corsarulez Elküldve December5, 2005 Megoszt Elküldve December5, 2005 Pihentetni kell, ez az egyetlen módja. Meg persze van rá 1000 csodakence is. :roll: Otthon kell maradni és az ágyból fórumozni!!:lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December5, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December5, 2005 Pihentetni kell, ez az egyetlen módja. Meg persze van rá 1000 csodakence is. :roll: Otthon kell maradni és az ágyból fórumozni!!:lol: A forró víz némi boszorkánysággal úgy néz ki bevált :lol: , kicsi sellőtánc a vízben és már csak egy kicsit fáj... :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December5, 2005 Megoszt Elküldve December5, 2005 Beugrottam, hogy lássam mi a termés....hát, volt egy kis iső mire ide eljutottam... Szabot után, holnap én is elutalom a tagdíjat, bár tetszik a kék szín, de barnával írva jobban nézki a nevem :lol: A mai nap zsufi volt, itthon még az előbb jött a télapó-mikulás...ki miként hívja. Voltam a nagyfiammal a katonai miku ünnepségen...vágott egy érdekes arcot az öregúrra. Viszont itt volt a Crystal....nagyon közvetlenek...sok fényképet csináltam....melyeken többnyire a keresztlányom is rajta van... a crystallal.....a fiam félénk. Szóval mára be is fejezem... mert altatni kéne....engem is, éjszakás műszak után mindössze 2 órát ha aludtam eddig. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve December6, 2005 Megoszt Elküldve December6, 2005 Sziasztok! Nyuszifül, sót (konyha, fürdő mindegy) tettél a vízbe? Még a kézilabdás időszakomban kinyírtam a derekam és nekem is sokszor fáj. A sós forróvizes fürdő szokott segíteni. Meg valami géles kenőcs, aminek most nem jut eszembe a neve (kiejtve asszem diklofenak). Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve December6, 2005 Megoszt Elküldve December6, 2005 Igen, tényleg van olyan krém is! Meg tabletta is............. brrrrrrrrrrr.... Útálom a gyógyszereket.:roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December6, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December6, 2005 Sziasztok, pont most kaptam egy bogyót Diclac aneve(diclofenac-valami....)akko ezt megehetem ugye???? De már egészen jól vagyok, csak ne kelljen cipőt felvenni, lehajolnii, öltözködni, sebességet váltani....egyszóval mozogni :lol: Szabot: jól aludtál??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve December6, 2005 Megoszt Elküldve December6, 2005 Edd meg, még az is lehet, hogy használni fog! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December6, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December6, 2005 Edd meg, még az is lehet, hogy használni fog! :lol: Már vártalak :lol: , direkt azért nem azt írtam, hogy bekaphatom-e!!!! De asszem tök mindegy mit írok 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve December6, 2005 Megoszt Elküldve December6, 2005 Szabot: jól aludtál??? Nem... Azért köszönöm kérésed, de a meló már megy. A gyógyszert megeheted, mert asszem valami izomgyulladás csökkentő és használni fog. Persze csak akkor, ha nem fázítod meg és amennyire csak tudod pihenteted. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December6, 2005 Megoszt Elküldve December6, 2005 Sziasztok! Csak beköszönök, aztán irány Miskolc! Legyetek jók, írjatok sokat, betegek gyógyuljanak meg, és hasonlók! Ja, és sokasodjon a Debrecen szekció! Na cső. :smt006 Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December6, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December6, 2005 Nem... Azért köszönöm kérésed, de a meló már megy. A gyógyszert megeheted, mert asszem valami izomgyulladás csökkentő és használni fog. Persze csak akkor, ha nem fázítod meg és amennyire csak tudod pihenteted. Sajnálom.... BBevettem a gyógyszert, meg be is kentem, a kollegák nagyon aggódnak :wink: mindenféle csodaszert hoztak :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December6, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December6, 2005 Sziasztok! Csak beköszönök, aztán irány Miskolc! Legyetek jók, írjatok sokat, betegek gyógyuljanak meg, és hasonlók! Ja, és sokasodjon a Debrecen szekció! Na cső. :smt006 Szia, jó utat és kalappal!!!!! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December6, 2005 Megoszt Elküldve December6, 2005 Köszi, de a kalappal nem elég. Trágyaszóróval talán. 13 tonna már mennyiség. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December6, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December6, 2005 Köszi, de a kalappal nem elég. Trágyaszóróval talán. 13 tonna már mennyiség. :lol: Akkor azzal :lol: Aztán majd számolj be.......... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve December6, 2005 Megoszt Elküldve December6, 2005 Én is jó utat kívánok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December6, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December6, 2005 Szabot! Mi lesz akkor a talival??? Meglátod egy este velünk, csodákra képes :wink: Úgysem fogsz tudni majd szóhoz jutni, és a sok infó feldolgozása jól lefáraszt majd, és úgy alszol, mint abunda 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve December6, 2005 Megoszt Elküldve December6, 2005 :lol: Az jó lesz! Mikor? Én csütörtök, péntek nem akarok dolgozni, de ezt még idebent felülbírálják. A szombat kilőve, mert mozizás lesz. A vasárnap per pill még szabad. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December6, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December6, 2005 9-én Szolnokra akartam menni koncerter, de a kedvetekért nem megyek.De 16:30-ig dolgozok Vasárnap jó, csak szerintem kicsit nyúzott leszek,mert szombaton bulizni leszek :oops: Szóval nekem tök minedyg, alkalmazkodok hozzátok :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve December6, 2005 Megoszt Elküldve December6, 2005 9-én Szolnokra akartam menni koncerter, de a kedvetekért nem megyek.De 16:30-ig dolgozok Vasárnap jó, csak szerintem kicsit nyúzott leszek,mert szombaton bulizni leszek :oops: Szóval nekem tök minedyg, alkalmazkodok hozzátok :wink: ÓÓÓÓÓ??? Bulizni???? :roll: :lol: Milyen buli lesz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve December6, 2005 Megoszt Elküldve December6, 2005 Amúgy hellóka minkenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve December6, 2005 Megoszt Elküldve December6, 2005 Üdv Telo! Nyuszifül, a talis részen megbeszéljük mackósajttal a dátumot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve December6, 2005 Megoszt Elküldve December6, 2005 Már vártalak :lol: , direkt azért nem azt írtam, hogy bekaphatom-e!!!! De asszem tök mindegy mit írok 8) Na jó, ha úgy szereted ;) , akkor kapd csak be!!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December6, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December6, 2005 ÓÓÓÓÓ??? Bulizni???? :roll: :lol: Milyen buli lesz? Mikor???szombaton??? a volt kolleganőimmel 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December6, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December6, 2005 Na jó, ha úgy szereted :lol: , akkor kapd csak be!!!! :lol: ;) :D :D Már megtettem 8) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December6, 2005 Megoszt Elküldve December6, 2005 Úgy látom nálunk valami van a levegőben,mert nekem vasárnap reggelre a nyakamnál csípődött be az ideg vagy valami,marhára fájt és csak balra tudtam nézni jobbra csak akkor,ha egész törzsből fordultam.Nekünk véletlenül volt otthon DICLAC GÉL azzal bekentem 2x ,és hétfőn már el is múlt.Ma megint dolgozok emiatt kissé ideges vagyok,még jó,hogy néha tudok időt szakítani és fórumzani veletek.A munkahely sajnos most áll átalakítás, privatizálás alatt és emiatt nem nézünk valami fényes jövő elé. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts