Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

• Hozzászólások 23,9k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

• mackosajt

4294

• adorjant

3721

• nyuszifül

3645

• Sörös Sanyi

2865

Legtöbb hozzászólás

Elküldve
Kösz a ... (ide hosszú felsorolás jönne, ezért elégedjetek meg a "minden" szóval)! Pletyizzetek sokat, legyen mit otthon olvasni, de most nagy a hajtás, nem érek rá, úgyhogy sziasztok!

Részvétem....majd holnap délelőtt ledolgozom a mai lezserséget...:lol:

Elküldve
de nem elég csendben kedvesem, mert látod-látod észre vettünk ám!!!!!! :lol:

Mi a helyzet????

Semmi különös... Úgy nincs kedvem most semmihez... Csak várom, mikor lesz vége a hétnek, hogy aztán mehessek végre szabira. :lol:

Elküldve
Semmi különös... Úgy nincs kedvem most semmihez... Csak várom, mikor lesz vége a hétnek, hogy aztán mehessek végre szabira. :lol:

De jól megy valakinek....én is szívesen mennék ám szabira....legalább pihennék, meg a szabim is fogyna...de most van az Őrültek héza c. teleregény...:lol:

Elküldve

Na én egy napra mentem, azt i egy napig hallgattam a tulajtól, hogy "ezt most azért mert tegnap nem voltál....." :lol: :lol:

szóval jobb ha bemegyek, és ott lopom el anapot ;)

Elküldve
De jól megy valakinek....én is szívesen mennék ám szabira....legalább pihennék, meg a szabim is fogyna...de most van az Őrültek héza c. teleregény...:lol:

Nálunk kötelező kivenni az éves szinten megmaradt szabit... S mivel még volt 14 napom... :lol:

Elküldve
Nálunk kötelező kivenni az éves szinten megmaradt szabit... S mivel még volt 14 napom... :lol:

van 5 +szabadnapom, meg 13 szabim....dec. 27-ig még 1 fő kell...persze én vagyok az áldozat, jan. 9-től 2 fő, viszont onnantól 2 fős az üzem...szerinted? :lol:

Elküldve

De jó kis hely!Megyek én föl Pestre, ott úgy látszik minden normális módon működik :lol: Nem úgy mint itt :lol:

Elküldve
No meg itt! Itt is most 3 héten át egy szabadnap sincs, és a karácsonyt is lerendezik másfél nappal. Kutya egy banda az amerikai! :lol:

az enyém magyar!!!!DE most azért sem fogok két ünnep között bemenni!!!!!!! :lol: :lol:

Elküldve
Nálunk egyékbént sincs karácsonyi hangulat....Tavaly is egy nagy letolást kaptunk ajándékba a főnöktől.....Szerintem idén sem lesz ez másként :lol:

Pedig édességet tudna adni... :lol::):lol:

Elküldve
Na ja, ma pl.azt kérte beszéljek már a fiával"hisz egykorúak vagytok, beszélj már vele, magyarázd el neki...." :lol:

Mit akat elmagyaráztatni? csak nem azt, hogy ő egy nagy hulladék?:lol::):lol:

Elküldve

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, nem

Pedig ha nem vagyok lusti holnap könnyű napom lett volna, egyedül leszek az irodában és ahelyett hogy fórumoznék, most dolgozhatok.de hagyjuk a munkát......

Elküldve
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, nem

Pedig ha nem vagyok lusti holnap könnyű napom lett volna, egyedül leszek az irodában és ahelyett hogy fórumoznék, most dolgozhatok.de hagyjuk a munkát......

Egyetértek...hagyjuk...másra.:lol::):lol:

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.