nyuszifül Elküldve December6, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December6, 2005 Ma megint dolgozok emiatt kissé ideges vagyok,még jó,hogy néha tudok időt szakítani és fórumzani veletek.A munkahely sajnos most áll átalakítás, privatizálás alatt és emiatt nem nézünk valami fényes jövő elé. :lol: Nálunk is nagy gáz van.....dehát ez nálunk mindennapos Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve December6, 2005 Megoszt Elküldve December6, 2005 Sebaj, majd jöttök ide hozzám dolgozni! Úgy majd könnyebb lesz a klubélet is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December6, 2005 Megoszt Elküldve December6, 2005 Sebaj, majd jöttök ide hozzám dolgozni! Úgy majd könnyebb lesz a klubélet is :lol:Jól lehet keresni a Jabil-ban? ....csak nem sokat lehet találni? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December6, 2005 Megoszt Elküldve December6, 2005 Szabot,mit kell ott dógzani? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December6, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December6, 2005 Sebaj, majd jöttök ide hozzám dolgozni! Úgy majd könnyebb lesz a klubélet is ;) :lol: :lol: :lol: Én meg a műszaki dolgok :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve December6, 2005 Megoszt Elküldve December6, 2005 Van itt minden, szállítás, könyvelés, bérszámfejtés, műszaki rész (Teszt, itt vagyok én), gyártás. Ki mit akar. Viszont a kezdő fizu nem sok, mint ahogy e megszokott ebben a régióban. Én 4 éve vagyok itt, most már egész jó a fizum és egész jó pozícióban vagyok. De a társaság az szuper. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December6, 2005 Megoszt Elküldve December6, 2005 Na, tagdíj elutalva, on-lány jelentkezési lap elküldve...várom a klub válaszát. Szerintetek mennyi idő? Tudtátok, hogy Dorogon vezetik a mote számláját? Legalábbis az ERSTE netbank szerint ott. Szóval nyuszifül...már legalább két garnitúra rendszámkeret + egyebek lesznek, amit ki kell osztanod! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve December6, 2005 Megoszt Elküldve December6, 2005 Már csak egy és negyed óra és mehetek haza! :lol: :lol: Kellemes munkát a dolgozóknak!;) Délután vastelepre vaskihordás lesz, már előre sajnálom a kis Corsámat, hogy nagy nehéz utánfutót kell húznia...... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
robi82 Elküldve December6, 2005 Megoszt Elküldve December6, 2005 Sziasztok! Új G astra vásárlása előtt állok. (2002-es 1.7 tdi isuzu) Sokan írnak az adagoló hibájáról és félek egy kicsit. Tényeket szeretnék hallani. Üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December6, 2005 Megoszt Elküldve December6, 2005 Már csak egy és negyed óra és mehetek haza! :lol: :lol: Kellemes munkát a dolgozóknak!;) Délután vastelepre vaskihordás lesz, már előre sajnálom a kis Corsámat, hogy nagy nehéz utánfutót kell húznia...... :lol:Részvétemet akarom kifejezni géped számára....a nyáron az enyém egy egész utánfutó sárgahomokot húzott(Nagyfutó, nem ráfutófékes, púposra pakolva, kerekeiben kb. 3 barra kellet nyomnom a levegőt, hogy ne a felnin menjen a futó), mivel a fiaimnak szükségük volt rá a homokozóba. Király volt az elindulás, minden lámpánál mikor kettesbe tettem, akkor is nyikorgotta gumi, egyesben meg kifejezetten füstöltek. Ja, ráadásul a teljes család a gépben ült. Többet ijet nem teszek vele....szinte nekem is fájt! Nyuszifül, itt vagy? Találtam egy valszeg debreceni újoncot...HooD néven járt a fórumon, írtam neki pü-t. Kíváncsi vagyok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December6, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December6, 2005 Nyuszifül, itt vagy? Találtam egy valszeg debreceni újoncot...HooD néven járt a fórumon, írtam neki pü-t. Kíváncsi vagyok! Szia! Itt csak meló voolt.... Nem láttam hogy debreceni, pedig megnéztem..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December6, 2005 Megoszt Elküldve December6, 2005 Én a hozzászólásában láttam meg a "lényeget"! Ugye milyen szemfüles vagyok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December6, 2005 Megoszt Elküldve December6, 2005 Sziasztok! Új G astra vásárlása előtt állok. (2002-es 1.7 tdi isuzu) Sokan írnak az adagoló hibájáról és félek egy kicsit. Tényeket szeretnék hallani. Üdv Nos, köztünk nem bizti, hogy találsz erről szakit, de nézz szét a fórumokban, valahol van erre topic, még ha nem is G astrára, de F-re van: F astra 1.7 D Amúgy szabad tudni, hogy miként esett erre a topicra a választásod, amikor írtál? Csak nem környékbeli vagy? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December6, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December6, 2005 Én a hozzászólásában láttam meg a "lényeget"! Ugye milyen szemfüles vagyok? Ügyi vagy...Bár nem feltétlenül azért ide, mert idevalósi, de reménykedjünk :wink: Egyébként van Astra G-re is sok topic, nem csak nektek :lol: :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December6, 2005 Megoszt Elküldve December6, 2005 Ügyi vagy...Bár nem feltétlenül azért ide, mert idevalósi, de reménykedjünk :wink: Egyébként van Astra G-re is sok topic, nem csak nektek :lol: :wink: Csak G-ben net találtam 1.7 D topicot, csak 2.0 DTL-t, az meg ugye nem ugyanaz...Szegény, mire azt végigolvassa...300 hozzászólás. Részvétem. Bár lehet, hogy beidézem oda a kérdését....szerinted nem nyakaznak le érte? Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve December6, 2005 Megoszt Elküldve December6, 2005 Bár lehet, hogy beidézem oda a kérdését....szerinted nem nyakaznak le érte? De igen, lenyakazunk! :twisted: :lol: Nyugodtan beidézheted... csak írj ide egy linket, hogy a srác is tudjon róla. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December6, 2005 Megoszt Elküldve December6, 2005 Kedves robi82 Hozzászólásodat beidéztem a következő topicba, nézz utána, hátha válaszoltak: robi82 kérdése Ugye így jó lesz? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December6, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December6, 2005 De igen, lenyakazunk! :twisted: :lol: Nyugodtan beidézheted... csak írj ide egy linket, hogy a srác is tudjon róla. :lol: Szia vezérem!!!!! Nem is tudtam, hogy iylen .....vérszomjas vagy :lol: Ja este küldenék, egy mailt, elemzés céljából,oké????Már régen ígértem, de hát... :oops: :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December6, 2005 Megoszt Elküldve December6, 2005 Helyiek és környékiek! Ha jól tudom, akkor érdemes elolvasni a mai naplóban az sms-eket! Van benne 2 idióta, szerintem buzukis! Az egyik szidja a társaságunkat...opeleseket, a másik meg fitogtatja az azonos köbcentik Lóerő előnyét.... De sz@r! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December6, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December6, 2005 Helyiek és környékiek! Ha jól tudom, akkor érdemes elolvasni a mai naplóban az sms-eket! Van benne 2 idióta, szerintem buzukis! Az egyik szidja a társaságunkat...opeleseket, a másik meg fitogtatja az azonos köbcentik Lóerő előnyét.... De sz@r! A neten nem találom.... biztos engem szid az a tegnapi barom, aki nekem akart jönni.... :evil: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December6, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December6, 2005 De miért pont az opelesekre van rákattanva?????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December6, 2005 Megoszt Elküldve December6, 2005 De miért pont az opelesekre van rákattanva?????? Mert buzukis! :lol: Szerintem! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve December6, 2005 Megoszt Elküldve December6, 2005 Szia vezérem!!!!! Nem is tudtam, hogy iylen .....vérszomjas vagy :lol: Ja este küldenék, egy mailt, elemzés céljából,oké????Már régen ígértem, de hát... :oops: :oops: Már nagyon várom... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve December6, 2005 Megoszt Elküldve December6, 2005 Mert buzukis! :lol: Szerintem! :lol: Gyerekek, én eztet nem érteni... Milyen napló, milyen sms-ek? Debreceni napló? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December6, 2005 Megoszt Elküldve December6, 2005 Hajdú-Bihari Napló...ha esetleg valakinek bejönne a digit változat, meg is nézhetné.... http://digital.naplo.hu Olvasói sms-ek, mindig jókat röhögök rajtuk...mekkora b.rmok vannak. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts