Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Természetesen, de van új számom is, amit mostmár sűrűbben használok, mint a régit.

Mentettem!!!! :lol: Igyekszem majd kisbálnát is megkerseni, aki odavaló hozzátok, hátha....

A haverjaid végképp leálltak a dologról???Mondtad, hogy esetleg érdekelne pár embert

• Hozzászólások 23,9k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

• mackosajt

4294

• adorjant

3721

• nyuszifül

3645

• Sörös Sanyi

2865

Legtöbb hozzászólás

Elküldve
Nálunk nem szoktak ajándékot adni karácsonykor bár én nem is vágyok rá.Kis cégnél dolgozom én vagyok az egyettlen állandó alkalmazott.Ha kapnék ajándékot nekem is illene adni azt meg nem szeretnék.Ti ajándék mellé 13.havi fizetést is?Mert azt viszont kapok :lol:

Mi 0. havit kapunk már, ami rosszabb, mert február elején adják...

Mentettem!!!! :lol: Igyekszem majd kisbálnát is megkerseni, aki odavaló hozzátok, hátha....

A haverjaid végképp leálltak a dologról???Mondtad, hogy esetleg érdekelne pár embert

Egy biztos jönne, az tuti

Elküldve
Nálunk nem szoktak ajándékot adni karácsonykor bár én nem is vágyok rá.Kis cégnél dolgozom én vagyok az egyettlen állandó alkalmazott.Ha kapnék ajándékot nekem is illene adni azt meg nem szeretnék.Ti ajándék mellé 13.havi fizetést is?Mert azt viszont kapok :lol:

Azt tavaly óta beépítették a fizunkba...viszont van mozgóbér...éves br. 10-12%-a....meg nyaralópénz...meg ez+az.

Nyugottan csak siess, mindjárt törlöm, ez a számm annyira nem publikus.

Látod, én már az enyémben sem olvashatóan raktam be.

Elküldve

Mi még havonta is alig kapunk fizut, így a 13. havi kizárt, na hiába tudtam, hogy sz@r helyen dolgozom.... :lol:

Elküldve
Azt tavaly óta beépítették a fizunkba...viszont van mozgóbér...éves br. 10-12%-a....meg nyaralópénz...meg ez+az.

Látod, én már az enyémben sem olvashatóan raktam be.

Látom :lol:

Elküldve
Egy biztos jönne, az tuti

akkor várom a javaslatodat.....

Ja 25-én tuti tali Sörös Sanyi meglátogat minket, de persze mi még attól függetlenül elmehetünk valahová egyik este....

Szóval mikor????

Elküldve
Látom ;)

Thx a ledes ötletet..mert biza a tiéd láttán kezdtem hozzá a sajáthoz...

akkor várom a javaslatodat.....

... de persze mi még attól függetlenül elmehetünk valahová egyik este....

Szóval mikor????

Figyeled? Szerintem nyuszi akar valamit! :lol: :lol: :lol:

Elküldve
Thx a ledes ötletet..mert biza a tiéd láttán kezdtem hozzá a sajáthoz...

Figyeled? Szerintem nyuszi akar valamit! ;) :D :D

:D foglalt projekt :lol:

Egyeztetünk, de most mennem kell, rámcsörögtek, hogy de mááán :lol: :lol:

Elküldve
Mi még havonta is alig kapunk fizut, így a 13. havi kizárt, na hiába tudtam, hogy sz@r helyen dolgozom.... :lol:

Azt én se mondhatom hogy sokat keresek de helyzet elönybe vagyok a fönökkel szemben mivel egyedül vagyok tehát majdnem mindenre rábólint :lol:

Elküldve

Sziasztok! Jövök amint tudok, és lezsírozunk valami szimpatikus időpöttyöt.

Addig is óvatosan a csúszós úton :lol:

A képeket mutattam a nejemnek, aki végül rábólintott, meg bízott abban, hogy ügyi leszek.

És siker? vagy még fejlesztés alatt?

Elküldve

Csúszik az út???? :lol: Hol????

Elküldve

Siker...fejlesztés alatt...piros zónákra koncentrálva....

Figyeljetek, milyen népszerűek vagyunk:

5 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (0 vendég és 0 anonim felhasználó)

5 felhasználó: mackosajt, coupe, I_S, nyuszifül, CORSikA

Elküldve
Csúszik az út???? :lol: Hol????

Itt szoboszlón a 4-est leszámítva szinte minden kanyar "veretős" lehet/ne :lol:

jájjj...megint csörögnek :lol:

Tényleg elhúztam!

Üdv All!

Elküldve
Ha gondolod és/vagy elakadsz valahol, esetleg személyesen is segíthetek. Szólj bátran.

No üdv még1x

Ha benézel az aláírásomba...megláthatod az eddigi eredményt...igaz, még a konzol képe nincs felrakva.

Elküldve
Ha benézel az aláírásomba...megláthatod az eddigi eredményt...igaz, még a konzol képe nincs felrakva.

Megfognak nyúzni :lol:

Akkor már te is érzed, hogy a problémás nem a műszerfal és a TID, amitől általában félnek, nagyobb odafigyelés a konzolnál kell, hogy be is világitsa, meg piros-kék is legyen

No tényleg hali! :lol: :lol:

Elküldve
Azt én se mondhatom hogy sokat keresek de helyzet elönybe vagyok a fönökkel szemben mivel egyedül vagyok tehát majdnem mindenre rábólint :lol:

:lol: igen ez patthelyzet számára azt hiszem :lol:

Úgy kell neki...

Elküldve
No tényleg hali! :lol: ;)

Szia! :lol:

Menj, mert bajod lesz. :lol:

Na sziasztok én léptem mára vége a melónak,megint jó sz@r nap volt,a holnap este viszontlátásra. :D

Szia! Jó pihit.

Elküldve

Szia I_S!

Akoor ne feledd javaslatokat a talitopicba!!!!!

Már úgyi srégen ettem pizzát :lol: :lol: :lol:

Na sziasztok én léptem mára vége a melónak,megint jó sz@r nap volt,a holnap este viszontlátásra. ;)

Szia!

Jó pihenést!

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.