mackosajt Elküldve December15, 2005 Megoszt Elküldve December15, 2005 Na most megyek...legalább 400 alatt maradok..egy kicsit... Sziasztok. Jó éjt mindenkinek! Óvatosan vezessetek, mert tényleg esik a hó! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December15, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December15, 2005 Jó éjszakát!!! ez nem esik hanem szakad!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turner Elküldve December15, 2005 Megoszt Elküldve December15, 2005 Kezdek durvulni....ha jól emléxem tegnap hagytam el a 300 hsz-t...most meg...midjárt 400. Mi van velem? Pletyós vagyok? :lol: Nemmmmm....... Csak sokat beszélsz.... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December15, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December15, 2005 Nemmmmm....... Csak sokat beszélsz.... ;) :lol: :lol: :lol: Már vártalak :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December15, 2005 Megoszt Elküldve December15, 2005 Mi lesz itt, ha elszabadul az O.B.O.A. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December15, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December15, 2005 Mi lesz itt, ha elszabadul az O.B.O.A. :lol: :lol: Édenkert kedves Sándor!!!!Édenkert :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve December15, 2005 Megoszt Elküldve December15, 2005 Itt SZAKAD megint!!! Sziasztok, már egy órája olvasom a fórumot, mert ma csak most jutottam géphez! ;) Az előbb valaki petárdázott a ház előtt..... :lol: Őrültek! Nekem holnap lesz karácsonyi parti - talán pénzecskét is kapunk, de nem biztos! Persze, jól levonják a 60 %-át. Piszokság - örülünk, hogy kapunk 20 000 forintot, aztán ott van 8000e a boritékban. A többi az állam bácsijé! :D :D :lol: Turner! Szia! :D Már régen meg akartam kérdezni, hogy te csörögtél rám valamelyik nap? Jött egy sms hogy volt egy nem fogadott hivásom - tőled! De mivel éppen megbuggyanófélben volt a telefonom - azóta lapátra tettem - nem voltam benne biztos.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turner Elküldve December15, 2005 Megoszt Elküldve December15, 2005 Itt SZAKAD megint!!! Sziasztok, már egy órája olvasom a fórumot, mert ma csak most jutottam géphez! :D Az előbb valaki petárdázott a ház előtt..... :lol: Őrültek! Nekem holnap lesz karácsonyi parti - talán pénzecskét is kapunk, de nem biztos! Persze, jól levonják a 60 %-át. Piszokság - örülünk, hogy kapunk 20 000 forintot, aztán ott van 8000e a boritékban. A többi az állam bácsijé! :D :D :lol: Turner! Szia! :D Már régen meg akartam kérdezni, hogy te csörögtél rám valamelyik nap? Jött egy sms hogy volt egy nem fogadott hivásom - tőled! De mivel éppen megbuggyanófélben volt a telefonom - azóta lapátra tettem - nem voltam benne biztos.... :lol: Iggen..Én voltam a merénylő... :D Csak a Chyga cartárs telcsiszámát akartam volna elkunyizni...De foglalt voltál,és aztán sikerált más úton értekeznem vele.. :D Édenkert kedves Sándor!!!!Édenkert ;) Azért vigyázzunk majd a HELYES arányokra Nyuszka!!Tudod 1 nyuszira,hány "káposztafej" jusson... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December16, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December16, 2005 Azért vigyázzunk majd a HELYES arányokra Nyuszka!!Tudod 1 nyuszira,hány "káposztafej" jusson... :D ;) :D :lol: :lol: :lol: Ez nagyon tetszett!!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve December16, 2005 Megoszt Elküldve December16, 2005 Turner! Épp vele (Chyga) beszéltem! ;) :D Jó reggelt mindenkinek! :lol: Hol van mindenki? Dolgoznak? Csak én nem?! :lol: nemsokára megyek a fényképeimért - egy éve van digitális fényképző, és azóta egy papirkép se lett a fotókból! Senkinek nem tudtam megmuttni a sok jó Opletalisképet! De ma..... 125 db képet kapok kézhez, ha minden igaz! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December16, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December16, 2005 Én nem dolgozok, csak bent vagyok :lol: Fényképek????Imádom őket Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December16, 2005 Megoszt Elküldve December16, 2005 Én is, bár így fórumon keresztül könnyebben boldogulok a digit verzióval. Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve December16, 2005 Megoszt Elküldve December16, 2005 Hali! Csak jelzek, hogy irni nincs sok időm, de olvaskatok azé.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December16, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December16, 2005 Én is, bár így fórumon keresztül könnyebben boldogulok a digit verzióval. Hú, akkor majd csinálunk jó sok képet, ha jössz Hali! Csak jelzek, hogy irni nincs sok időm, de olvaskatok azé.... :lol: Szia!!!! Tali időpont javaslat?????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve December16, 2005 Megoszt Elküldve December16, 2005 Hú, akkor majd csinálunk jó sok képet, ha jössz Szia!!!! Tali időpont javaslat?????? Jövő hét valamikor? Én csütörtök ön meg pénteken melózok, de a többi nap "szinte" akármikor ráérek...szinte... Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve December16, 2005 Megoszt Elküldve December16, 2005 Ha majd csináltok képeket a talikról, tegyétek fel ide!!!! :lol: Remélem, én is eljutok majd egy debrecenkedésre egyszer. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December16, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December16, 2005 Jövő hét valamikor? Én csütörtök ön meg pénteken melózok, de a többi nap "szinte" akármikor ráérek...szinte... Nekem jó, azért írtam hogy javasolt vmi te, hogy igazodjunk hozzád, írd be a tali topicunkba!!!!! Ha majd csináltok képeket a talikról, tegyétek fel ide!!!! :lol: Remélem, én is eljutok majd egy debrecenkedésre egyszer. :lol: Naná, mert remlem mi is fogunk ám sok-sok rendezvényt szervezni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve December16, 2005 Megoszt Elküldve December16, 2005 Jól van, csak egyeztetek asszonykámmal, hogy ő is tudjon jönni, de passz, hogy pontosan hogy dolgozik. Nektek a nappal, vagy az este lenne jobb? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December16, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December16, 2005 Jól van, csak egyeztetek asszonykámmal, hogy ő is tudjon jönni, de passz, hogy pontosan hogy dolgozik. Nektek a nappal, vagy az este lenne jobb? Az az igazság, hogy nekem délután mert dolgozk......de atali kedvéért mindent latba vetek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December16, 2005 Megoszt Elküldve December16, 2005 Nem azért a két fillérért, de jövőhét vasárnap smafu? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve December16, 2005 Megoszt Elküldve December16, 2005 Széldzseki Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve December16, 2005 Megoszt Elküldve December16, 2005 Azt kaptatok ajándékba a bulin? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December16, 2005 Megoszt Elküldve December16, 2005 Sziasztok Teló és Rulezke! Tényleg, mi volt az ajándék? Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve December16, 2005 Megoszt Elküldve December16, 2005 Igen, az volt az ajándék... :lol: A buli maga annyiora nem volt jó, mint a tavalyi pl. Túl hivatalos / protokollszerű / ülős buli lett. Nagy bálterem tele asztalokkal kiöltözött emberek... Szóval sz*r volt. Ráadásul aki evett pörköltet (én szerencsére nem) annak kivétel nélkül hasmenése van ma. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve December16, 2005 Megoszt Elküldve December16, 2005 Sziasztok! ;) Én nagyon örülnék egy szép széldzsekinek, de szerintem mi ma csak egy szelet sütit kapunk az évvégi bulin, meg zuzapörköltet, de azt nem lehet hazavinni! :lol: :lol: (vagy ezek után én se merjek enni belőle? :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts