Sörös Sanyi Elküldve December14, 2005 Megoszt Elküldve December14, 2005 Kösz a ... (ide hosszú felsorolás jönne, ezért elégedjetek meg a "minden" szóval)! Pletyizzetek sokat, legyen mit otthon olvasni, de most nagy a hajtás, nem érek rá, úgyhogy sziasztok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December14, 2005 Megoszt Elküldve December14, 2005 Kösz a ... (ide hosszú felsorolás jönne, ezért elégedjetek meg a "minden" szóval)! Pletyizzetek sokat, legyen mit otthon olvasni, de most nagy a hajtás, nem érek rá, úgyhogy sziasztok! Részvétem....majd holnap délelőtt ledolgozom a mai lezserséget...:lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve December14, 2005 Megoszt Elküldve December14, 2005 Szia Telo Vezérem!!!! Jó hogy újra itt vagy, hiányoltalak!!! :lol: Én csak csendben olvasgatlak titeket itten... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December14, 2005 Megoszt Elküldve December14, 2005 Én csak csendben olvasgatlak titeket itten... :lol: :lol: Csak nyugodtan! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December14, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December14, 2005 Én csak csendben olvasgatlak titeket itten... :lol: :lol: de nem elég csendben kedvesem, mert látod-látod észre vettünk ám!!!!!! :lol: Mi a helyzet???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve December14, 2005 Megoszt Elküldve December14, 2005 de nem elég csendben kedvesem, mert látod-látod észre vettünk ám!!!!!! :lol: Mi a helyzet???? Semmi különös... Úgy nincs kedvem most semmihez... Csak várom, mikor lesz vége a hétnek, hogy aztán mehessek végre szabira. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December14, 2005 Megoszt Elküldve December14, 2005 Semmi különös... Úgy nincs kedvem most semmihez... Csak várom, mikor lesz vége a hétnek, hogy aztán mehessek végre szabira. :lol: De jól megy valakinek....én is szívesen mennék ám szabira....legalább pihennék, meg a szabim is fogyna...de most van az Őrültek héza c. teleregény...:lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December14, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December14, 2005 Semmi különös... Úgy nincs kedvem most semmihez... Csak várom, mikor lesz vége a hétnek, hogy aztán mehessek végre szabira. :lol: Na én egy napra mentem, azt i egy napig hallgattam a tulajtól, hogy "ezt most azért mert tegnap nem voltál....." :lol: :lol: szóval jobb ha bemegyek, és ott lopom el anapot ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve December14, 2005 Megoszt Elküldve December14, 2005 De jól megy valakinek....én is szívesen mennék ám szabira....legalább pihennék, meg a szabim is fogyna...de most van az Őrültek héza c. teleregény...:lol: Nálunk kötelező kivenni az éves szinten megmaradt szabit... S mivel még volt 14 napom... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December14, 2005 Megoszt Elküldve December14, 2005 Nálunk kötelező kivenni az éves szinten megmaradt szabit... S mivel még volt 14 napom... :lol: van 5 +szabadnapom, meg 13 szabim....dec. 27-ig még 1 fő kell...persze én vagyok az áldozat, jan. 9-től 2 fő, viszont onnantól 2 fős az üzem...szerinted? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December14, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December14, 2005 Nálunk kötelező kivenni az éves szinten megmaradt szabit... S mivel még volt 14 napom... :lol: De jó kis hely!Megyek én föl Pestre, ott úgy látszik minden normális módon működik :lol: Nem úgy mint itt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve December14, 2005 Megoszt Elküldve December14, 2005 Szegénykéim... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December14, 2005 Megoszt Elküldve December14, 2005 :lol: Nem úgy mint itt :lol: No meg itt! Itt is most 3 héten át egy szabadnap sincs, és a karácsonyt is lerendezik másfél nappal. Kutya egy banda az amerikai! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December14, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December14, 2005 No meg itt! Itt is most 3 héten át egy szabadnap sincs, és a karácsonyt is lerendezik másfél nappal. Kutya egy banda az amerikai! :lol: az enyém magyar!!!!DE most azért sem fogok két ünnep között bemenni!!!!!!! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December14, 2005 Megoszt Elküldve December14, 2005 Nálunk nem lenne baj, ha nem csúszott volna a feldolgozás....de hát persze mindig, minden ilyenkor krepál be...:lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December14, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December14, 2005 Nálunk egyékbént sincs karácsonyi hangulat....Tavaly is egy nagy letolást kaptunk ajándékba a főnöktől.....Szerintem idén sem lesz ez másként :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December14, 2005 Megoszt Elküldve December14, 2005 Nálunk egyékbént sincs karácsonyi hangulat....Tavaly is egy nagy letolást kaptunk ajándékba a főnöktől.....Szerintem idén sem lesz ez másként :lol: Pedig édességet tudna adni... :lol::):lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December14, 2005 Megoszt Elküldve December14, 2005 És milyen érdekes, mégsem mézes-mázos... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December14, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December14, 2005 Pedig édességet tudna adni... :D:):D :lol: :lol: :lol: ;) :D na ja, a cukros bácsi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December14, 2005 Megoszt Elküldve December14, 2005 :lol: :lol: :lol: ;) :D na ja, a cukros bácsi :D Csak az a baj, hogy nem a vércukrával van gondja... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December14, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December14, 2005 És milyen érdekes, mégsem mézes-mázos... Na ja, ma pl.azt kérte beszéljek már a fiával"hisz egykorúak vagytok, beszélj már vele, magyarázd el neki...." :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December14, 2005 Megoszt Elküldve December14, 2005 Na ja, ma pl.azt kérte beszéljek már a fiával"hisz egykorúak vagytok, beszélj már vele, magyarázd el neki...." :lol: Mit akat elmagyaráztatni? csak nem azt, hogy ő egy nagy hulladék?:lol::):lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December14, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December14, 2005 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, nem Pedig ha nem vagyok lusti holnap könnyű napom lett volna, egyedül leszek az irodában és ahelyett hogy fórumoznék, most dolgozhatok.de hagyjuk a munkát...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December14, 2005 Megoszt Elküldve December14, 2005 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, nem Pedig ha nem vagyok lusti holnap könnyű napom lett volna, egyedül leszek az irodában és ahelyett hogy fórumoznék, most dolgozhatok.de hagyjuk a munkát...... Egyetértek...hagyjuk...másra.:lol::):lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December14, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December14, 2005 Na ez az ami nem fog menni, holnap be kell pótolnom a lemaradást..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts