthon maradni, akkor megcsinálom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január4, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Január4, 2006 Sajna tőlem még nem tudsz, mert még mindig el vagyok maradva az antenna felszerelésével. Ha sikerül pénteken otthon maradni, akkor megcsinálom. Jól van no, szerintem azért valahogy rájövök.... :) Ha nem, akkor meg nem lesznek képeitek! :) :lol: Mert ugyis a rólam készültek hiányoznak nektek, azért meg nem kár :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Január4, 2006 Megoszt Elküldve Január4, 2006 No, igen, Nyusziról Soltvadkerten se készült kép, mert a kocsiját más vezette fel! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január4, 2006 Megoszt Elküldve Január4, 2006 No, igen, Nyusziról Soltvadkerten se készült kép, mert a kocsiját más vezette fel! :blink: Azért a soltvadkerti képek között is ott van min. 1 kép, amin látszik, meg a mostaniakon is... sőt, most több is van róla!!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január4, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Január4, 2006 No, igen, Nyusziról Soltvadkerten se készült kép, mert a kocsiját más vezette fel! :) Dehogynem készült!Csak jól el van rejtve :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január4, 2006 Megoszt Elküldve Január4, 2006 Jól van no, szerintem azért valahogy rájövök.... :) Ha nem, akkor meg nem lesznek képeitek! :) :lol: Mert ugyis a rólam készültek hiányoznak nektek, azért meg nem kár :blink: Hát már hogy a viharba ne lenne kár? Legfeljebb kezünket a szívünkre tesszük, és megígérjük, hogy nem adjuk tovább... Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Január4, 2006 Megoszt Elküldve Január4, 2006 Jó estét! :blink: Ma láttam itt Kőrösön egy olyan színű AStrát, mint Mackósajté. De nem ő volt, sajna, mert ez 5 ajtós volt.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január4, 2006 Megoszt Elküldve Január4, 2006 Jó estét! :blink: Ma láttam itt Kőrösön egy olyan színű AStrát, mint Mackósajté. De nem ő volt, sajna, mert ez 5 ajtós volt.... :) Mármint olyan sokszínűt? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január4, 2006 Megoszt Elküldve Január4, 2006 Jó estét! :blink: Ma láttam itt Kőrösön egy olyan színű AStrát, mint Mackósajté. De nem ő volt, sajna, mert ez 5 ajtós volt.... :) Bocsánat...biztos ilyen volt? Az csókolom ugyanis ritka szín, amire büszke vagyok.... van amúgy opelbe hasonló...de csak hasonló... A tuning topicban a cicás kocsik között kb. a 2. vagy 3. oldalon van egy külhoni színtestvér F astra...na az olyan színű, mint az enyém. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Január4, 2006 Megoszt Elküldve Január4, 2006 Jól megnéztem a képeket ma reggel a suliban, a jó gépen, aztán délután jött arra az Astra. Kár, hogy nem fényképeztem le a telefonnal, de nem volt időm. lehet, hogy nem is magyar rendszámos volt.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január4, 2006 Megoszt Elküldve Január4, 2006 Jól megnéztem a képeket ma reggel a suliban, a jó gépen, aztán délután jött arra az Astra. Kár, hogy nem fényképeztem le a telefonnal, de nem volt időm. lehet, hogy nem is magyar rendszámos volt.... Kár...mert szívesen gyönyörködök a kocsimszínében! Annyira szép! :) :blink: egy kis ego Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január4, 2006 Megoszt Elküldve Január4, 2006 Tényleg különleges a szine az biztos. :) Szombaton sajna 99% nem tudok menni,de még töröm a fejem valami megoldáson :) Más......... Figyu mán! 1 haveromnak szerettem volna a Vectra klub lapjáról a müszerfelvilágítás ledesítést kinyomtatni és ez a nyüves nyomtató csak a lap jobb oldalát nyomtatja ki mindig,mit állítsak át rajta,hogy az egész oldalt kinyomja? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január4, 2006 Megoszt Elküldve Január4, 2006 Tényleg különleges a szine az biztos. :) Szombaton sajna 99% nem tudok menni,de még töröm a fejem valami megoldáson :lol: Más......... Figyu mán! 1 haveromnak szerettem volna a Vectra klub lapjáról a müszerfelvilágítás ledesítést kinyomtatni és ez a nyüves nyomtató csak a lap jobb oldalát nyomtatja ki mindig,mit állítsak át rajta,hogy az egész oldalt kinyomja? :blink: Tedd egy A4 oldalszélességgel jobbra az egész nyomtatót. :) Nem komolyan venni! Sajnos értelmes megoldás nem jut eszembe... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január4, 2006 Megoszt Elküldve Január4, 2006 Tényleg különleges a szine az biztos. :) Szombaton sajna 99% nem tudok menni,de még töröm a fejem valami megoldáson :) Más......... Figyu mán! 1 haveromnak szerettem volna a Vectra klub lapjáról a müszerfelvilágítás ledesítést kinyomtatni és ez a nyüves nyomtató csak a lap jobb oldalát nyomtatja ki mindig,mit állítsak át rajta,hogy az egész oldalt kinyomja? :blink: Gondolkodok a dolgon...de most megyek..."Jön az esti progi.... download ágy...install pizsi " Sziasztok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Január4, 2006 Megoszt Elküldve Január4, 2006 Jó éjt! Én is megyek nemsokára. Corsika! Tintasugras vagy lézer a nyomtató? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január4, 2006 Megoszt Elküldve Január4, 2006 HP LASERJET 3200. Valahogy az oldalt kellene összébb venni,hogy ráférjen az A4-re. Pl. a hasznalt auto.hu-n is ugyanígy van,tehát ha simán rányomok a nyomtatásra akkor,csak az oldal jobb részét nyomtatja,ki...viszont ott van olyan,hogy nyomtatható változat és abban szépen összesűríti a lapot és szépen ráfér az A4-re.(de itt ezt hogy csináljam meg?) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Január4, 2006 Megoszt Elküldve Január4, 2006 Szerintem próbáld áttenni Word dokuba, másold be képként, aztán már könyebb rendezgetni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január5, 2006 Megoszt Elküldve Január5, 2006 Megoldottam a problémát :blink: exportáltam excelbe és ott szépen kinyomtattam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Január5, 2006 Megoszt Elküldve Január5, 2006 Megoldottam a problémát :) exportáltam excelbe és ott szépen kinyomtattam. :blink: Miért pont excelbe? Én wordbe szoktam. Ctrl + A (mindent kijelöl az oldalon), aztán egy új word doksiban Ctrl + V (beillesztés). Ott már lehet formázni is, ha valami nem jó. Aztán, ha kell, akkor ismét el tudom menteni html-be is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Január5, 2006 Megoszt Elküldve Január5, 2006 Szia SzaboT! Ilyen korán reggel már netezel?! :blink: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január5, 2006 Megoszt Elküldve Január5, 2006 Szia SzaboT! Ilyen korán reggel már netezel?! :blink: :) Akik ide járnak, azok mind koránkelők! :) Sziasztok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts