telo Elküldve December16, 2005 Megoszt Elküldve December16, 2005 (vagy ezek után én se merjek enni belőle? :lol: ) Én erősen meggondolnám a helyedben... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December16, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December16, 2005 Dehogyis!!!!!!! 25-e okés!! Ajándék?????én csak ámulopk-bámulok Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve December16, 2005 Megoszt Elküldve December16, 2005 Ajándék?????én csak ámulopk-bámulok Mondtam hogy lesz vmi ajéndék... Meglepődtél? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December16, 2005 Megoszt Elküldve December16, 2005 Szerintem az a meglepő, hogy nálluk nincs... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December16, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December16, 2005 Szerintem az a meglepő, hogy nálluk nincs... Igen erre gondoltam. ez az ami nem meglepő, hanem inkább már dühítő!!!!!!!!!!!!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve December16, 2005 Megoszt Elküldve December16, 2005 Sziasztok! Egy kicsit kimaradtam, de sok volt a meló mind a cégnél, mind otthon. Mostanra szedtem össze maga, szóval újra itt vagyok. És olvasok, mert ti bezzeg nem lustultatok el. Szerencsére :lol:. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December16, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December16, 2005 Képzeljétek most ettem ehető papírt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December16, 2005 Megoszt Elküldve December16, 2005 Mi van? Ehető tangáról már hallottam, de papír? Miket kitalálnak! Vigyázz, mert a cégnél te leszel az íratmegsemmisítő! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December16, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December16, 2005 Mi van? Ehető tangáról már hallottam, de papír? Miket kitalálnak! Vigyázz, mert a cégnél te leszel az íratmegsemmisítő! ;) :lol: :lol: :lol: Pont erre gondoltam, hogy a heti jelentést majd ilyenre írom, s ha nem tetszik akár meg is eheti :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve December16, 2005 Megoszt Elküldve December16, 2005 Képzeljétek most ettem ehető papírt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: És milyen íze volt? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December16, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December16, 2005 És milyen íze volt? :lol: Semmilyen íze nem volt, vagyis fura, zöld színű volt, de van kék, rószaszín, sárga,.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December16, 2005 Megoszt Elküldve December16, 2005 Szörnyű! Miket le nem kell nyelned a munkahelyeden! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December16, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December16, 2005 Szörnyű! Miket le nem kell nyelned a munkahelyeden! ;) :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turner Elküldve December16, 2005 Megoszt Elküldve December16, 2005 :lol: :lol: :lol: Szia Nyuszka!! Akkor ez nem "itatós" papír volt?? ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December16, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December16, 2005 Szia Nyuszka!! Akkor ez nem "itatós" papír volt?? :lol: ;) :lol: :lol: Nem akarsz te dizájnernek jönni hozzánk????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve December16, 2005 Megoszt Elküldve December16, 2005 És honnan jött az ötlet, hogy megkóstold? És hogy került hozzád? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December16, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December16, 2005 És honnan jött az ötlet, hogy megkóstold? És hogy került hozzád? Hááát mintába jött, és én kis kíváncsi vagyok..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December16, 2005 Megoszt Elküldve December16, 2005 Sziasztok! Megjöttem....meg jött ma rendszámkeret...club-os, meg szélvédőmatrica...klub-os..de 2-2db. :lol: Hamarosan felkerülnek....mert ma valahogy nem volt jó idő, meg időm se...a nagyfiam beverte az egyik szobaablakot...neki semmi baja....és azt csináltattam meg...6e-ért...remélem a bizti majd visszaadja. :lol: Kicsit olvasgatok.....a rendszer napi értesítésre állítás mellett is küldött minden hsz-ről emilt...122 db-ot :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December16, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December16, 2005 Akkor eseménydús napod volt!!!! Én meg életem első szakadó hóesésben történő vezetésén vagyok túl!De azt hiszem meg kell állapítanom, hogy ez a téli vezetés nem nekem való :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December16, 2005 Megoszt Elküldve December16, 2005 Akkor eseménydús napod volt!!!! Én meg életem első szakadó hóesésben történő vezetésén vagyok túl!De azt hiszem meg kell állapítanom, hogy ez a téli vezetés nem nekem való :lol: Az este én is azt hittem, hogy reggel full hóban fogok vezetni...végr kipróbálhatom a téligumit, meg havat takarítok ezerrel, még munka előtt... Erre kimegyek...az út szinte száraz, kocsin kicsi hó... na mindegy, legalább hamar beértem. Viszont mostmár a t@köm kivan az évvégi hajrától. Jó is, hogy most megint 2 napig itthon leszek...majd hétfőn megint korán kelek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turner Elküldve December16, 2005 Megoszt Elküldve December16, 2005 Én azt imádom,amikor reggelenként betoppan a főnököm,és beköszön az irodába,hogy:"Na jó akkor gyerünk haza!!" De sosem gondolja komolyan :lol: Eccer szaván kéne fogni...A kollegámnak könnyű!!!Ö ott lakik a cégnél...Ő ugyanis a gondnok is egyben... :lol: Nyuszka!! Mennék én...A fizuról kivel lehet tárgyalni?És az utöltségről?Vagy tudsz egy jó albérletet??? ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December16, 2005 Megoszt Elküldve December16, 2005 Esik a hó! Most vagy mindenki kocsikázik, élvezi a havat, vagy mindenki fáradt? Alig gyűlnek a hsz-ok a fórumon. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turner Elküldve December16, 2005 Megoszt Elküldve December16, 2005 Nekem erről a hsz.-ről mindig a "helyrajziszám" jut eszembe...Lehet mostanában sokat költöztünk? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December16, 2005 Megoszt Elküldve December16, 2005 Nekem erről a hsz.-ről mindig a "helyrajziszám" jut eszembe...Lehet mostanában sokat költöztünk? :lol: izé....a lényeg, hogy csak rájöttél! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December16, 2005 Megoszt Elküldve December16, 2005 Érdekes egy dolog ez az utánképzés. Nem mondom, hogy hasznos, de érdekes. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts