nyuszifül Elküldve December23, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December23, 2005 Hűha gyerekek, mindenképp ott a helyünk! :blink: Viszont sajnos mostanában nem tudok menni anyagi okok miatt, még szilveszterre sem... :) Szia Telonito! :lol: Na srácok, hallottátok, mire jönnek a fiúk csajokat ezerrel :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve December23, 2005 Megoszt Elküldve December23, 2005 Szia Telonito! :lol: Na srácok, hallottátok, mire jönnek a fiúk csajokat ezerrel :blink: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December23, 2005 Megoszt Elküldve December23, 2005 Szia Telonito! :) Na srácok, hallottátok, mire jönnek a fiúk csajokat ezerrel :blink: Én megrögzött magánzó vagyok, engem szólóban várjatok! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December23, 2005 Megoszt Elküldve December23, 2005 Szia Telonito! :) Na srácok, hallottátok, mire jönnek a fiúk csajokat ezerrel :blink: Csajok vannak....csak jól elbújnak...meg kell őket keresni...Mondjuk, ha uhuhu-ék ide is eljönnének...asszem azokra a coupékra előjönnének a csajok! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve December23, 2005 Megoszt Elküldve December23, 2005 üdv! régen jártam erre :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December24, 2005 Megoszt Elküldve December24, 2005 üdv! régen jártam erre :blink: Hali! Hiányoztál is ám! Csak nem akartunk zavarni a nagy tanulásban. Egyébként kellemes karácsonyt minden Debrecent szerető emberkének, Opel tulajdonosnak, és mindenki másnak is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December24, 2005 Megoszt Elküldve December24, 2005 Hali! Hiányoztál is ám! Csak nem akartunk zavarni a nagy tanulásban. Egyébként kellemes karácsonyt minden Debrecent szerető emberkének, Opel tulajdonosnak, és mindenki másnak is! Mindenkinek Kellemes Karácsonyi Ünnepeket! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December24, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December24, 2005 Békés, Boldog Karácsonyt mindenkinek! Látjátok ekkora hó van nálunk! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December24, 2005 Megoszt Elküldve December24, 2005 Békés, Boldog Karácsonyt mindenkinek! Látjátok ekkora hó van nálunk! Itt meg semmi... Nem baj, látok én még havat a hétvégén! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December24, 2005 Megoszt Elküldve December24, 2005 Most hallottam, hogy az M0 múlthét óta össze van kötve a 4.-essel. Erről tud valaki valamit? Please hilfe, sürgős! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December24, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December24, 2005 Itt meg semmi... Nem baj, látok én még havat a hétvégén! :blink: Úgy biza!!! :) Itt most is nagy pelyhekben esik a hó, már órák óta!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December24, 2005 Megoszt Elküldve December24, 2005 Úgy biza!!! :) Itt most is nagy pelyhekben esik a hó, már órák óta!!!! Sziasztok! Most jöttünk meg anyáméktól...ott már jött a Jézuska. Meg mostmár nálunk is. :blink: Mint ne mondjak...hó az van...akik eltakarítsák...azoknak is kell a karácsony...Aki teheti, inkább ne üljön kocsiba, csak ha tényleg muszály. Sanyi...neked muszály! :lol: holnap aligahnem jó gyakorlóterep lesz a parkoló. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December24, 2005 Megoszt Elküldve December24, 2005 Sürgős üzenet Sörös Sanyinak! A megbeszélt DVD project sajnos a másolandó alapanyag sérülése miatt elmarad!!! 2,5 fél órája próbálkozok...sajnos egy nagy karc van a lemezen... valószínűleg a fiaim bűnösek.... az aztali még lejátsza...Holnap ezt oda tudom adni...de ha nem gond...majd visszakérném. :blink: Sorry! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December24, 2005 Megoszt Elküldve December24, 2005 Először is szeretnék mindenkinek boldog karácsonyi ünnepeket kívánni ! :lol: Nálunk is járt ma a jézuska,meghozta az ajándékokat ,volt nagy öröm a kiscsajnak csak úgy tépte a csomagolópapírt repültek szét a darabok szanaszét,öröm volt nézni. :) Csütörtökön sajna nem tudtunk bemenni mert Kriszti belázasodott,meg akkora hó esett,hogy az udvarról is alig tudtam kiállni ,hogy a dokihoz elmenjünk. :blink: Tegnap végre letisztult az út,már kezdtem örülni ,erre ma megint esett vagy 7-8 centi,most olvad tiszta latyak minden...Mikor lesz már vége a télnek? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December24, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December24, 2005 Hát egy ideig még biztos nem lesz vége :) úgy tűnik most mi kaptunk belőle, nyugaton alig maradt valami belőle :blink: Boldog Karácsonyt neked is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve December25, 2005 Megoszt Elküldve December25, 2005 Jó reggelt! Nálunk két napig még rokonjárás lezsz, ezért csak ritkán tudok felnézni ide, közétek! De azért jó pihenést, finom falatokat és Kellemes Opelezést kivánok néktek!!!!! :blink: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December25, 2005 Megoszt Elküldve December25, 2005 Sziasztok! Jól eltelt eddig a mai nap... Volt jó kis opeles tali...meglepetésekkel... ahol ajándékot végül nem csak opeles kapott. Vagy lehet...ha a buszsofőrnek, aki segített nekünk pár képnél, szintén opelje van, akkor. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December25, 2005 Megoszt Elküldve December25, 2005 Nos, igen, a találkozó tényleg nagyon jól sikerült, rettentően jól éreztük magunkat, és nehezére esett mindenkinek elindulni hazafele (nekem még mindíg nem sikerült rászánnom magam :)), és még az ajándék is kiderült, hogy micsoda. Hát nagyon ötletes, az biztos :lol:! Íme: Ez egy autó légfrissítő, melynek illat anyagai igencsak szemnek kellemes helyen vannak "elrejtve" :blink: Előre félek a hazaúttól, azt hiszem, az út szemmel tartásával problémák lesznek :)! Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve December25, 2005 Megoszt Elküldve December25, 2005 Erre tippeltem én is... Akkor úgy látszik eltaláltam. :) Veszélyes eszköz! Az úton vigyázni vele! :blink: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December25, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December25, 2005 Nyuszifül...hol vannak az eredeti képek? Linket tudsz rakni? Mert letölteném? Vagy mail? Megköszönném! Képek majd jönnek! Kicsit később, de az a topic élménybeszámolásra van! Csevegjünk itt :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December25, 2005 Megoszt Elküldve December25, 2005 Képek majd jönnek! Kicsit később, de az a topic élménybeszámolásra van! Csevegjünk itt :lol: Oké! Szóval Sanyi még felment hozzád! :blink: Viszont örülök neki, hogy míg nálad volt, addig nem törték fel a Mantát! :) Kíváncsi vagyok, a buszsofőr milyen véleményt alkotott rólunk. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December25, 2005 Megoszt Elküldve December25, 2005 Oké! Szóval Sanyi még felment hozzád! :blink: Viszont örülök neki, hogy míg nálad volt, addig nem törték fel a Mantát! :D Kíváncsi vagyok, a buszsofőr milyen véleményt alkotott rólunk. :o Hát még én hogy örülök neki! :) A buszsoffőrbácsi szerintem élvezte a helyzetet, pláne az ajándékot! Gondolj bele, egy Ikarusz tükrön milyen jól fityeg a kis fekete dögös bögyös! :) Remélem, az asszonyt nem furikázza a "szolgálati" járművel! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December25, 2005 Megoszt Elküldve December25, 2005 Hát még én hogy örülök neki! :blink: A buszsoffőrbácsi szerintem élvezte a helyzetet, pláne az ajándékot! Gondolj bele, egy Ikarusz tükrön milyen jól fityeg a kis fekete dögös bögyös! :) Remélem, az asszonyt nem furikázza a "szolgálati" járművel! :) Ezt én se fogalmazhattam volna meg jobban! :D Amúgy lehet, hogy az asszonykáját esetleg még fel is pörgeti, ha ilyet lát! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December25, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December25, 2005 Erre tippeltem én is... Akkor úgy látszik eltaláltam. :) Veszélyes eszköz! Az úton vigyázni vele! :blink: :lol: ezek szerint akkor te sem az útra koncentráltál, amikor hazafelé mentél a múltkor :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December25, 2005 Megoszt Elküldve December25, 2005 ja, csak megjegyzem, hogy miután hazajöttem, utána nemsokkal erre ment el egy négy fős gyalogos csoport. erősen megnézték a kocsin lévő matricákat. A szobában állva láttam az ablakon keresztül. Megjegyeztem magamban: Tessék nyugodtan opel-t venni, és belépni, akkor nektek is lehet ilyenetek. :blink: Csak azt nem tudom, hogy a régiós matricát hova fogom tenni... egyfolytában ezen gondolkodom! Ötletek? :) Mégvalami, megyek rendezni a fiúkat, mert lassan itt az alvás ideje. ui: A mai nap után nem tudom mikorra szárad meg a cipőm... tocsogott a víztől... nem ilyen időre tervezték. :) Sanyi... a tiéd is hasonlóan elázhatott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts