nyuszifül Elküldve December15, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December15, 2005 Karácsonyi ajándékosztás?????????????????? :lol: :lol: soha nem volt iylen,(ja bocs a Húsiparnál igen) Még egy köszönöm az egész éves munkáért sem jár, nemhogy polárpulcsi, meg dombornyomásos szatyor :lol: ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December15, 2005 Megoszt Elküldve December15, 2005 ... dombornyomásos szatyor :lol: :lol: :lol: Pedig az a legértékesebb...elhiszitek? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December15, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December15, 2005 Na jó ne bosszantsatok!!!! Még jó hogy a múltkor tesóm marketing előadását a cégből csináltam és elcsórtam egy csomó repit :lol: :lol: Egy kis előkarácsonyi ajándék :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December15, 2005 Megoszt Elküldve December15, 2005 Na jó ne bosszantsatok!!!! Még jó hogy a múltkor tesóm marketing előadását a cégből csináltam és elcsórtam egy csomó repit ;) :lol: Egy kis előkarácsonyi ajándék :lol: lehet anyagilag jobban járnál egy olyan megoldással, amit SzaboT is javasolt...ha tudod mire gondolok.. :lol::) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December15, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December15, 2005 lehet anyagilag jobban járnál egy olyan megoldással, amit SzaboT is javasolt...ha tudod mire gondolok.. :lol::) mi is az???? :lol: :lol: Nem nagyon jut most eszembe.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve December15, 2005 Megoszt Elküldve December15, 2005 Lányok / srácok! Csaó, én lassan elhúzok a karácsonyi partyra! Majd holnap beszámolok, mit kaptunk ajándékba... Tsók! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December15, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December15, 2005 Lányok / srácok! Csaó, én lassan elhúzok a karácsonyi partyra! Majd holnap beszámolok, mit kaptunk ajándékba... Tsók! :lol: :lol: :lol: ;) Hát csak felbosszantasz!!!! Rendben, azért holnap számolj be! Jó mulatozást!!!!! :D :D Pusszancs Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December15, 2005 Megoszt Elküldve December15, 2005 mi is az???? :lol: :lol: Nem nagyon jut most eszembe.... tudod...egy 2*8, vagy 3*8 számjegyből álló sorozat véletlen elütése folytán esetleg csurranna-cseppenne valami... ;) Lányok / srácok! Csaó, én lassan elhúzok a karácsonyi partyra! Majd holnap beszámolok, mit kaptunk ajándékba... Tsók! :lol: Szia! Remélem két kézzel kell majd hazavinned! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December15, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December15, 2005 tudod...egy 2*8, vagy 3*8 számjegyből álló sorozat véletlen elütése folytán esetleg csurranna-cseppenne valami... ;) Áááááááá, már emlékszem!!! :lol: :lol: :lol: Megfontolom :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve December15, 2005 Megoszt Elküldve December15, 2005 Szia! Remélem két kézzel kell majd hazavinned! :lol: Köszike, és akkor sziasztok még egyszer! Nyuszika, ne haragudj, nem akartalak bosszantani... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December15, 2005 Megoszt Elküldve December15, 2005 Coupe! leskelődsz? Nyugodtan szólj közbe.. :lol: I_S! Szia! Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve December15, 2005 Megoszt Elküldve December15, 2005 Jaho! Alig találtam ide! Mi ez a változás (no nem rosz csak szokatlan) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December15, 2005 Megoszt Elküldve December15, 2005 Jaho! Alig találtam ide! Mi ez a változás (no nem rosz csak szokatlan) Bocs, nem akartam sz@rakodni egy belinkeléssel...már ha a hsz-em hatására jöttél! Mizu? Eladó még a kocsika? Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve December15, 2005 Megoszt Elküldve December15, 2005 Üdv mindenki Alig van időm mostanában, de azért be-benézek, amikor tudok Még eladó. Sajnos csak nézegetik, de igy télen nem nagyon hemzseg a lóvé a zsebekben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December15, 2005 Megoszt Elküldve December15, 2005 Coupe közben elment.... Viszont itt a tiszteletbeli régiótársunk... :lol: A Sörös Sanyi... Tényleg, régió.... I_S? Mostanság nem jársz Db-ben? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December15, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December15, 2005 Köszike, és akkor sziasztok még egyszer! Nyuszika, ne haragudj, nem akartalak bosszantani... :lol: Tudod hogy imádlak, csak vicceltem!!!!! Bulizz helyettem is!!! Szia Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve December15, 2005 Megoszt Elküldve December15, 2005 még nem jöttem rá, miért nem új hozzászólást ír mindig, de majd rájövök :lol: Valszeg a hét végén, de a jöv héten mindenképp, mert még van 2 ajándék hija karácsonyra. Miért is ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December15, 2005 Megoszt Elküldve December15, 2005 még nem jöttem rá, miért nem új hozzászólást ír mindig, de majd rájövök :lol: ??? kérdezzz.... Kicsit sokat használom mostanában a fórumot, hátha tudok segíteni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December15, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December15, 2005 Üdv mindenki Alig van időm mostanában, de azért be-benézek, amikor tudok Még eladó. Sajnos csak nézegetik, de igy télen nem nagyon hemzseg a lóvé a zsebekben. Szia!!!! Azért telefonon zaklathatlak,ha esetleg van valami tali kilátásban???Legalább kicsit kimozdultok, elhozod az asszonypajtást is, hogy megnézz ezt a sok elvetemültet egy csomóban :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December15, 2005 Megoszt Elküldve December15, 2005 még nem jöttem rá, miért nem új hozzászólást ír mindig, de majd rájövök :lol: Valszeg a hét végén, de a jöv héten mindenképp, mert még van 2 ajándék hija karácsonyra. Miért is ? Mert ha lehet, kéne talizni....meg kéne már végre alakulnunk... vagy nem? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve December15, 2005 Megoszt Elküldve December15, 2005 Szia!!!! Azért telefonon zaklathatlak,ha esetleg van valami tali kilátásban???Legalább kicsit kimozdultok, elhozod az asszonypajtást is, hogy megnézz ezt a sok elvetemültet egy csomóban :lol: Természetesen, de van új számom is, amit mostmár sűrűbben használok, mint a régit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December15, 2005 Megoszt Elküldve December15, 2005 Természetesen, de van új számom is, amit mostmár sűrűbben használok, mint a régit. yx-xxxxxxx ugye nem baj, ha én is felírom? Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve December15, 2005 Megoszt Elküldve December15, 2005 Tőlem "szinte" bármikor összehozhatunk egy -beülünkvalahováösszeröffenni- talit Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December15, 2005 Megoszt Elküldve December15, 2005 Coupe! leskelődsz? Nyugodtan szólj közbe.. :lol: I_S! Szia! Nálunk nem szoktak ajándékot adni karácsonykor bár én nem is vágyok rá.Kis cégnél dolgozom én vagyok az egyettlen állandó alkalmazott.Ha kapnék ajándékot nekem is illene adni azt meg nem szeretnék.Ti ajándék mellé 13.havi fizetést is?Mert azt viszont kapok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve December15, 2005 Megoszt Elküldve December15, 2005 ugye nem baj, ha én is felírom? Nyugottan csak siess, mindjárt törlöm, ez a számm annyira nem publikus. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts