Sörös Sanyi Elküldve December5, 2005 Elküldve December5, 2005 Inkább a billentyű feletti polc helyett a scannerre teszem legközelebb a dobozt! :lol:
szabot Elküldve December5, 2005 Elküldve December5, 2005 Hmmm, akkor egy méregdrága billentyűzet helyett szerzünk neked egy olcsó pohártartót... Majd valami Mantából szedünk ki :lol:
szabot Elküldve December5, 2005 Elküldve December5, 2005 Tényleg, hallottatok már a kávéscsésze-tartó esetéről?
Sörös Sanyi Elküldve December5, 2005 Elküldve December5, 2005 CD tálca? Állítólag a nyíregyházi tanárképzőben történt, egy titkárnő játszotta el...
szabot Elküldve December5, 2005 Elküldve December5, 2005 én máshonnan hallottam, de igen még a szervizes időmből van egy konkrét példám, amikor egy szétszedett CD-ROM-ból zsíroskenyér darabokat szedtünk ki...
Sörös Sanyi Elküldve December5, 2005 Elküldve December5, 2005 Az sem semmi! Hát igen! Változnak az idők. Régen még csak a Népszabadság volt a zsíroskenyér elfogadott tározója, most már fejlődtünk, a CD tálca a mai szemlélet szerint úgylátszik leváltotta az újságot. (lásd írott média, CD tárak)
nyuszifül Elküldve December5, 2005 Szerző Elküldve December5, 2005 Srácok!!!! Mindenhol traffipax van a városban!!!!!!Vigyázzatok!!! Egész héten!
Sörös Sanyi Elküldve December5, 2005 Elküldve December5, 2005 Szerintem pár embernek már késő, de azért kösz az infót! (bár nekem nem aktuális)
nyuszifül Elküldve December5, 2005 Szerző Elküldve December5, 2005 Szerintem pár embernek már késő, de azért kösz az infót! (bár nekem nem aktuális) igen a kollegámnak például. De hisz te nem is vagy itt!!!Vagy igen?????????? :shock:
Sörös Sanyi Elküldve December5, 2005 Elküldve December5, 2005 +tiszteletbeli debreceni Válasz: Nemigen :lol:
nyuszifül Elküldve December5, 2005 Szerző Elküldve December5, 2005 +tiszteletbeli debreceni Válasz: Nemigen :lol: Az oly sokat emlegetett határozottság :lol:
corsarulez Elküldve December5, 2005 Elküldve December5, 2005 Emberek, nem hiszitek el, de egy órája olvasom vissza a topicot !!!!!!!!!!!!!!!! 1000 h.szólás született szombat este óta!!!! :lol: Undormány idő volt ma, meg volt egy-két intőosztó pillanatom is, úgíhogí életmentő volt végigolvasni a ti társalgótokat! :lol: Sanyi, kár, hogy nincs képed a Rekiről, ha fekete, akkor gyönyörű lehet, az én Rapidom is az lesz (nemsokára).
Sörös Sanyi Elküldve December5, 2005 Elküldve December5, 2005 Hát távolról szép, de közelről tiszta rozsda. De az nem számít. A motorja kőkemény, és ez a lényeg! :lol:
Sörös Sanyi Elküldve December5, 2005 Elküldve December5, 2005 Isten ments! Azzal a sok tyúkbéllel? (injektoros) Majd egy szaki haver. De azért ott téblábolok majd!:lol:
corsarulez Elküldve December5, 2005 Elküldve December5, 2005 Te amúgy szoktad télen is használni a Mantát? Nekem van sok olyan ismerősöm, akik a veterán/youngtimer autóikat elteszik télire, mint Opeltomi.
Sörös Sanyi Elküldve December5, 2005 Elküldve December5, 2005 Hát, nekem még ez az első telem vele, de nincs másik autóm (kivéve a Rekit, de az donor), ráadásul még (már) jogsim sincs, tehát a lényeg, hogy használnám, de nem használom, de következő télen már biztos, hogy vele járok.
corsarulez Elküldve December5, 2005 Elküldve December5, 2005 Baccus.......... Két órája lejárt a mosógép és elfelejtettem kivenni belőle a ruhákat a nagy fórumozásban!:shock:
Sörös Sanyi Elküldve December5, 2005 Elküldve December5, 2005 :lol: Én is így szoktam járni. Bár inkább a mosógép, mint a vasaló. :lol:
corsarulez Elküldve December5, 2005 Elküldve December5, 2005 vasalni nem szoktunk ..... Igaz, van itthon egy valasó, de azzal a készülő bútorok élfóliáját vasaltuk még a nyáron. :lol:
Sörös Sanyi Elküldve December5, 2005 Elküldve December5, 2005 Női praktika! Mindíg megborulok nagyságotok előtt! :lol: Vasalni egyébként én sem szoktam, nem engedi férfiúi büszkeségem. :lol:
corsarulez Elküldve December5, 2005 Elküldve December5, 2005 Hát, ha van melletted egy csinos, dolgos asszonyka, akkor ez nem gond!..... Tényleg, menyire "buknak" a lányok a Mantára? :lol: Igazán kivételes autók!
Sörös Sanyi Elküldve December5, 2005 Elküldve December5, 2005 Asszonyka nincs, úgyhogy erősen tesztelni fogom, hogy milyen a hölgyeknél a teszési indexe. :lol:
nyuszifül Elküldve December5, 2005 Szerző Elküldve December5, 2005 Na hazaértem, nagy nehezen, még a pedálokat si alig bírtam kezelni, úgy fáj a derekam..... a város bedugult egy meleg szusis a homokkerti felüljáróról lefelé csorogva majdnem nekemjött, holott állt az egész sor a wesselényitől az állomásig :evil: a majom meg dúrodott kifelé..... Rohadna meg.... Most sétáltam kicsit, hátha kiáll a fájás, de nem....
Recommended Posts