telo Elküldve December26, 2005 Megoszt Elküldve December26, 2005 :blink: Igazad van... majd úgyis jön, és megmondja a "tutit". :) Na most a tutitutitutitutitutitutitutitutitutitutitutituti..... :lol: :) Hutyutyu hutyutyu.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December26, 2005 Megoszt Elküldve December26, 2005 Na most a tutitutitutitutitutitutitutitutitutitutitutituti..... :) :blink: Hutyutyu hutyutyu.... :) pöm pölömplömplöm pöm pölömplömplöm.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve December26, 2005 Megoszt Elküldve December26, 2005 pöm pölömplömplöm pöm pölömplömplöm.... :blink: :) Jól megértjük mi egymást... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December26, 2005 Megoszt Elküldve December26, 2005 :blink: :) Jól megértjük mi egymást... :D Úgy látom én is. :o A viccet félretéve, remélem egyetértesz velem, hogy nem állt szándékunkban megbántani Nyuszifület, csak egy kicsit elgondolkodtunk. Meg egy kicsit agymenésünk volt...tehát mindnenkitől bocs az esetleg elmebaj határait súroló hozzászólásokért! B) Ja, és sajna megyek... szokásos esti program indul... :) ui: SzaboT-tal beszéltem... nem megy neki a feltöltés, a képek ezért késnek. :lol: Igyekszik megoldani a problémát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve December26, 2005 Megoszt Elküldve December26, 2005 Úgy látom én is. :D A viccet félretéve, remélem egyetértesz velem, hogy nem állt szándékunkban megbántani Nyuszifület, csak egy kicsit elgondolkodtunk. Meg egy kicsit agymenésünk volt...tehát mindnenkitől bocs az esetleg elmebaj határait súroló hozzászólásokért! :o Ja, és sajna megyek... szokásos esti program indul... :) ui: SzaboT-tal beszéltem... nem megy neki a feltöltés, a képek ezért késnek. :lol: Igyekszik megoldani a problémát. Persze, egyetértek veled. :) Jó esti programozást! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve December27, 2005 Megoszt Elküldve December27, 2005 JÓÓÓÓÓÓÓÓÓóóóóóóóóóóóóóóóó reggelt! :) Gratulálok nektek a talihoz! :blink: Én az elmúlt napokban nagyrészt rokonokkal, finom ételekkel és ilyesmikkel találkoztam. És persze Opeleztem is egy csomót. :) Ja, és még minsig tart a szabadságom! :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December27, 2005 Megoszt Elküldve December27, 2005 JÓÓÓÓÓÓÓÓÓóóóóóóóóóóóóóóóó reggelt! :) Gratulálok nektek a talihoz! :blink: Én az elmúlt napokban nagyrészt rokonokkal, finom ételekkel és ilyesmikkel találkoztam. És persze Opeleztem is egy csomót. :) Ja, és még minsig tart a szabadságom! :lol: :D Jó reggelt neked is! Köszke! A hosszas előkészületnek lett az eredménye ez a tali. De meglett! A szabidat használd ki, pihenj, opelezz, fórumozz! :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December27, 2005 Megoszt Elküldve December27, 2005 Olyan borult és sz@r idő van itt... máshol mi a helyzet? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chyga Elküldve December27, 2005 Megoszt Elküldve December27, 2005 Olyan borult és sz@r idő van itt... máshol mi a helyzet? :blink: Itt 1000-rel esik a HÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!!! :) :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December27, 2005 Megoszt Elküldve December27, 2005 Itt 1000-rel esik a HÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!!! :) :) :lol: THX! Máshol mi a helyzet? Télleg... van már időjárás topic? Nem kéne nyitni egyet? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December27, 2005 Megoszt Elküldve December27, 2005 Na... a múltkor írtam, hogy milyen a felhozatal a lányokból nálunk... akik ott vannak lefotózva, tényleg van olyan, aki jó, de a mai, hát az azt hiszem minden pénzt megér. :blink: Érdemes megnézni, milyen görbe tükre lehet: http://media.haon.hu/naplanya/index.shtml a 12.27.-ét nézzétek. 66. és 67. kép Az előző leanyzó is érdekes. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December27, 2005 Megoszt Elküldve December27, 2005 Mikulás vagy a Jézuska? Nem mindegy? :blink: Teccik... meg tegnap élőben is volt szerencsém látni! :) A Mikulást, a Jézuskát, vagy aki hozta? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December27, 2005 Megoszt Elküldve December27, 2005 A Mikulást, a Jézuskát, vagy aki hozta? :) Sziiiijjjaaa Sanyi! Hazaértél? Minden rendben? Szigszalag tuning? ui... bakker átléptem a 600 hozzászólást! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December27, 2005 Megoszt Elküldve December27, 2005 Sziiiijjjaaa Sanyi! Hazaértél? Minden rendben? Szigszalag tuning? ui... bakker átléptem a 600 hozzászólást! :) No, akkor gratula a 600-hoz, bár a 601 jobban hangzik :) (Trabi rulez :blink:) Az utam kalandos volt, mondhatni izgalmas... Faros autó, szakadó hó, nyári gumi, magas alapjárat... Csoda, hogy egyszer sem pördültem ki. Viszont az út két oldala tele mindenhol... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December27, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December27, 2005 Miért, az is lehet, hogy titokban egy kórusban énekel... Igazad van... majd úgyis jön, és megmondja a "tutit". Sálálá-sáláláálálááááááá Na itt vagyok ti pernahajderek, jó akkor a legközelebbi megatali egy karaoke party!!!! ui: füldugót hozzatok :blink: A Mikulást, a Jézuskát, vagy aki hozta? :D Hát ha az volt a Mikulás, vagy a Jézuska, aki hozta, vagy azt látta aki a Mikulás, illetve a Jézuska, akkor igen :) :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December27, 2005 Megoszt Elküldve December27, 2005 Sálálá-sáláláálálááááááá Na itt vagyok ti pernahajderek, jó akkor a legközelebbi megatali egy karaoke party!!!! ui: füldugót hozzatok :) Hát ha az volt a Mikulás, vagy a Jézuska, aki hozta, vagy azt látta aki a Mikulás, illetve a Jézuska, akkor igen :lol: :D :o Jajaj...lebuktunk. :) De az ucsó mondatod valahogy nem értem. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December27, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December27, 2005 De az ucsó mondatod valahogy nem értem. :blink: Melyik részét nem érted? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December27, 2005 Megoszt Elküldve December27, 2005 Melyik részét nem érted? :blink: Az egészet... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December27, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December27, 2005 Az egészet... :) Szóval akkor előlről: Láttad a Mikulást, a Jézuskát, vagy azt láttad aki az ajándékot hozta? Mert ha a Mikulást láttad akkor azt láttad aki az ajándékot hozta, vagy az volt a Mikulás aki hozta. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December27, 2005 Megoszt Elküldve December27, 2005 Szóval akkor előlről: Láttad a Mikulást, a Jézuskát, vagy azt láttad aki az ajándékot hozta? Mert ha a Mikulást láttad akkor azt láttad aki az ajándékot hozta, vagy az volt a Mikulás aki hozta. :blink: Értettem! Megértettem.... de én csak az ajándékot láttam. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December27, 2005 Megoszt Elküldve December27, 2005 Értettem! Megértettem.... de én csak az ajándékot láttam. :) Na szép! Én már ott sem voltam? :blink: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December27, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December27, 2005 (mackosajt @ 2005 Dec 27, 06:26 PM) Értettem! Megértettem.... de én csak az ajándékot láttam.Nem, akkor ezek szerint még mindig nem érted! :) :) Na szép! Én már ott sem voltam? :blink: :lol: Még mindig nem érti! :D Szia Mikulás! :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December27, 2005 Megoszt Elküldve December27, 2005 Nem, akkor ezek szerint még mindig nem érted! :blink: :) Még mindig nem érti! :lol: Szia Mikulás! :o Szia Nyuszi! :) Jó kislány voltál? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December27, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December27, 2005 Szia Nyuszi! B) Jó kislány voltál? B) :) :) szerintem ez nem lehet kérdés!!!! B) Pláne, hogy mostmár személyesen is ismersz, vagy épp azóta van létjogosultsága a kérdésnek? :blink: :lol: :D :o B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December27, 2005 Megoszt Elküldve December27, 2005 :) :) szerintem ez nem lehet kérdés!!!! B) Pláne, hogy mostmár személyesen is ismersz, vagy épp azóta van létjogosultsága a kérdésnek? :blink: :lol: :D :o B) Dehogy is! B) Különben virgácsot vittem volna B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts