corsarulez Elküldve December30, 2005 Megoszt Elküldve December30, 2005 Bizti kibírja, szorítunk neki! :blink: Az Opel sok mindent kibír.... :lol: Remélem.... :) Egyébként nem önszántamból autóztam (legszivesebben ki se tenném a kerekeimet ilyen időben), de el kellett vinni a Petit dolgozni, mert elromlott a Skodája váltója... :) Aztán meg átjöttem anyuhoz finom kajákat enni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December30, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December30, 2005 Ne is mondd! Már ki sem merek menni a konyhába! :blink: A szobarendezés célja épp az volt, hogy a szobakerékpár beférjen a szobámba, mert remélhetőleg az új évben akaraterővel telve minden nap fogok kicsit edzeni :) Bár amikor kerékpárral jártam dolgozni sem fogytam tőle, de legalább mozogtam :lol: és a lelkem nyugodt volt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve December30, 2005 Megoszt Elküldve December30, 2005 Szobabiciklizés közben valamilyen utifilmet kell nézni, hogy úgy érezd, tényleg mész valahova, nem? :) Egy időben én is tornáztam, de aztán elhanyagoltam..... lusta vagyok..... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December30, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December30, 2005 Szobabiciklizés közben valamilyen utifilmet kell nézni, hogy úgy érezd, tényleg mész valahova, nem? :D Egy időben én is tornáztam, de aztán elhanyagoltam..... lusta vagyok..... :blink: Igen, de akkor meg úgy belemerültem a filmbe, hogy a végén már nem is tekertem :) Mots meg direkt nincs is TV a szobámban! A baj hogy olvsni nem könnyű tekerés közben, pedig annyi könyvet szedtem össze az ünnepek alatt, amit olvasnom kéne, lehet szerkesztek rá egy könyvtartót :) Neked nem is kell tornázni!S azt hiszem nekem sem a kerékpár a legjobb módszer :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December30, 2005 Megoszt Elküldve December30, 2005 Jó munkát Mackósajt! :) THX! Még mindig itthon vagyok... eddig kerestem az office cd-t...nincs meg... :) Remélem jó lesz az út. Tegnap este a nejemmel vótunk tecskóban...hazafelé jövet, mielőtt az utcánkba fordultam, ahogy lassításkor visszatettem 3-ba a gépet, hallottam ahogy a kerekek megcsúsznak... óvatosan fék... és hallgattam, ahogy csusszz...tapad...csusszzz...tapad, lefagyott az a kevés víz, ami még az úton volt...még szerencse, hogy nem a szokott tempóban haladtam... akkor a következő sarkon fordultam volna be! :blink: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve December30, 2005 Megoszt Elküldve December30, 2005 No igen, vannak más tornázási módszerek is.....! :) :) Adnék neked kölcsön office-t, ha nem lennél olyan messze...! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December30, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December30, 2005 No igen, vannak más tornázási módszerek is.....! :lol: :) :blink: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December30, 2005 Megoszt Elküldve December30, 2005 Hazaértem! Xp telepítve... meg egy-két hasznos cucc, de mivel ez most gyorsmunka volt, meg amyúgy is, már régen le kellett volna takarítani a linux nyomait, majd 1x behozzák anyámék a gépet, és átnézem, lementek, formázok, telepítek, telepítek... Amúgy köszi a felajánlást... de közben elkezdtem tölteni egy office-t :blink: , amit meg nem találtam, az ráadásul gyári.... :) Jelentem, az utak megyénkben általában tiszták, esetleg helyenként jégbordásak, másutt a megolvadt hó, eső odafagyott(pl. Sámsoni út debi tábla és vasút közti szakasza), így azon helyeken kell nagyon vigyázni... volt, hogy lassítani kellett (ez még ment is), gyorsításkor meg csak fütyült a kerék. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve December30, 2005 Megoszt Elküldve December30, 2005 Én az előbb voltam csúszkálni a ház előtt. Gyalog, persze! :lol: Nincs forgalom, friss az idő, jó a levegő! :blink: Színjég borítja errefelé az utakat. Aki teheti, ne járkáljon felénk! :) :) De aki mégis erre vetődik közületek, azt szivesen látjuk. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December31, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December31, 2005 Jó reggelt az év utolsó napján! Reggelre itt is esett a hó!De már elolvadt, mert most meg süt a nap! A tegnapi koncert nagyon jó volt, nem is fáztam, sőt jól ki is melegedtem, így lehet beteg leszek :) A lényeg, hogy az új év örömére nemhogy ledagadt volna a szemem, hanem feldagadt a másik is! :blink: Tehát gyors helyzetjelentés: a jobb szemem alsó része, a bal szemem felső szemhéja van bedagadva!Úgy nézek ki, mint akit a kocsmában összevertek! :) Ja és a kocsim még mindig beteg! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve December31, 2005 Megoszt Elküldve December31, 2005 Jó reggelt az év utolsó napján! Reggelre itt is esett a hó!De már elolvadt, mert most meg süt a nap! A tegnapi koncert nagyon jó volt, nem is fáztam, sőt jól ki is melegedtem, így lehet beteg leszek :lol: A lényeg, hogy az új év örömére nemhogy ledagadt volna a szemem, hanem feldagadt a másik is! :) Tehát gyors helyzetjelentés: a jobb szemem alsó része, a bal szemem felső szemhéja van bedagadva!Úgy nézek ki, mint akit a kocsmában összevertek! :) Ja és a kocsim még mindig beteg! :D Jó utsó reggelt! :blink: Szegény nyuszifül! :o Reméljük mihamarabb ledagadnak szemeid. Úgy látszik Hobira is kihat a betegséged vagy fordítva... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December31, 2005 Megoszt Elküldve December31, 2005 Jó utsó reggelt! :blink: Szegény nyuszifül! :) Reméljük mihamarabb ledagadnak szemeid. Úgy látszik Hobira is kihat a betegséged vagy fordítva... Szép Utolsó 2005-ös napot mindenkinek! Szerintem egyiksem beteg, csak kicsit rosszul van. :) Remélhetőleg hamarosan semmi bajuk sem lesz (szemek rendbejönnek, fék megjavul)! Ma este lesz valaki a debreceni főtéren közülünk? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December31, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December31, 2005 Jó utsó reggelt! :blink: Szegény nyuszifül! :) Reméljük mihamarabb ledagadnak szemeid. Úgy látszik Hobira is kihat a betegséged vagy fordítva... Szia! Még aztán korán keltél!Milyen volt a buli?? Mackósajt!Én nem hiszem hogy felmegyek, alig várom, hogy elüsse az éjfélt az óra és zuhanhassak az ágyba! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December31, 2005 Megoszt Elküldve December31, 2005 Mackósajt!Én nem hiszem hogy felmegyek, alig várom, hogy elüsse az éjfélt az óra és zuhanhassak az ágyba! Én sem tudnám megígérni, hogy 100 a mi jelenlétünk. Mivel úgy néz ki, kimegyünk Nyíradonyba... de lehet még éjfél előtt hazajövünk... majd meglátjuk... azért ne lepődj meg, ha felhívunk... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December31, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December31, 2005 Én sem tudnám megígérni, hogy 100 a mi jelenlétünk. Mivel úgy néz ki, kimegyünk Nyíradonyba... de lehet még éjfél előtt hazajövünk... majd meglátjuk... azért ne lepődj meg, ha felhívunk... :) :blink: Oké, de te se lepődj meg, ha tök mély hangon fogok beleszólni, ugyanis kissé még rekedtes, megfázós, álmosas a hangom :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December31, 2005 Megoszt Elküldve December31, 2005 :blink: Oké, de te se lepődj meg, ha tök mély hangon fogok beleszólni, ugyanis kissé még rekedtes, megfázós, álmosas a hangom :) Szóval kitomboltad magad a koncerten!!! :) Jan. 7,-éről mi a véleményed? Rá fogsz érni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve December31, 2005 Megoszt Elküldve December31, 2005 Szia! Még aztán korán keltél!Milyen volt a buli?? Hááát... rég voltam már diszkóban az biztos. :blink: De azért nem volt rossz. Táncoltam kicsit, meg néztem a csajokat... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December31, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December31, 2005 Jan. 7,-éről mi a véleményed? Rá fogsz érni? Asszem jó, de még addig sok minden változhat, a többiektől semmi visszajelzés nem érkezett még, jó lenne Benzingőzt, I_S-t is elcsábítani Hááát... rég voltam már diszkóban az biztos. :blink: De azért nem volt rossz. Táncoltam kicsit, meg néztem a csajokat... :D Na szép!Egyszer engedlek el, és máris megcsalsz! :) :) No és milyen volt a felhozatal??? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December31, 2005 Megoszt Elküldve December31, 2005 Asszem jó, de még addig sok minden változhat, a többiektől semmi visszajelzés nem érkezett még, jó lenne Benzingőzt, I_S-t is elcsábítani Benzingőzzel váltottam mailt... neki nem jó, nem lesz helyben. :) I_S-el már rég találkoztam itt a fórumon is. Majd lehet fel kéne hivni. Ha addig se nem járna erre. :blink: Most viszont távozok.... Megyünk, elpateroljuk a gyerekeket, aztán meg majd meglátjuk. Ha nem járnék erre holnapig akkor Ez az érvényes üzenetem! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve December31, 2005 Megoszt Elküldve December31, 2005 (edited) Sziasztok! Ma elindultam Halasra, de 5 km után visszafordultam..... baccus, errefelé járhatatlanok az utak. :) 50-el is úgy csúszott a kocsi fara, téli gumikkal, mint a fene, a jeges kásás latyakban, melynek az alja oda van fagyva. :blink: Módosítva December31, 2005 : corsarulez Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December31, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December31, 2005 Szia! Akkor mi szerencsések vagyunk!Itt csak kicsit vizes az út, bár a borultság lehet havat hoz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve December31, 2005 Megoszt Elküldve December31, 2005 ónos esővel is riogatnak minket :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December31, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December31, 2005 ónos esővel is riogatnak minket :blink: Még jobb!!!Hogy én mennyire utálom a telet! Legyen végre tavasz, amikor lehet menni jókat kirándulni zöldellő mezők mellett elhaladva, virágok friss illatát illatozva... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január1, 2006 Megoszt Elküldve Január1, 2006 BUÉK! Itthon vagyunk... fiúk anyáméknál...Fáradtak vagyunk... 2006 van. :blink: Majd kialusszuk a mai éjszakát idén! Üdv! Majd még ma jövök! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január1, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Január1, 2006 BUÉK nektek! Ma reggelre immár a bal szemem alja is bedagadt, szóval igazán jól nézek ki a kis táskás szememimmel :lol: Már csak a jobb szemem felső szemhéja hiányzik, és akkor tuti nem fogok látni semmit :blink: De elgondolkoztam, lehet a sok nevetéstől van! :) :) Még csoda hogy az éjféli röhögögörcskor úgy nem maradtam :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts