telo Elküldve December6, 2005 Megoszt Elküldve December6, 2005 Hajdú-Bihari Napló...ha esetleg valakinek bejönne a digit változat, meg is nézhetné.... digital.naplo.hu Olvasói sms-ek, mindig jókat röhögök rajtuk...mekkora b.rmok vannak. :lol: Nekem ilyeket írgogat ki most: "Connection to server digital.naplo.hu failed (Connection actively refused by the server.)" Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December6, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December6, 2005 De nem csak a cikkeket lehet digiten olvasni????? Mert én eddig mást soha nem találtam :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December6, 2005 Megoszt Elküldve December6, 2005 De nem csak a cikkeket lehet digiten olvasni????? Mert én eddig mást soha nem találtam :?Nem tom, még digitben nem láttam. Amúgy nekem is azt írta ki amit telo-nak, azért írtam, hogy ha valakinek bejönne... Ja, és kiderült, hogy a tegnapi naplóban volt-van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December6, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December6, 2005 Ja, és kiderült, hogy a tegnapi naplóban volt-van. Mindegy. Egye meg a fene....Nem is bosszantom fel magam vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December6, 2005 Megoszt Elküldve December6, 2005 Nyuszifül, mikor taliztunk, akkor említettél valamit arról, hogy anno azt mondták neked a klubtagok, hogy ha majd lesz helyi tag, akkor általad majd megkapjuk a dolgokat....de gondolom most nincs semmilyen mote relikviád, ami szaboté, vagy az enyém lehetne. Mint említetted, matricát is nehezen kaptál. Ugye? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December6, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December6, 2005 Nyuszifül, mikor taliztunk, akkor említettél valamit arról, hogy anno azt mondták neked a klubtagok, hogy ha majd lesz helyi tag, akkor általad majd megkapjuk a dolgokat....de gondolom most nincs semmilyen mote relikviád, ami szaboté, vagy az enyém lehetne. Mint említetted, matricát is nehezen kaptál. Ugye? Hát én pont kkor léptem be amikor tali volt Soltavdkerten, így én ott megkaptam mindent. 8) Nem tudom ti hogyan fogjátok... Korábban Uhuvalé beszéltük, hogy esetleg elküldi nekem, és akkor majd én felkeresek mindenkit, és kiosztom, bár ez már régen volt, amikor ti még itt sem voltatok. De a lényeg hogy már itt vagytok!!!!! :lol: Szal majd rákérdezek Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December6, 2005 Megoszt Elküldve December6, 2005 Végüli mindegy, hogy neked, vagy nekünk küldi. Talán jobb, ha neked, ,mert akkor megint talizni kell, hogy átvehessük! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December6, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December6, 2005 Végüli mindegy, hogy neked, vagy nekünk küldi. Talán jobb, ha neked, ,mert akkor megint talizni kell, hogy átvehessük! :lol: :lol: :lol: Akkor azonnal intézkedem, hogy nektek még véletlenül se..... :twisted: Mert ugyebár gazdaságossági szempontokat figyelembe véve, egy címre küldve olcsóbb, mint többre, no meg gondolom a már korábban belépett tagoké is benne lenne a csomagban :wink: Ami által ők is motiválva lennének egy talira történő eljövetelben 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December6, 2005 Megoszt Elküldve December6, 2005 Hacsak már korábban meg nem kapták... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December6, 2005 Megoszt Elküldve December6, 2005 A szuzukisokkal kapcs. már rég le akartam irni,hogy szerintem mikor valaki megvesz 1 szusit ,akkor fizetéskor biztos az agyából is leszívnak(brain-drain)jócskán(tisztelet a kivételnek),valamilyen idegen technológia segítségével.Valahogy úgy érzik ők,hogy meg kell nekik mutatni a kocsijuk erejét,hogy a többi autós ne nézze le őket.Sztem kisebbségi érzésük van abban az autóban vagy nem tom mi.Pedig élhetnénk békésen együtt is az autósok nagy családjában. Más .Nekem nem nyílik meg a társalgó.!!! Nektek igen?Mindig azt írja:információ. ebben a témában nincs hozzászólás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December6, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December6, 2005 Csak akkor ne legyen csúcsforgalom, baleset, mert behalunk, mire odajutunk nyuszihoz. ???? azér' annyira nem a világvégén vagyok!!!!!! 20 perc alatt simán beérek a délutáni csúcsba, azaz hazaérek Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December6, 2005 Megoszt Elküldve December6, 2005 Az asszonyom már kezd féltékeny lenni a MOTE-ra. :lol: Pedig nem kell...igaz, ha beindulok a fórumon, néha belefeledkezek.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December6, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December6, 2005 Az asszonyom már kezd féltékeny lenni a MOTE-ra. :lol: Nos igen, hamar a fórum rabjává válik az ember, én csak tudom, ezért lett itthon netem, cseréltem le a számítógépet.....hajaj 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December6, 2005 Megoszt Elküldve December6, 2005 uhuhu-val pü-ztem, meg egyebek... a keretre, meg egyebekre azt írta, hogy írjak emilt, oszt elküldik póstán. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December6, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December6, 2005 uhuhu-val pü-ztem, meg egyebek... a keretre, meg egyebekre azt írta, hogy írjak emilt, oszt elküldik póstán. :lol: ok, akkor várhatod a mikuláscsomagot :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December6, 2005 Megoszt Elküldve December6, 2005 ok, akkor várhatod a mikuláscsomagot :lol:De ugye nem gond? Mármint, hogy nem te általad kapom meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December6, 2005 Megoszt Elküldve December6, 2005 Majd holnap jövök... Szijjasztok! Most megyek! Jó éjt mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December6, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December6, 2005 De ugye nem gond? Mármint, hogy nem te általad kapom meg. :roll: :roll: :roll: hát nem is tudom..... ugyan már, miért lenne gond, ne butáskodj már!!!! :wink: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December6, 2005 Megoszt Elküldve December6, 2005 Hátha holnap már én is bebarnulok!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December6, 2005 Megoszt Elküldve December6, 2005 Hátha holnap már én is bebarnulok!! :lol: Vagy esetleg már ma :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December6, 2005 Megoszt Elküldve December6, 2005 Vagy esetleg már ma :lol:THX! Nemtudod, akkor a tagdíj is megérkezett? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December6, 2005 Megoszt Elküldve December6, 2005 [glow=red:c25e1d5991]KÖSZÖNTSÜK NAGY SZERETETTEL UJ KLUBTAGUNKAT:[/glow:c25e1d5991] M :supz: :smt031 Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December6, 2005 Megoszt Elküldve December6, 2005 I am Happy! Hello friends, i am in the club!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December6, 2005 Megoszt Elküldve December6, 2005 THX! Nemtudod, akkor a tagdíj is megérkezett? az majd holnap.... de3 hiszünk neked :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December6, 2005 Megoszt Elküldve December6, 2005 THX! mára lépek! köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts