mackosajt Elküldve December12, 2005 Elküldve December12, 2005 (edited) Imádom a lángost! ha nagy, és nem ropogós, hanem finom puha a közepe, akkor már csak a lángosért is megéri kiruccanni Debrecenbe! (Nem mintha a társasághoz nem füllene a fogam :lol: ) Egyre jobban itt az ideje egy országot átszelő kis kirándulásnak! (Csak az okmányiroda csipkedje magát!) Aztán nehogy megint elszálljon a jogsid, mert gyorsan akarsz ideérni...:lol: ui: holnap (dec.13.) nem hiszem, hogy net közelben leszek, disznótorozni fogok, a malacka meg nem tud internetezni :lol::) Módosítva December12, 2005 : mackosajt
corsarulez Elküldve December12, 2005 Elküldve December12, 2005 Jó estét debreceniek (plusz a fogadott tagok!) ;) Nagyon fura az új fórum. :lol: Kicsit "hideg", a másik barátságosabb volt. Szerintem. De lehet, hogy csak szokni kell. Ma reggel annyira hideg volt, hogy nehezen indult az autó, teljesen besűrűsödött a váltóolaj is. Tegnapelőtt elhagytam a 100 000 km-t....... :lol: :lol: 11 éves lett az autóm!
nyuszifül Elküldve December12, 2005 Szerző Elküldve December12, 2005 Szia Rulezke! Meghiszem azt hogy hideg van!Már msot lefagyott a kocsi, pedig nemrég értem haza. Már előre félek a reggeltől, ma szabin voltam szóval emiatt+az idő miatt is elég nehéz lesz holnap munkába indulni :lol: Én még 82000kmnél járok, de az általam beletett kb7-800 km már nagy szó nálam :lol:
corsarulez Elküldve December12, 2005 Elküldve December12, 2005 Szia Nyuszi! ;) Én garázsban parkolok, ezért szerencsére nem kell reggel megküzdeni a jéggel, de tudom milyen az, 3 évig szabadban álltam a Fiattal. Tök jó volt, mikor az ónos esőtől szinte cukorbevonat lett az autón,. amiből nagy nehezen lehett csak kikaparni!!! :lol: Ma lecseréltem a telefonomat. S......ng márkájú volt, nagyon szép, de 2 napig bírta az akksija..... :lol: Reggel még egyesen volt, aztán se szó se beszéd kikapcsolt és nem tudtam telefonálni fontos ebédügyben (a has nagy úr! :D ) Szóval felhergeltem magam és eladtam 4000 forintért, vettem helyette 5000-ért egy megbízható márkájút, amibe belealkudtam egy új akksit is, úgyhogy 1000 forintért van egy új és szép telém! :lol:
nyuszifül Elküldve December12, 2005 Szerző Elküldve December12, 2005 :lol: Ügyi vagy!!!!! Az én telefonom jól bírja, szerencsére, pedig kapott már sokat szegényke! Bár amennyi tén használom, igazán nincs túlterhelve szegényke ;) A jégkaparás nálam is nagy áldás!De van valami speckó spray, ami egy csapásra leolvasztja...Remélem a fényezésben nem tesz kárt!!! :lol: Garázs, milyen jó is lenne!!!! :lol:
Sörös Sanyi Elküldve December12, 2005 Elküldve December12, 2005 Úgy látszik, mindenki most cserél telefont! :lol: A múlt héten váltottam le hű harcostársam egy modernebb, de fele annyi rosszaságot tűrő vicek-vacakra. Még szokom azt is. A télről: tegnap indítani akartam a rekit, és meg se nyekkent. Ez a picike fagy is kifingatta az akksimat :lol: . Na ennyi a hozzászólásom, irány vissza dolgozni, mert nem jut a Mantára pénz (kenyérre meg nem is kell, mert arra már nem futja)!
nyuszifül Elküldve December12, 2005 Szerző Elküldve December12, 2005 Úgy látszik, mindenki most cserél telefont! :lol: A múlt héten váltottam le hű harcostársam egy modernebb, de fele annyi rosszaságot tűrő vicek-vacakra. Még szokom azt is. A télről: tegnap indítani akartam a rekit, és meg se nyekkent. Ez a picike fagy is kifingatta az akksimat :lol: . Na ennyi a hozzászólásom, irány vissza dolgozni, mert nem jut a Mantára pénz (kenyérre meg nem is kell, mert arra már nem futja)! hát aki két kocsit tart egyszerre :lol:
Sörös Sanyi Elküldve December12, 2005 Elküldve December12, 2005 Na igen, de ez nem two in one, hanem one in two! :lol:
nyuszifül Elküldve December12, 2005 Szerző Elküldve December12, 2005 Na igen, de ez nem two in one, hanem one in two! ;) :lol: :lol: :lol: úgy látom jól haladsz a nyelvtanulással :D
Sörös Sanyi Elküldve December12, 2005 Elküldve December12, 2005 Muszaly, ha angol oprendszer elott ul az ember... :lol:
nyuszifül Elküldve December12, 2005 Szerző Elküldve December12, 2005 Muszaly, ha angol klav elott ul az ember... :lol: Végeztél mára????
Sörös Sanyi Elküldve December12, 2005 Elküldve December12, 2005 Nem, dolgozok, mint allat, de gondoltam, lopva fellesek parszor...
nyuszifül Elküldve December12, 2005 Szerző Elküldve December12, 2005 Milyen csendes ma mindenki :lol:
Chyga Elküldve December12, 2005 Elküldve December12, 2005 Milyen csendes ma mindenki :lol: Szia! Nyuszika! .. és üdv a DEBRECENI CSAPATNAK!!! Örülök, hogy összejött (jön) a csapat! :lol: Itt Tatabányán, már sajna nagyon szét széledt a gárda :lol: További jó és eredményes sexcijózást!! ;)
corsarulez Elküldve December13, 2005 Elküldve December13, 2005 Tegnap este sajnos "elfoglalták" a netet előlem..... :lol: Ma ónos trutyit igértek az egész országra, de szerencsére itt még nincs semmi. Felétek? Ja és szia Chyga! Rég jártál a fórumon.....
Korzika Elküldve December13, 2005 Elküldve December13, 2005 A hőmérséklet:-3 fok,dér zúzmara mindenhol.Szép téli idő.Kisfeleségem oda van dolgozni,a Corsával ment,most meg izgulok,hogy ér haza ilyen sz@r úton. :lol: Én meg dolgozok este 7-ig.Holnap megyek Debrecenbe ,remélem találkozok valakikkel,ha lesz rá mód. :lol:
Sörös Sanyi Elküldve December13, 2005 Elküldve December13, 2005 Itt fél órája még iszonyatos pelyhekben hullott a hó, mostanra azonban elállt, viszont a hó megmaradt. Én meg kölcsön adtam a Mantát, a Reki meg nem indul (az első fagyban megadta magát az akksi). Ááááááá...... Nem baj, lesz még hó. Holnap megyek Debrecenbe ,remélem találkozok valakikkel,ha lesz rá mód. :lol: Vigyázz Corsika, az ilyen mondatokra lecsapnak ám rögtön Nyusziék, mint sas a nyúlra! (hoppá, azt hiszem ez a hasonlat nem pont ide való! :lol: )
nyuszifül Elküldve December13, 2005 Szerző Elküldve December13, 2005 Szia! Nyuszika! .. és üdv a DEBRECENI CSAPATNAK!!! Örülök, hogy összejött (jön) a csapat! :lol: Itt Tatabányán, már sajna nagyon szét széledt a gárda :D További jó és eredményes sexcijózást!! :D Szia!! DEDe jó hogy itt vagy, gyere hozzánk te is....sexcijózniiiiii :lol: Vigyázz Corsika, az ilyen mondatokra lecsapnak ám rögtön Nyusziék, mint sas a nyúlra! (hoppá, azt hiszem ez a hasonlat nem pont ide való! ;) ) Nos igen, ez a hasonlat, nem pont idevaló :lol: Teeeee, teeeeeee.....
Sörös Sanyi Elküldve December13, 2005 Elküldve December13, 2005 Igen, én, én! :lol: Azért nincs harag? :lol: (Milyen idétlen a kacsintó smile. Olyan, mintha arcideg zsábája lenne)
nyuszifül Elküldve December13, 2005 Szerző Elküldve December13, 2005 Igen, én, én! :lol: Azért nincs harag? :D (Milyen idétlen a kacsintó smile. Olyan, mintha arcideg zsábája lenne) Hááááááááááát, nem is tudom....majd még meggondolom ;) Teee. teeee :lol: :lol:
Chyga Elküldve December13, 2005 Elküldve December13, 2005 Tegnap este sajnos "elfoglalták" a netet előlem..... :lol: Ma ónos trutyit igértek az egész országra, de szerencsére itt még nincs semmi. Felétek? Ja és szia Chyga! Rég jártál a fórumon..... Sziasztok! Tom' hogy nem egészen ide illik, de a jó rosszlányfoglalkozású, közeli nő nemű rokonyát a kpm-nek, potom 6 óra alatt nem voltak képesek legalább a 4 sávos utakról eltakaríttani az 5 cm maximális magasságú havat. Gondolom most meg már azért nem csinálnak vele semmit, mert letaposták és jégpályává avanzsálták az ótósok ... íazt nyilatkozta az illetékes elvtárs, még annó a tívíben, hogy "felkészültünk a télre!" ja, mi lenne, ha komolyan havazna és lenne mondjuk -20 fok??? :lol:
nyuszifül Elküldve December13, 2005 Szerző Elküldve December13, 2005 Ott ennyire esik a hó????????Akkor készülök, mert igencsak ideér...... :lol:
Gelko Elküldve December13, 2005 Elküldve December13, 2005 mi lenne, ha komolyan havazna és lenne mondjuk -20 fok??? :lol: -20ban sztem nem esne a hó :lol:
Recommended Posts