Sörös Sanyi Elküldve December13, 2005 Megoszt Elküldve December13, 2005 Konzervbab melegítésben király vagyok, amíg te megtanulsz sütni, addig azt árulunk! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December13, 2005 Megoszt Elküldve December13, 2005 ÁÁÁÁ,megvan ;) nyissunk inkább Opeles kocsmát,vagyis bárt vagy pub-ot,és akkor sörözni is tudunk közben! :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December13, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December13, 2005 Ácsi! Ha Rulezke házilag süt majd lángost, akkor inkább Kőrösre megyek kirándulni! :D (még ha nem is lesz olyan finom :D ) Na szép!!!!ezek után ide ne gyere te gaz!!!!Mert kapsz egy lángost!!!! :lol: :D ÁÁÁÁ,megvan :D nyissunk inkább Opeles kocsmát,vagyis bárt vagy pub-ot,és akkor sörözni is tudunk közben! :lol: :lol: ;) Na ezt az ötletet támogatom!!!!Asszem hatalmas vevőkört vonzana :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December13, 2005 Megoszt Elküldve December13, 2005 Megintcsak nem jó! Kecskére káposztát? Inkább leszek törzsvendég, de pultos? Elfolyna a haszon! :lol: Rájöttem! Nyissunk bankot! A csajok kötnek nekünk fekete sísapkát, (homlokon Opel jellel :lol: ), bemegyünk, aztán kijövünk. De mivel meneküljünk? A te Corsáddal, vagy az én Mantámmal, esetleg a Rekivel? Kérjük el a csajok kocsiját, menjünk azzal, majd ők lesznek a gyanusítottak! Ezt a kis szivességet megtennétek értünk Nyuszi és Rulezke? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December13, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December13, 2005 Kérjük el a csajok kocsiját, menjünk azzal, majd ők lesznek a gyanusítottak! Ezt a kis szivességet megtennétek értünk Nyuszi és Rulezke? ;) :lol: Hááát, nem is tudom, hogy kölcsönadjam-e :lol: Bár az enyém jól el tud rejtőzni a parkban :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December13, 2005 Megoszt Elküldve December13, 2005 Probléma megoldva, kösz a felajánlást! Akkor már csak egy park közeli bankot kell találni. Még jobb! Zöld bankot kell keresni, és akkor fel sem tűnik senkinek, hogy el se mentünk. Elvégre nincs a bankok oldalára írva, hogy Opelt a falhoz támasztani tilos! :lol: Node hagyjuk a hülyeséget. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December13, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December13, 2005 Akkor jól értettem, mindenki a lelépésen gondolkozik mostanában???? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December13, 2005 Megoszt Elküldve December13, 2005 Nagyon úgy tűnik. Mindenki elégedetlen. Én is erősen gondolkozok, főleg külföldre mennék. Egy volt munkatársam kiruccant Angliába, és most két nap alatt annyit fog keresni, mint én egy hónap alatt. És ő ott egy szociális melós, míg én itt technikus. Na hol legyek így itthon elégedett? Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve December13, 2005 Megoszt Elküldve December13, 2005 Én nem lennék szociális munkás, az nagyon kemény meló - lelkileg. Én nem birnám, nő létemre. :lol: Bár kétségtelen, hogy jól lehet vele keresni. Én is gonodlkodtam a lángos-sütő üzleten! Szerintem dupla áron is vinnék, mint a cukrot!!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December13, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December13, 2005 Én nem lennék szociális munkás, az nagyon kemény meló - lelkileg. Én nem birnám, nő létemre. :lol: Bár kétségtelen, hogy jól lehet vele keresni. Nos igen, régebbne még a pályaváasztákor én is kacérkodtam a gondolattal, hogy ilyesmi pályára lépek, de aztán jól elkanyarodtam :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December13, 2005 Megoszt Elküldve December13, 2005 Nos igen, régebben még a pályaválasztáskor én is kacérkodtam a gondolattal, hogy ilyesmi pályára lépek, de aztán jól elkanyarodtam :lol: Mármint a lángossütőre gondolsz? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December13, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December13, 2005 Mármint a lángossütőre gondolsz? ;) :lol: :lol: :lol: Azt hiszem háziasszonyi ambícióimat tekintve rossz választás lenne... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December14, 2005 Megoszt Elküldve December14, 2005 Sziasztok! húúú, egy napig nem járok erre, és máris sok-sok oldalt kell olvassak! Ennek örülök....a tegnapot szívesen kihagytam volna...előző nap este még meló--haza---reggel 5-kor indulás anyósékhoz...brrrr. sz@r volt gyorsan sokat aludni.. :lol: De szép "kis" disznó volt az áldozat...153 kg...a vér nélkül. Esik valahol a hó? Mert itt egy órája még esett...de már nyoma sincs. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December14, 2005 Megoszt Elküldve December14, 2005 Időjárás következik Debrecen-Felsőről (Székesfehérvárról): Szélcsend, enyhén borult ég, 0C. Hónak egyelőre nyoma sincs. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December14, 2005 Megoszt Elküldve December14, 2005 Időjárás következik Debrecen-Felsőről (Székesfehérvárról): Szélcsend, enyhén borult ég, 0C. Hónak egyelőre nyoma sincs. :lol: THX! Itt szállingózik valami...de nem látszik nyoma. Ja, Szia Sanyi! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December14, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December14, 2005 Tegnap mostam le a kocsimat, szépen megtörölgettem..... :lol: Erre tessék..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December14, 2005 Megoszt Elküldve December14, 2005 Sziasztok mindketten! Nyuszi, ez most tényleg nagyon jól jön ki: Tegnap mostam le a kocsimat, szépen megtörölgettem..... Erre tessék..... -------------------- Véletlenek nincsenek... :lol: :lol: Mindamellett sajnálom, hogy kárbament a munkád... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December14, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December14, 2005 :lol: :lol: Mindamellett sajnálom, hogy kárbament a munkád... ;) :D Nem baj, fő a pozitív szemlélet:nem a koszlé csorog a kocsiról :lol: Ja bocsánat: Szép napot mindenkinek!!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December14, 2005 Megoszt Elküldve December14, 2005 Szia Nyuszifül....este sms-eztem CORSikA-val...ha tudnak, akkor taliznak...velem, meg veled...:lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December14, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December14, 2005 Szia Nyuszifül....este sms-eztem CORSikA-val...ha tudnak, akkor taliznak...velem, meg veled...:lol: ok, bár én sokáig nem lóghatok, de gyertek nyugodtan, pár percre ki tudok majd menni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December14, 2005 Megoszt Elküldve December14, 2005 Én is erre gondoltam....nem akarjuk, hogy idő előtt hagyd ott a munkahelyed... :lol: A szív utca kiábrándító hely..:lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December14, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December14, 2005 Én is erre gondoltam....nem akarjuk, hogy idő előtt hagyd ott a munkahelyed... :lol: A szív utca kiábrándító hely..:lol: 8 hónapig védve vagyok :lol: afddig tuti nem kerülök oda ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December14, 2005 Megoszt Elküldve December14, 2005 Megnéztem az "asszisztens"-ben a top 10 hozzászólót...mai nap.....Ki az első??? toronymagasan!!! Vezérnőnk....nem semmi! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December14, 2005 Megoszt Elküldve December14, 2005 Nem akarom itt pletykálkodásaimat fényezni, de azt is tessék megnézni, hogy ki a második! :lol: Ja és dobogóra még Rulezke is felcsúszott, igaz megosztott díjjal, de akkor is éljenek a dobogósok! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December14, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December14, 2005 Megnéztem az "asszisztens"-ben a top 10 hozzászólót...mai nap.....Ki az első??? toronymagasan!!! Vezérnőnk....nem semmi! :lol: :lol: ;) upps nos igen, nem hazudtoltam meg magam :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts