Sörös Sanyi Elküldve December21, 2005 Megoszt Elküldve December21, 2005 A fogam nevében kikérem magamnak! Én inkább a nadrágszíjam csatjával, kombinált fogóval, ajtózárral, és minden mással felbontom, de a fogammal soha! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turner Elküldve December21, 2005 Megoszt Elküldve December21, 2005 Akkor végre nem a fogatokat használnátok :blink: Olyan nincs,hogy valami ne sörnyitó legyen!!! :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December21, 2005 Megoszt Elküldve December21, 2005 Olyan nincs,hogy valami ne sörnyitó legyen!!! :) :blink: Rosszul mondod Turner! A világon minden sörbontó! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December21, 2005 Megoszt Elküldve December21, 2005 Turner: Megkaptad Nyuszi mailjét? Vagy most sem? Szólj...most vagyok, elmondhatom pü-ben. :blink: A többiektől meg elnézést kérek, volt egy bosszantó szerver hibánk, meg közben a "rendszergazdánk"-nak nem indult be hazafeléjövet a Marutija...én voltam a "sárgaangyal", mentem bikázni....vennie kéne már 1 akksit...mindig így jár mostanában. Szóval röviden ezért nem voltam itt sem, meg msn-en sem. De most vagyok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December21, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December21, 2005 Rosszul mondod Turner! A világon minden sörbontó! :) Na ezt azért kipróbálnám, hogy mi az a minden.. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turner Elküldve December21, 2005 Megoszt Elküldve December21, 2005 Turner: Megkaptad Nyuszi mailjét? Vagy most sem? Szólj...most vagyok, elmondhatom pü-ben. :) A többiektől meg elnézést kérek, volt egy bosszantó szerver hibánk, meg közben a "rendszergazdánk"-nak nem indult be hazafeléjövet a Marutija...én voltam a "sárgaangyal", mentem bikázni....vennie kéne már 1 akksit...mindig így jár mostanában. Szóval röviden ezért nem voltam itt sem, meg msn-en sem. De most vagyok. Köszönöm szépen,megérkezett.. :lol: Sanyi!! Minden csak megközelítés kérdése,de a lényeg ugyanaz!! :blink: Nyuszka!! Azt én is megnézném!!Szerinted jajjgatnának? :D (Bár már láttam hapsit "háromlábbal" zongorázni... :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December21, 2005 Megoszt Elküldve December21, 2005 Köszönöm szépen,megérkezett.. :) ... (Bár már láttam hapsit "háromlábbal" zongorázni... :) ) nincs mit. Az elég "érdekes lehetett". :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December21, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December21, 2005 Nyuszka!! Azt én is megnézném!!Szerinted jajjgatnának? :) (Bár már láttam hapsit "háromlábbal" zongorázni... :blink: ) Azt hiszem a fiúk sok mindennel tartoznak már nekünk.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turner Elküldve December21, 2005 Megoszt Elküldve December21, 2005 Azt hiszem a fiúk sok mindennel tartoznak már nekünk.... :blink: Keresem a klippet,ha meg van megmutizom.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December21, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December21, 2005 Keresem a klippet,ha meg van megmutizom.. :blink: Húú, már alig várom :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December21, 2005 Megoszt Elküldve December21, 2005 Nagyon jó kis klip, két férfi játszik egy zongorán "kétujjast"! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December21, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December21, 2005 Nagyon jó kis klip, két férfi játszik egy zongorán "kétujjast"! :D :blink: :) :lol: Na De Sanyi! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve December21, 2005 Megoszt Elküldve December21, 2005 Meg sem merem kérdezni, mivel zongoráznak, csak annyit mondok, hogy az én zongoratanárom (6 évig zongoráztam), szóval mindig az ujjaimra csapta a klaviatúra fedelét, ha félreütöttem egy hangot! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turner Elküldve December21, 2005 Megoszt Elküldve December21, 2005 Nagyon jó kis klip, két férfi játszik egy zongorán "kétujjast"! :blink: Akkor Te is ismered..Nem tudod,hogyan keressek rá??Meg AKAROM mutatni a lányoknak.. :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve December22, 2005 Megoszt Elküldve December22, 2005 Jó reggelt Debrecen és vonzáskörzete! Ma már szabadságon vagyok!!!!!!!!! :blink: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turner Elküldve December22, 2005 Megoszt Elküldve December22, 2005 Jó reggelt Debrecen és vonzáskörzete! Ma már szabadságon vagyok!!!!!!!!! :) :) Én is!!Már 6 napja...Csak közben be kell járnom dolgozni,,,Nehogy unatkozzak otthon,, :lol: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve December22, 2005 Megoszt Elküldve December22, 2005 Micsoda?? Kegyetlenek! :) A Peti munkahelye még szombaton is nyitva lesz..... durva.... Ki az a lelketelen, aki karácsony napján vesz autót?? Hát nincs az ilyennek szive?!! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve December22, 2005 Megoszt Elküldve December22, 2005 Micsoda?? Kegyetlenek! :lol: A Peti munkahelye még szombaton is nyitva lesz..... durva.... Ki az a lelketelen, aki karácsony napján vesz autót?? Hát nincs az ilyennek szive?!! :) Peti hol is dolgozik pontosan? Amúgy én is sejtem ám, mi lehet az a 25-i ajándék... :blink: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve December22, 2005 Megoszt Elküldve December22, 2005 Körösön egy használtautó-kereskedésben. Komolyan mondom, csodálkozom az embereken: a héten is eladtak vagy 10 hyundai kisteherautót. Méghogy télen pang az autópiac?? :lol: Most van náluk egy 2001-es Njoy felszereltségű Astra caravan -PIROS!!!!!!!!!!!!! Full extra a bőrt kivéve. 1.7-es diesel. pont, amilyet szeretnék. :) :) nem is megyek megnézni, mert fájdítanám csak a szivem.... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December22, 2005 Megoszt Elküldve December22, 2005 Akkor Te is ismered..Nem tudod,hogyan keressek rá??Meg AKAROM mutatni a lányoknak.. B) :o Otthon, ha minden igaz megvan. Majd körbenézem a Fun videókat, aztán elküldöm MSN-en valakinek, ha megtalálom. Amúgy én is sejtem ám, mi lehet az a 25-i ajándék... :blink: :) Kezdek kíváncsi lenni. :) Csak nem Nyuszifül mikulásruciban? :lol: Eléggé fiúknak való ajándék! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December22, 2005 Megoszt Elküldve December22, 2005 Jó Reggelt mindenkinek! Már csak párat kell aludni, és megtudhatjátok, mi az amit Nyuszifül adni fog.. :blink: Egyre kíváncsibb vagyok, hogy hova fogunk menni a parkolóból... Ja, meg parsze kíváncsi vagyok egy Mantára+a tulajra, meg kíváncsi vagyok egy Corsa B-re, meg alighanem mindenki látni szertné Luigi cartársat is. Ma alighanem este itt nem leszek..... Megyek bulizni a Főnix-be...Meg átvenni még 2 ajándékot....mert aki elmegy oda, az még ott is kap ajándékot....állítólag amit bent kaptunk, az kb. 20-25e értékű.... Mondjuk ennyit adhatnak is...valamelyik újságban volt, hogy az éves árbevétel 300 Milliárd forintocska....asszem ebbe beleférnek az ajándékok... Esik valahol a hó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turner Elküldve December22, 2005 Megoszt Elküldve December22, 2005 Otthon, ha minden igaz megvan. Majd körbenézem a Fun videókat, aztán elküldöm MSN-en valakinek, Mondjuk Nekem... :) :blink: Erre gondoltál?? :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December22, 2005 Megoszt Elküldve December22, 2005 Turner: Ez nagyon aranyos Nyuszi! :blink::) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December22, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December22, 2005 :blink: :) :) Ez nagyon jó!!!! Nem gondoltam volna, hogy egy kis semmiség így felkavarja a kedélyeket :D Telo!!!!!!!El ne áruld mi az!!!!Légy a cinkosom :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December22, 2005 Megoszt Elküldve December22, 2005 :) :) :lol: Ez nagyon jó!!!! Nem gondoltam volna, hogy egy kis semmiség így felkavarja a kedélyeket B) Telo!!!!!!!El ne áruld mi az!!!!Légy a cinkosom :o Na, szép...vezérnőnk már rólam el is felejtkezett....akkor én elárulhatom? B) Vagy maradjak csendben? :blink: Ja....ahogy a vezérkar helyeselte...írtam sms-t a H-B-i Naplóba....remélem meg is fog jelenni, meg fogják sokan olvasni is. B) Ja, és persze remélem fognak is onnan jelentkezni nálunk....sajna most csak efféle "hirdetésekre futja"... Majd ha több matricás ótó lesz....na az lesz a király!!! Lépten nyomon olyan ótókat akarok látni.. :D:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts