nyuszifül Elküldve December18, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December18, 2005 Azt hittem, te leszel a GPS-em... :lol: Úgyis jó, akkor a megbeszélt helyen várlak :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December18, 2005 Megoszt Elküldve December18, 2005 Úgyis jó, akkor a megbeszélt helyen várlak :lol: Túl van tárgyalva! de ne fagyoskodj sokat, majd felhívlak, ha Szoboszlót elhagytam. De ezt még úgyis ledumáljuk... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December18, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December18, 2005 Szia Nyuszifül! Aludtál még? ;) Próbálkoztam, de sajnos napközben nem nagyon tudok.... :lol: Így már a fejem is nagyon fáj! Ráadásul az a terv, hogy mostmár megállás nélkül megy a hepaj szilveszterig :D , minden nap.... Szóval, ha 25-én én Sanyival ellentétben morcos leszek, és nem lesz karácsonyi hangulatom, akkor az ezért lesz :lol: Túl van tárgyalva! de ne fagyoskodj sokat, majd felhívlak, ha Szoboszlót elhagytam. De ezt még úgyis ledumáljuk... öööö.....azért addig kocsival mennék....mert lusta vagyok odáig gyalogolni :lol: S Hobiban meg jó a fűtés, nem fagyoskodok :D De különben is, ha te idáig lejössz értünk, egy kis fagyoskodás nem árthat :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December18, 2005 Megoszt Elküldve December18, 2005 Na, ezért jók az új kocsik! Az enyémben akkor sem lenne meleg, ha jó lenne a fűtésem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December18, 2005 Megoszt Elküldve December18, 2005 Próbálkoztam, de sajnos napközben nem nagyon tudok.... :lol: Így már a fejem is nagyon fáj! Ráadásul az a terv, hogy mostmár megállás nélkül megy a hepaj szilveszterig :D , minden nap.... Szóval, ha 25-én én Sanyival ellentétben morcos leszek, és nem lesz karácsonyi hangulatom, akkor az ezért lesz :lol: Megértettem főnökasszony! :lol: Azért próbálj meg néha aludni! Jó! :D Na, ezért jók az új kocsik! Az enyémben akkor sem lenne meleg, ha jó lenne a fűtésem... Majd csak bemelegszik mire ideérsz! ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December18, 2005 Megoszt Elküldve December18, 2005 A motor biztos... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December18, 2005 Megoszt Elküldve December18, 2005 Nektek van sógornőtök? Csak tőle mentsen meg az ég.. :lol: Kicsit sötét szegény. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December18, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December18, 2005 Nektek van sógornőtök? Csak tőle mentsen meg az ég.. :lol: Kicsit sötét szegény. Nincs, szerencsére.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December18, 2005 Megoszt Elküldve December18, 2005 Nincs, szerencsére.... De irígyellek! :lol: Neked sógorod lesz...majd.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December18, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December18, 2005 De irígyellek! :lol: Neked sógorod lesz...majd.... :lol: ?????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December18, 2005 Megoszt Elküldve December18, 2005 ?????? hát ha a húgod férjhez megy...valamikor Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December18, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December18, 2005 hát ha a húgod férjhez megy...valamikor Akkor azt hiszem itt megyek aludni.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December18, 2005 Megoszt Elküldve December18, 2005 Akkor azt hiszem itt megyek aludni.... :lol: Ennyire fáradt vagy? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December18, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December18, 2005 Ennyire fáradt vagy? :lol: Az agyam reakciókézségét tekintev úgy tűnik igen... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve December18, 2005 Megoszt Elküldve December18, 2005 Írtam PÜ nyuszifülnek, mackosajt beállításai miatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December18, 2005 Megoszt Elküldve December18, 2005 Írtam PÜ nyuszifülnek, mackosajt beállításai miatt. THX! Sanyi közvetített.... :lol: De tényleg kösz... írtam pü-t. Jó éjt mindenkinek...a lurkók ma nagyon elfáradtak...megyek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December18, 2005 Megoszt Elküldve December18, 2005 egy kicsit visszaugrottam, mert a fiúk a nagy kidőlés után felvidultak Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December18, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December18, 2005 egy kicsit visszaugrottam, mert a fiúk a nagy kidőlés után felvidultak Na szerintem én is íg leszek.... a délutáni szunyókálás után majd éjjel nem tudok aludni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December18, 2005 Megoszt Elküldve December18, 2005 Na szerintem én is íg leszek.... a délutáni szunyókálás után majd éjjel nem tudok aludni :lol: Már Sanyival itt viccelődtünk msn-ben, mert már hamar elaludtak, ráadásul, mint egy gyerek kupac....kit hol ért utol a kalapácsos bácsi. Lerendeztük őket, mind aludt.....közben persze infót kértünk nagynénémtől...mert most a redőny másik fele lett használhatatlan....mire a középső sírva kelt fel...majd a többi is felkelt. Most vigyorognak 1000-rel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve December18, 2005 Megoszt Elküldve December18, 2005 Lassan ideértem én is. :lol: Vettem a Tesszkóba szamócát, tök gusztának nézett ki, persze kőkemények és savanyúak..... :lol: :lol: ;) :D Ráadásul egész nap kinn fagyoskodtam, mert a családi Skodát szereltük. Brrrrrrrrrrrrrrrrrr.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December18, 2005 Megoszt Elküldve December18, 2005 És a Rapid hogy alakul? Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve December18, 2005 Megoszt Elküldve December18, 2005 Eddig mindig csúszott valamiért - általában azért, mert lesérült a szerelő... :lol: De nem is baj, most, hogy nem készül olyan gyorsan, mert egyelőre hirtelen nem tudnám hova tenni. Kell keresni egy kiadó garázst. Mikor megvettem 80 e forintért, olyan egyszerűnek tűnt, hogy kis ráfordítással lesz egy különleges kocsim, de olyan lassan készül, hogy sokszor el is felejtem, hogy egyáltalán VAN az autó. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December18, 2005 Megoszt Elküldve December18, 2005 Ez már csak így van. Én is azt hittem, hogy olcsón megveszem, és gyorsan, olcsón kipofozom... Dehát, mint tudjuk, ez nem így megy ám.. De nem bánom, hogy belefogtam! :lol: Remélem te sem, mert imádom a Rapidot (is). Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December19, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December19, 2005 Jó reggelt! Utálom a telet! Reggelre befagyott az összes ajtóm!Ez normális jelenség??? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December19, 2005 Megoszt Elküldve December19, 2005 Jó reggelt! Utálom a telet! Reggelre befagyott az összes ajtóm!Ez normális jelenség??? :lol: Ha nem ápolod le a gumikédereket akkor igen. :lol: Szilikonos rongyal töröld át az ajtógumit és legyen a ZSEBEDBEN jégoldó,zárolajozó spray. Nem drága de viszont hasznos. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts