Korzika Elküldve December15, 2005 Megoszt Elküldve December15, 2005 Mindig csak a munka meg a munka,pedig tudjuk,hogy aki dolgozik az nem ér rá pénzt keresni. :lol: Tegnap vettük meg a gyereknek a karácsonyi ajándékot és a debreceni Gazdaságos Áruházban csoda történt velünk ugyanis a játékosztályon találkoztunk egy valódi,élő játékosztályos eladóval aki még segíteni is tudott. :lol: ,persze ezután jött a feketeleves:kerek egy órát álltunk sorba a pénztárnál. ;) ,viszont ezután taliztunk mackosajttal.Végüli a nap mérlege pozitív lett ,az ajándékok nagyjából megvannak a tali megvolt. :lol: Viszont Mackosajtot a parkolóban kishíján elsodorta egy wagonerplusz. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December15, 2005 Megoszt Elküldve December15, 2005 Nem akarok én itt lenézegetni, meg megjegyzéseket tenni, de megint egy Szutyuki... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December15, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December15, 2005 Nem is mondta mi történt!Igen az a aprkoló elég....., én nem is jártok oda vásárolni. Utálom...Pedig ott lakok pár méterre tőle Én még nem vettem senkinek semmit..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December15, 2005 Megoszt Elküldve December15, 2005 Én nem is fogok. Otthon közös megegyezés. A szüleimnek (és nekünk, gyerkőcöknek is) most a legnagyobb ajándék, hogy öten ülünk az asztalnál (Mert ugye én itt, hugom Szarvason, öcsém viszont kakukktojás, már fél éve otthon van). Megaztán pénz senem nincsen senkinekse nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December15, 2005 Megoszt Elküldve December15, 2005 Nem is mondta mi történt!Igen az a aprkoló elég....., én nem is jártok oda vásárolni. Utálom...Pedig ott lakok pár méterre tőle Én még nem vettem senkinek semmit..... Ááá, nem volt komoly...csak a wgoner...egy kicsit közel ment el, mikor gyalogszerrel voltunk...a kabátomat megpöckölte a tükre...csak azt nem tudom, ha kicsit bambább, akkor most gipszet kapok? :lol: Ja, SZIASZTOK!!!!:lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve December15, 2005 Megoszt Elküldve December15, 2005 csak azt nem tudom, ha kicsit bambább, akkor most gipszet kapok? :lol: Az is lehet, hogy inkább ő sírt volna, hogy volt egy visszapillantója... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December15, 2005 Megoszt Elküldve December15, 2005 Az is lehet, hogy inkább ő sírt volna, hogy volt egy visszapillantója... :lol: :D Lehet.... :lol: :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December15, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December15, 2005 Az is lehet, hogy inkább ő sírt volna, hogy volt egy visszapillantója... :lol: ;) Bár ezek után azt hiszem jogos a kérdés: vajon észrevette volna, hogy hiányzik egy visszapillantója?????? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December15, 2005 Megoszt Elküldve December15, 2005 Bár ezek után azt hiszem jogos a kérdés: vajon észrevette volna, hogy hiányzik egy visszapillantója?????? :lol: :lol: Lehet fel se tűnt volna neki...mert annyira bamba.... Mizu? Sok a meló? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December15, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December15, 2005 Lehet fel se tűnt volna neki...mert annyira bamba.... Mizu? Sok a meló? Igen, ma egész nap hajtottam, hogy az eddig elfórumozott időt behozzam.... :lol: Nagyon elfáradtam...De még nincs vége, sajnos :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December15, 2005 Megoszt Elküldve December15, 2005 Igen, ma egész nap hajtottam, hogy az eddig elfórumozott időt behozzam.... :lol: Nagyon elfáradtam...De még nincs vége, sajnos :lol: Majd hétvégén pihensz...talán. :lol: Megnyugtatásul közlöm...a délutánosban elkezdett "jó" szériánk ma folytatódott... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December15, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December15, 2005 Majd hétvégén pihensz...talán. :lol: Megnyugtatásul közlöm...a délutánosban elkezdett "jó" szériánk ma folytatódott... :lol: Hát akkor üdv a klubban!!!! Hétvégén tuti nem pihenek, lassan vásárolgtnom kéne, ha mást nem, kaját mindenképpen az ünnepi menühöz... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December15, 2005 Megoszt Elküldve December15, 2005 Hát akkor üdv a klubban!!!! Hétvégén tuti nem pihenek, lassan vásárolgtnom kéne, ha mást nem, kaját mindenképpen az ünnepi menühöz... :lol: Részvétem.... "cukrosbácsi' volt ma? Képzeld...ma megkaptuk a cég ajándékát..... egy szép, nagy zöld TEVA dombornyomású papírszatyiban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve December15, 2005 Megoszt Elküldve December15, 2005 Részvétem.... "cukrosbácsi' volt ma? Képzeld...ma megkaptuk a cég ajándékát..... egy szép, nagy zöld TEVA dombornyomású papírszatyiban. És mi lészen az? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December15, 2005 Megoszt Elküldve December15, 2005 És mi lészen az? :lol: Van benne egy kis párna szerűség, ami egy pokróc takarót rejt...aztán egy teljes üveg akácméz....van még egy csomag lilatehenes szaloncukor....meg egy garnitúra borospohár+hozzá egy fa tartó....meg kaptunk két szép igazán ízléses tálcát(tényleg szépek)... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve December15, 2005 Megoszt Elküldve December15, 2005 Van benne egy kis párna szerűség, ami egy pokróc takarót rejt...aztán egy teljes üveg akácméz....van még egy csomag lilatehenes szaloncukor....meg egy garnitúra borospohár+hozzá egy fa tartó....meg kaptunk két szép igazán ízléses tálcát(tényleg szépek)... :lol: :lol: Tyűha, nem semmi! Én még nem tudom, mit kapunk, ma derül ki... 7-kor kezdődik a karácsonyi party... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December15, 2005 Megoszt Elküldve December15, 2005 Tyűha, nem semmi! Én még nem tudom, mit kapunk, ma derül ki... 7-kor kezdődik a karácsonyi party... :lol: Csak azt nem tudom, hogy ezen felül mit fognak még adni...mert még fognak...azoknak, akik elmennek a Főnix-be az évzáró bulira....tavaly is ott kaptam egy hasonló méretű szatyrocskát még. Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve December15, 2005 Megoszt Elküldve December15, 2005 Csak azt nem tudom, hogy ezen felül mit fognak még adni...mert még fognak...azoknak, akik elmennek a Főnix-be az évzáró bulira....tavaly is ott kaptam egy hasonló méretű szatyrocskát még. Mi tavaly csak egy hátizsákot kaptunk... mondjuk elég profi kis hátizsákot. Tavalyelőtt meg egy polár pulcsit... Kíváncsi vagyok most mi lesz. Mikulás ajándéknak meg most egy mindenféle finomsággal teli ajándékcsomagot kaptunk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December15, 2005 Megoszt Elküldve December15, 2005 Úgy látom a többiek még nem aktívak...:lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve December15, 2005 Megoszt Elküldve December15, 2005 Úgy látom a többiek még nem aktívak...:lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December15, 2005 Megoszt Elküldve December15, 2005 :lol: :lol: A számból vett................Zzzzzzzzzz... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve December15, 2005 Megoszt Elküldve December15, 2005 A számból vett................Zzzzzzzzzz... :lol: Kukurikúúúúúúúú.... (kotkodáááács)! :lol: Ébresztő hej! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December15, 2005 Megoszt Elküldve December15, 2005 Kukurikúúúúúúúú.... (kotkodáááács)! :D Ébresztő hej! :lol: Izzéééé....hmmm...mivan? mi ez a hangzavar... :lol: Jól elvagyunk... :lol::);) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December15, 2005 Megoszt Elküldve December15, 2005 Nekem oly sok munkám volt ma,hogy még csak most tudom rátok nézni kicsikét ;) ,mi a cégünktől nemigen szoktunk karácsonyi ajándékokat kapni,most pl az lesz,hogy a privatizáció után vagy maradunk vagy nem.El lehet dönteni,hogy mi a jobb: menni vagy maradni. :lol: Nekünk inkább a velünk szállítmányoztató cégek szoktak csomagot küldeni és azt a dolgozók szétosztják egymás között.Elárulok 1 titkot de ne szóljatok a főnökeimnek,most pont a vámhivatalból jöttem ,ahol nagyon finom valódi Gönci barackpálinkával kínáltak én + elfogadtam. :lol: :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December15, 2005 Megoszt Elküldve December15, 2005 Nekem oly sok munkám volt ma,hogy még csak most tudom rátok nézni kicsikét :D ,mi a cégünktől nemigen szoktunk karácsonyi ajándékokat kapni,most pl az lesz,hogy a privatizáció után vagy maradunk vagy nem.El lehet dönteni,hogy mi a jobb: menni vagy maradni. :lol: Nekünk inkább a velünk szállítmányoztató cégek szoktak csomagot küldeni és azt a dolgozók szétosztják egymás között.Elárulok 1 titkot de ne szóljatok a főnökeimnek,most pont a vámhivatalból jöttem ,ahol nagyon finom valódi Gönci barackpálinkával kínáltak én + elfogadtam. :lol: :lol: :D :D Sajnos, hogy ez van...nem jó hallani. A pálinkához meg gratula...biztos jó...bár én szinte anti vagyok...vagy inkább Laci? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts