Sörös Sanyi Elküldve December25, 2005 Megoszt Elküldve December25, 2005 Az enyém szárad! :) Most a legjobb helyen van (tehát nem a lábamon! :lol:) Ja, egyébként mi voltunk az a négyfős csoport, akik a matricákat bambulták :blink: ! És kösz, de már van Opelünk! :) Sőt, még pólónk is, íme a bizonyíték (és ez nem ígéret!): http://www.kepfeltoltes.hu/view/051225/Ope...ltoltes.hu_.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December25, 2005 Megoszt Elküldve December25, 2005 ÖÖÖÖÖ,hát izé ,nem ez lesz a legsikerültebb kép rólam. :blink: :) :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December25, 2005 Megoszt Elküldve December25, 2005 ÖÖÖÖÖ,hát izé ,nem ez lesz a legsikerültebb kép rólam. :blink: :) :) :lol: Hááát, keresgettünk bőszen, de sajna nem találtunk, de talán SzaboT képei között lesz olyan is... Ha majd ő is megosztja, ígérem, hogy a legelőnyösebb profilodat linkelem :D! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve December25, 2005 Megoszt Elküldve December25, 2005 Sziasztok! A képek feltöltése folyamatban, csak valami gond van a netemmel. Amint feltöltöttem a képeket, már linkelem is be őket, ígérem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December26, 2005 Megoszt Elküldve December26, 2005 Sziasztok! A képek feltöltése folyamatban, csak valami gond van a netemmel. Amint feltöltöttem a képeket, már linkelem is be őket, ígérem! Várjuk Őket! Meg a Nyuszifül féle képeket is! Ahogy olvasom, akkor már értem miért volt olyan ismerős az a társaság... :blink::D ...akik megnézték a kocsit. Igazán beugorhattatok volna, nem volt nálunk senki, csak épp anyósék, meg anyámék, meg nővéremék...szóval, épp tök üres volt a lakás... még 4 ember elfért volna... simán. :) Szóval várom a képeket! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December26, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December26, 2005 Halihó mindenkinek. Laci mail ment! Most indulok Hajdúhadházra, de este leszek, és akkor még mutatok képeket. :blink: További kellemes napot mkinek :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December26, 2005 Megoszt Elküldve December26, 2005 Halihó mindenkinek. Laci mail ment! Most indulok Hajdúhadházra, de este leszek, és akkor még mutatok képeket. :blink: További kellemes napot mkinek :) THX! Óvatosan vezess! Majd este nézzük a képeket! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December26, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December26, 2005 Remélem nem haragszik érte egyikőjük sem, hogy engedély nélkül teszem fel ide. Szóval ez itt Corsika autója :blink: http://www.kepfeltoltes.hu/view/051226/Ope...ltoltes.hu_.jpg Ez pedig SzaboTé :) http://www.kepfeltoltes.hu/view/051226/Ope...ltoltes.hu_.jpg Azt hiszem a többi autót már láttuk Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December26, 2005 Megoszt Elküldve December26, 2005 Remélem nem haragszik érte egyikőjük sem, hogy engedély nélkül teszem fel ide. Szóval ez itt Corsika autója :) http://www.kepfeltoltes.hu/view/051226/Ope...ltoltes.hu_.jpg Ez pedig SzaboTé :lol: http://www.kepfeltoltes.hu/view/051226/Ope...ltoltes.hu_.jpg Azt hiszem a többi autót már láttuk Szerintem nem haragszanak meg...mivel elég kis méretben jöttek be a képek, így nehéz felismerni :blink: . Nagyobb van? Ja, meg több? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December26, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December26, 2005 Nekem ezt hozta a Mikulás :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December26, 2005 Megoszt Elküldve December26, 2005 Nekem ezt hozta a Mikulás :) http://www.kepfeltoltes.hu/051226/csal_d_1...ltoltes.hu_.jpg Mikulás vagy a Jézuska? Nem mindegy? :blink: Teccik... meg tegnap élőben is volt szerencsém látni! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December26, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December26, 2005 Mikulás vagy a Jézuska? Nem mindegy? :blink: Teccik... meg tegnap élőben is volt szerencsém látni! :) Azért írtam Mikulást, mert....nehogy sértsem néhány ember érzéseit. Egy a lényeg:Karácsonyra kaptam :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December26, 2005 Megoszt Elküldve December26, 2005 Azért írtam Mikulást, mert....nehogy sértsem néhány ember érzéseit. Egy a lényeg:Karácsonyra kaptam :) Szóval kicsit amerikanizálva írtál... :) Mi lesz velünk MAGYAR-okkal? :blink: Azé nincs harag? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December26, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December26, 2005 Szóval kicsit amerikanizálva írtál... :) Mi lesz velünk MAGYAR-okkal? :blink: Azé nincs harag? :lol: Persze, semmi gond, csak hívők közül sokan nem szeretik ha Jézuskának emlegetjük és ajándékosztónak tüntetjük fel, csak emiatt gondoltam másképp írni. De egy szó mint száz, nagyon örültem neki, és tök jól mutat a kocsiban :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December26, 2005 Megoszt Elküldve December26, 2005 Persze, semmi gond, csak hívők közül sokan nem szeretik ha Jézuskának emlegetjük és ajándékosztónak tüntetjük fel, csak emiatt gondoltam másképp írni. De egy szó mint száz, nagyon örültem neki, és tök jól mutat a kocsiban :blink: Most esetleg a ...hanuká-sokra gondolsz? Ma már ökumenikus világban élünk, igaz vannak szélsőségek, de aki ezt sértésnek veszi...hát azzal úccsem tudunk mit kezdeni. Beszéljünk másról... Hogy telt a délután? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December26, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December26, 2005 Beszéljünk másról... Hogy telt a délután? :) Nem túl jól, majdnem frontálisan ütköztem, és a család meg bent ült a kocsiban, a részletekről nem akarok beszélni, jól vagyunk ez a lényeg. Milyen fura, hogy holnap nem kell mennem dolgozni, alig hiszem hogy itt van egy csomó szabadidőőőőőőő :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December26, 2005 Megoszt Elküldve December26, 2005 Milyen fura, hogy holnap nem kell mennem dolgozni, alig hiszem hogy itt van egy csomó szabadidőőőőőőő :blink: És mire fogod használni ezt a rengeteg szabadidőt? :) Pihi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December26, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December26, 2005 És mire fogod használni ezt a rengeteg szabadidőt? :) Pihi? hmmm, most nézem csak, nem is olyan sok idő 28-án villámlátogatás Szolnok megyében, aztán másnap gondolom kipihenem a fáradalmakat :) , aztán 30-án este buli....31-e meg már évvége Ja és közben még lesz valami céges buli is valamikor :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December26, 2005 Megoszt Elküldve December26, 2005 hmmm, most nézem csak, nem is olyan sok idő 28-án villámlátogatás Szolnok megyében, aztán másnap gondolom kipihenem a fáradalmakat :) , aztán 30-án este buli....31-e meg már évvége Ja és közben még lesz valami céges buli is valamikor :blink: huh...így már nem is olyan sok szabadidő... Céges buli??? akkor csak nem olyan rossza az a cég! :) :lol: :D :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December26, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December26, 2005 huh...így már nem is olyan sok szabadidő... Céges buli??? akkor csak nem olyan rossza az a cég! :) :) :lol: :D Bocsi rosszul fogalmaztam :blink: Nem céges buli, csak a kolleganőkkel privátban megyünk kicsit szórakázni :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December26, 2005 Megoszt Elküldve December26, 2005 Bocsi rosszul fogalmaztam :blink: Nem céges buli, csak a kolleganőkkel privátban megyünk kicsit szórakázni :) Kareoke megint, vagy most más lesz? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve December26, 2005 Megoszt Elküldve December26, 2005 Kareoke megint, vagy most más lesz? :) Egy ilyen karaoket, ahol nyuszifül énekel, meghallgatnék egyszer... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December26, 2005 Megoszt Elküldve December26, 2005 Egy ilyen karaoket, ahol nyuszifül énekel, meghallgatnék egyszer... :blink: Elárulok egy titkot...de psszt, meg ne hallja... Ezzel én is így vagyok, de lehet nem jó ötlet. :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve December26, 2005 Megoszt Elküldve December26, 2005 Elárulok egy titkot...de psszt, meg ne hallja... Ezzel én is így vagyok, de lehet nem jó ötlet. :) :) Miért, az is lehet, hogy titokban egy kórusban énekel... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December26, 2005 Megoszt Elküldve December26, 2005 Miért, az is lehet, hogy titokban egy kórusban énekel... :blink: :) Igazad van... majd úgyis jön, és megmondja a "tutit". :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts