nyuszifül Elküldve December13, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December13, 2005 -20ban sztem nem esne a hó :lol: De a lefagyott hó megfagyna, és, és,......nincsenek felkészülve......ezt aláírom, nálunk sem!!!! Bár egyszer régen, buliból hazafelé, egy hókotró tolta a havat előttem :lol: így tök jó utam volt hazáig Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December13, 2005 Megoszt Elküldve December13, 2005 Bár egyszer régen, buliból hazafelé, egy hókotró tolta a havat előttem :lol: így tök jó utam volt hazáig buliból hazafele hányta a havat ? :lol: :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December13, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December13, 2005 buliból hazafele hányta a havat ? :lol: ;) :D Azt hittem tegeződünk :lol: :lol: Tolta TEEEEEEEE :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December13, 2005 Megoszt Elküldve December13, 2005 Tolta TEEEEEEEE :lol: négykézláb tolta kegyed a havat ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December13, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December13, 2005 négykézláb tolta kegyed a havat ? :lol: :lol: ;) Ha még négykézláb lett vóna!!!!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December13, 2005 Megoszt Elküldve December13, 2005 :D :D :D Ha még négykézláb lett vóna!!!!!! ;) vizuális típus vagyok :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December13, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December13, 2005 vizuális típus vagyok :lol: :lol: :lol: Az tudom aranyom ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December13, 2005 Megoszt Elküldve December13, 2005 Nézze meg az ember! Picit nem vagyok itt és fellendül az élet! Hát igen, ez a tipikus ősz végi duma, hogy igen, mi kész vagyunk, és jöhet bármi, az autósok meg az első hóban szebb kűröket csinálnak, mint Katerina Witt és Suria Bonari együttvéve. (Nevekkel bajban vagyok, mert sem németül, sem franciául nem tudok) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December13, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December13, 2005 (Nevekkel bajban vagyok, mert sem németül, sem franciául nem tudok) Nem-e????? :lol: :lol: :lol: Nem úgy vettem észre ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December13, 2005 Megoszt Elküldve December13, 2005 Oh danke schön, Fraulein! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December13, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December13, 2005 Oh danke schön, Fraulein! :lol: Bitte schön mein lieber Klubpartner :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December13, 2005 Megoszt Elküldve December13, 2005 Igazán nincs mit Freulein, de egy aprócska tényre felhívnám becses figyelmét: nem vagyok (még) klubpartner. Persze ami késik... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December13, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December13, 2005 Igazán nincs mit Freulein, de egy aprócska tényre felhívnám becses figyelmét: nem vagyok (még) klubpartner. Persze ami késik... :lol: de látod én már úgy kezellek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve December13, 2005 Megoszt Elküldve December13, 2005 Emléxem, hogy a kecsói szexió első taiján minusz 10 fok volt (szó szerint)......... De nagyon jó volt! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve December13, 2005 Megoszt Elküldve December13, 2005 Emléxem, hogy a kecsói szexió első taiján minusz 10 fok volt (szó szerint)......... De nagyon jó volt! :lol: Nálunk meg a most vasárnapi bp-i G Astra talin volt hideg... De aztán bementünk a jó meleg pizzériába... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December13, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December13, 2005 Nálunk meg a most vasárnapi bp-i G Astra talin volt hideg... De aztán bementünk a jó meleg pizzériába... :lol: :lol: Hmmmmm, legközelebb majd nekünk is ilyen lesz :lol: Bár mi (én meg....) mást is terveztünk ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December13, 2005 Megoszt Elküldve December13, 2005 Pizzéria? Pedig én már nagyon építettem a jó debreceni lángosra! (bár, arra csúszik még a pizza :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December13, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December13, 2005 Pizzéria? Pedig én már nagyon építettem a jó debreceni lángosra! (bár, arra csúszik még a pizza :lol: ) A lángosos, ahol vasárnap voltunk, a közelünkben van, szal majd viszek neked, jó???? :lol: De én különben sem arra gpndoltam :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve December13, 2005 Megoszt Elküldve December13, 2005 Itt Kőrösön egyetlenegy helyen lehet csak lángost kapni, a piacon: szombat-szerdán. Csak. De akkor is kilonméteres sor áll..... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December13, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December13, 2005 Itt Kőrösön egyetlenegy helyen lehet csak lángost kapni, a piacon: szombat-szerdán. Csak. De akkor is kilonméteres sor áll..... :lol: :lol: Akkor nem marad más, neked kell sütnöd!!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve December13, 2005 Megoszt Elküldve December13, 2005 Na ja, de az nem lesz olyan finom.... :lol: Ja, és ma majdnem nekem kellett fuvarozni a főnököt egyik épületből a másikba, mert szerelőnél van a Tojóótája. Aztán mégis egy másik kollégát választott. Fellélegeztem...! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December13, 2005 Megoszt Elküldve December13, 2005 Ácsi! Ha Rulezke házilag süt majd lángost, akkor inkább Kőrösre megyek kirándulni! :lol: (még ha nem is lesz olyan finom :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December13, 2005 Megoszt Elküldve December13, 2005 Szerintem,ha kilóméteres sorok állnak Kőrösön a lángosos előtt,akkor nyitni kellene egy másikat(mármint lángosost),lehet elköltözök oda lángosos(TÉSZTANYUJTÓKISIPAROS)-nak. :lol: Mióta vacakol a melóhelyem mindenről valami vállalkozás jut az eszembe :lol: . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December13, 2005 Megoszt Elküldve December13, 2005 Betársulok Corsika, én is gondolkozom a lelépésen. De Opeleseknek lesz kedvezmény? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December13, 2005 Megoszt Elküldve December13, 2005 Természetesen lesz :lol: ,bár előbb még meg kell tanulnom lángost sütni. :lol: A konyhaművészet nem a legerősebb oldalam. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts