mackosajt Elküldve December14, 2005 Megoszt Elküldve December14, 2005 Hát igen...a férfiak is nagy pletykások....De a nők...:lol: Ők a bajnokok...:lol::) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December14, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December14, 2005 Hát igen...a férfiak is nagy pletykások....De a nők...:lol: Ők a bajnokok...;):) Na azért ehhez lenn 1-2 szavam :lol: Legalábbis ami a talikat illetiu, nemigen lehetett mellettetek szóhoz jutni!!!! :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December14, 2005 Megoszt Elküldve December14, 2005 Na azért ehhez lenn 1-2 szavam :lol: Legalábbis ami a talikat illetiu, nemigen lehetett mellettetek szóhoz jutni!!!! ;) :lol: Legutóbb azért főleg SzaboT volt beszédes....:lol: Nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December14, 2005 Megoszt Elküldve December14, 2005 Legutóbb azért főleg SzaboT volt beszédes....:lol: Nem? De csak azért mert akkor még én nem voltam ott! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December14, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December14, 2005 De csak azért mert akkor még én nem voltam ott! ;) :D Na ugye, mondom én, hogy én leszek a legcsendeesebb :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December14, 2005 Megoszt Elküldve December14, 2005 Na ugye, mondom én, hogy én leszek a legcsendeesebb :lol: :lol: :lol: Hát izé, hölggyel vitázni nem nagyon szoktam, de azért amiből ez a társalgás kiindult (asszisztens) , az nem ezt támasztja alá! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December14, 2005 Megoszt Elküldve December14, 2005 Na ugye, mondom én, hogy én leszek a legcsendeesebb :lol: :lol: :lol: Áááá, dehogy....legutóbb szerintem én voltam a legnagyobb csendben....;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December14, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December14, 2005 Hát izé, hölggyel vitázni nem nagyon szoktam, de azért amiből ez a társalgás kiindult (asszisztens) , az nem ezt támasztja alá! :lol: :lol: ;) :D Hát, izé....én cak.....szóval.....nem is tudom....pedig ma nem is vagyok aktív :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December14, 2005 Megoszt Elküldve December14, 2005 :lol: ;) :D Hát, izé....én cak.....szóval.....nem is tudom....pedig ma nem is vagyok aktív :lol: pedig eddig úgy nézett ki. más: Nem tudom, mi van CORSikA-val...még nem jelzett, hogy mi lesz akkor ma. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December14, 2005 Megoszt Elküldve December14, 2005 Sanyi! Akkor hol is van neked az otthon? Nem fogsz sokat vezetni? Szia Rulezke! :lol: Az előbb még itt volt..:lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve December14, 2005 Megoszt Elküldve December14, 2005 Sziasztok! Itten vagyok, csak elmentem a "magyarország "topicba picit! :lol: Kőrösön már 10 cm hó van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December14, 2005 Megoszt Elküldve December14, 2005 Sziasztok! Itten vagyok, csak elmentem a "magyarország "topicba picit! :lol: Kőrösön már 10 cm hó van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: Irígyellek! A fiaim reggel nagyon örültek a hóesésnek...de semmi sincs belőle. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve December14, 2005 Megoszt Elküldve December14, 2005 Karácsonykor én is nagyon örülnék a hóesésnek - de holnap, holnapután még dolgozni kell. tehát muszáj autóval mennem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December14, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December14, 2005 Karácsonykor én is nagyon örülnék a hóesésnek - de holnap, holnapután még dolgozni kell. tehát muszáj autóval mennem. :lol: sziasztok! Na ezzel egyetértek, nem akarok hóban vezetni!!!!!És nekem még ott a jövőhét is! Rulezke nem vagy mostanában msnen :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December14, 2005 Megoszt Elküldve December14, 2005 sziasztok! Na ezzel egyetértek, nem akarok hóban vezetni!!!!!És nekem még ott a jövőhét is! Rulezke nem vagy mostanában msnen :lol: Én szeretem a havat...amíg élvezem...:lol: Ti vagytok msn-en? Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve December14, 2005 Megoszt Elküldve December14, 2005 No igen, mert este más használja a gépet - vagy nem itthon alszunk, hanem anyunál. De már dolgozom a megoldáson - lehet, hogy a Jézuska hoz egy laptopot?? :lol: (ha rászánom magam a részletre vásárlásra, merthogy ahhoz nem sok kedvem van). Tegnap este fenn voltam, de akkor alig volt valaki - Turner is "elfoglalt" volt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December14, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December14, 2005 No igen, mert este más használja a gépet - vagy nem itthon alszunk, hanem anyunál. De már dolgozom a megoldáson - lehet, hogy a Jézuska hoz egy laptopot?? :lol: (ha rászánom magam a részletre vásárlásra, merthogy ahhoz nem sok kedvem van). Tegnap este fenn voltam, de akkor alig volt valaki - Turner is "elfoglalt" volt. :D Értelek!! Igen a részletre vásárlás nekem sem kecsegtető megoldás, és a gép-megosztás probléma náluk sem megoldott. :lol: Igen, este én sem nagyon vagyok gépnél, sőt mostanában napközben sem cseveghetek majd!!Be kell hoznoma lemaradást :lol: Szia Telo Vezérem!!!! Jó hogy újra itt vagy, hiányoltalak!!! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December14, 2005 Megoszt Elküldve December14, 2005 Ennek nem örülök Nyuszifül. :lol: Sajnálom, hogy ennyit kell dolgoznod majd. Jó volt CORSikA-val talizni...Ő még nem is klubtag, de már hirdeti a klubot...csináltatott matricát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve December14, 2005 Megoszt Elküldve December14, 2005 Szia Telo! :lol: Érdekes ez az új fórum, most én is megnéztem az asszisztens-t! Mikről nem vezetnek statisztikát! :lol: Egyébként az összes hozzászólások tekintetében én vagyok a 13.-ik! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December14, 2005 Megoszt Elküldve December14, 2005 Szia Telo! ;) Érdekes ez az új fórum, most én is megnéztem az asszisztens-t! Mikről nem vezetnek statisztikát! :lol: Egyébként az összes hozzászólások tekintetében én vagyok a 13.-ik! :lol: És a napi top 10? Ezt nem hittem volna magamról..:lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December14, 2005 Megoszt Elküldve December14, 2005 Nos, az otthon otthon Túrkevén van, Debrecentől 100 km. az semmiség. Viszont Fehérvár és Túrkeve között cirka 250, talán kicsit több. Node kishazánkban nincs távolság, másfél év után pedig örülök, hogy vezethetek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December14, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December14, 2005 Ennek nem örülök Nyuszifül. :lol: Sajnálom, hogy ennyit kell dolgoznod majd. Jó volt CORSikA-val talizni...Ő még nem is klubtag, de már hirdeti a klubot...csináltatott matricát. Nem nagyon dolgoztam mostanában, hiszen veletek csevegtem, és lassan ÁFA-bevallás lesz, és még a havi anyag fele nincs lerögzítve :lol: Csináltatott matricát????????????? :lol: ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December14, 2005 Megoszt Elküldve December14, 2005 Nos, az otthon otthon Túrkevén van, Debrecentől 100 km. az semmiség. Viszont Fehérvár és Túrkeve között cirka 250, talán kicsit több. Node kishazánkban nincs távolság, másfél év után pedig örülök, hogy vezethetek. Én is. Majd idejében szólj...amúgy nekem mindegy...ha dolgozok is, akkor is éjszakás leszek...tehát valszeg itthon fogadjuk az összes Jézuskát, nem fogunk kocsikázni a nagyszülőkhöz. Nem nagyon dolgoztam mostanában, hiszen veletek csevegtem, és lassan ÁFA-bevallás lesz, és még a havi anyag fele nincs lerögzítve :lol: Csináltatott matricát????????????? ;) :D :D Igen. De még gondolkozik a belépésen. Mondtam neki, hogy februárban várjuk....legkésőbb...:lol::):lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December14, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December14, 2005 másfél év után pedig örülök, hogy vezethetek. Én is örülök neki!!!!(mert kicsit önző vagyok, vagy nagyon???? :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December14, 2005 Megoszt Elküldve December14, 2005 Erősítsetek meg, hogy a mai top 10 jelenlegi állapota nem jelenti azt, hogy kezdek pletykás vén trotty lenni? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts