Sörös Sanyi Elküldve December20, 2005 Megoszt Elküldve December20, 2005 Nincs az az Isten, amiért kihagyná! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December20, 2005 Megoszt Elküldve December20, 2005 Jó éjt mindenkinek....itt havzik erősen...seprek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December20, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December20, 2005 Nincs az az Isten, amiért kihagyná! :blink: Né máán!Miket mond ez itten!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve December20, 2005 Megoszt Elküldve December20, 2005 Ja tgabika76 nem vette fel a telefont..... biztos sietett haza... megértem, ilyen retyó időben én is ezt tettem volna a helyében. ...mer a tgabikának sikerült frankón elbénáznia a dolgot. Délután negyed egykor értem Debrecenbe, és már előtte direkt kikészítettem a telefont az autó műszerfalára (amúgy a kabátzsebemben szokott lenni) hogy tutira meghalljam ha csörögne, aztán meg valahogy mégis sikerült nem észrevennem (ezért utólag is elnézést Mackosajt kollegától), pedig mikor hívott, még éppen Debrecenben voltam, akkor készültem hazaindulni. Ha ezt tudtam volna, simán vártam volna egy kicsit, elvégre már semmi dolgom nem volt. :blink: Na mindegy, talán legközelebb. Az meg amennyire ki tudom számolni, elvileg január 17.-én lesz, de addig még úgyis írok ide előtte. Ha másért nem akkor azért, hátha Ti tudjátok, hogyan kötözzem a fejemre a telefont hogy tutira meghalljam ha csörög. (Amúgy nem vagyok ám süket, csak iszonyú hangos az autó, és emiatt a rádiót fel kell tekerni majdnem teljes hangerőre hogy halljak belőle valamit...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December20, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December20, 2005 Na mindegy, talán legközelebb. Az meg amennyire ki tudom számolni, elvileg január 17.-én lesz, de addig még úgyis írok ide előtte. És akkor esetleg a Vikár Bélán is jársz???? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve December20, 2005 Megoszt Elküldve December20, 2005 És akkor esetleg a Vikár Bélán is jársz???? :) Hát ezt egész pontosan előtte 1 nappal tudom meg. :blink: De ha lesz időm, akkor elmegyek arra, akkor is ha esetleg nem kéne... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December20, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December20, 2005 Hát ezt egész pontosan előtte 1 nappal tudom meg. :blink: De ha lesz időm, akkor elmegyek arra, akkor is ha esetleg nem kéne... Ma ki akartam menni a corához, nem is ellentkeztek olyan nagyon. de áfáznom kellett, ma volt határidős!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December21, 2005 Megoszt Elküldve December21, 2005 ... utólag is elnézést Mackosajt kollegától ... Nem probléma. Majd legközelebb. ... amennyire ki tudom számolni, elvileg január 17.-én lesz, de addig még úgyis írok ide előtte. Na akkor ezt feljegyzem, nehogy lemaradjak. :blink: ... hátha Ti tudjátok, hogyan kötözzem a fejemre a telefont hogy tutira meghalljam ha csörög. Egyszer hallottunk az egyik helyi rádióban egy betelefonáló srácot, aki egyedül adott elő akkor egy saját szerzésü rock számot. Állítólag celluxszal volt a fejéhez rögzítve a telefon. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December21, 2005 Megoszt Elküldve December21, 2005 2005. december 25. Karácsonyi Megatali!!!! De.10:00 Tesco-EW parkoló 1. Nyuszifül 2. S.S. (sztárvendég :blink:) 3. mackosajt (Manta tesztpilóta) 4. SzaboT (Manta tesztpilóta) 5. 6. . . . Ui: Minden résztvevő ajándékot kap!!!! :) Na ezt az ajándék dolgot meg lehetne kérdezni, hogy mi lesz? Vagy meglepi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December21, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December21, 2005 Na ezt az ajándék dolgot meg lehetne kérdezni, hogy mi lesz? Vagy meglepi? Neked már nem, (te már kaptál)de a többieket motiválni kell :blink: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December21, 2005 Megoszt Elküldve December21, 2005 Neked már nem, (te már kaptál)de a többieket motiválni kell :blink: :) :) :lol: :D :o Akkor csak annyit mondok, hogy mindenki, aki akar kapni valami igazán érdekes, és hasznos holmit, akkor jöjjön 25.-én a talira!!! B) B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December21, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December21, 2005 :) :lol: :D :o Akkor csak annyit mondok, hogy mindenki, aki akar kapni valami igazán érdekes, és hasznos holmit, akkor jöjjön 25.-én a talira!!! B) B) B) De ,kis gonosz vagy :blink: :) A szándék a fontos!!! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December21, 2005 Megoszt Elküldve December21, 2005 De ,kis gonosz vagy :blink: :) A szándék a fontos!!! :lol: Mééé, nem az aminek írtam? :):) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve December21, 2005 Megoszt Elküldve December21, 2005 Ajándék??!! De kár, hogy Debrecen oly' messze van! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December21, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December21, 2005 Mééé, nem az aminek írtam? :):) Igen, érdekesnek, érdekes :blink: Ajándék??!! De kár, hogy Debrecen oly' messze van! :lol: Szia! Ez fiúknak való ajándék :D De ha lesz nekünk való is, akkor feltétlenül viszek majd neked :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve December21, 2005 Megoszt Elküldve December21, 2005 Ez fiúknak való ajándék :) De ha lesz nekünk való is, akkor feltétlenül viszek majd neked :) Hűha, most aztán igazán kiváncsi vagyok, mi az amit a fiúk kapnak.....! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December21, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December21, 2005 Hűha, most aztán igazán kiváncsi vagyok, mi az amit a fiúk kapnak.....! :blink: jó akkor mindjárt átküldöm mailben, oké??? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve December21, 2005 Megoszt Elküldve December21, 2005 Jöhet! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December21, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December21, 2005 Jöhet! :) Mail ment :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December21, 2005 Megoszt Elküldve December21, 2005 Mail ment :) Ejj! A többieket megeszi a fene, hogy vajon mi az amit már én is ismerek, meg mostmár Rulezke is... :blink::):) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December21, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December21, 2005 Na srácok ami helyeket hívtam, az mind zárva lesz karácsonykor, majd csak eset a buli idejére nyitnak ki, szóvalk ötletem sincs hová lehetne menni..... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December21, 2005 Megoszt Elküldve December21, 2005 Na srácok ami helyeket hívtam, az mind zárva lesz karácsonykor, majd csak eset a buli idejére nyitnak ki, szóvalk ötletem sincs hová lehetne menni..... :) Mármint az esti városi nagy bulira gondoltál....ugye? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve December21, 2005 Megoszt Elküldve December21, 2005 Nyuszi! Ez kiráááály!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tök jó!!!!!!!!!!! :blink: :) :) :lol: (mármint az ajándék!) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December21, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December21, 2005 Nyuszi! Ez kiráááály!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tök jó!!!!!!!!!!! :blink: :) :) :lol: (mármint az ajándék!) Na akkor remélem náluk is ilyen sikert arat :D :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December21, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December21, 2005 Na a Fandango nyitva lesz, de az nem abelváros, de ott kajálni is lehet ha akar valaki.... Na majd látjuk, akkor többet nem hívok, úgyis zárva vannak.vagy max majd vonulgatunk egyik helyről a másikba :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts