Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Ba.....lehajoltam egy dossziért, úgy belehasított a derekamba, alig bírtam feállni, nagyon fáj!!!! :lol:

Remélem nem lumbágó.... :shock:

• Hozzászólások 23,9k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

• mackosajt

4294

• adorjant

3721

• nyuszifül

3645

• Sörös Sanyi

2865

Legtöbb hozzászólás

Elküldve

:lol: :lol: menni is laig bírok, na szép kis nap......

A fene vinné!!!Ha estére nem enyhül irány a doki,nme vagyok egy sírós fajta, de most asszem, előbb-utóbb ez lesz :?

Elküldve
:shock: Tényleg! A matricát hogyan kapom meg :?:

Uhu azt mondta még anno, nekem küldi én meg majd kiosztom....De még semmi tagbelépés nem volta zóta

Nem tudom.....

Elküldve
:lol: :lol: menni is laig bírok, na szép kis nap......

A fene vinné!!!Ha estére nem enyhül irány a doki,nme vagyok egy sírós fajta, de most asszem, előbb-utóbb ez lesz :?

Húúú... Nagyon sz*r lehet... Ilyenkor mindig együttérzek a szenvedő féllel. Elképzelem, hogy most nekem is fáj... Nem tudom, de valahogy ezeket az izületi, gerinc, idegbecsípődés típusú dolgokat nem bírom, és talán e miatt vagy ennek ellenére mindig átérzem mások ilyen irányú fájdalmait...

Elküldve
Húúú... Nagyon sz*r lehet... Ilyenkor mindig együttérzek a szenvedő féllel. Elképzelem, hogy most nekem is fáj... Nem tudom, de valahogy ezeket az izületi, gerinc, idegbecsípődés típusú dolgokat nem bírom, és talán e miatt vagy ennek ellenére mindig átérzem mások ilyen irányú fájdalmait...

Köszönöm az eyüttérzést :wink: csak vigyázz nehogy szimpátia-fájdalmaid legyenek :!: nem venném a lelkemre

Elküldve

Semmi különös. Hátulról hozzámszóltak, én meg ahogy fordultam, a sört beleborítottam a billentyűbe. Már lemostam, de kicsit még ragad, + a te derekad, - autó = kezd szar lenni nekem is a hétfő

Elküldve
Semmi különös. Hátulról hozzámszóltak, én meg ahogy fordultam, a sört beleborítottam a billentyűbe. Már lemostam, de kicsit még ragad, + a te derekad, - autó = kezd szar lenni nekem is a hétfő

hogy én mennyire szeretlek benneteket :wink:

a sör oké(kár érte :lol: , a derekam: nos igen.... :lol: ) de mi van a kocsival????

az előbb még repdestél az örömtől

Elküldve
hogy én mennyire szeretlek benneteket :wink:
Mi is téged! :lol:

De mi van a kocsival???? Az előbb még repdestél az örömtől.

Semmi, az előjelekkel mahináltam, mint egy matek példánál. A lényeg, hogy a két rossz bosszant, mínusz van egy jó is már, de egy rosszal még akkor is rossz. (Istenem, ennyi marhaságot összeírkálni...)

Elküldve
Semmi, az előjelekkel mahináltam, mint egy matek példánál. A lényeg, hogy a két rossz bosszant, mínusz van egy jó is már, de egy rosszal még akkor is rossz. (Istenem, ennyi marhaságot összeírkálni...)

Akkor itt egy jó hír: Süt végre nálunk is a nap :lol:

Elküldve
Annak örülök! :lol: Az egyenletem akkor kijön nullára! :lol: (Bár itt be van borulva és esik, de ez engem különösebben nem érdekel, míg ki nem kell mennem a szabadba)

Én szeretem az esőt!

Akkor egy +hír: tetszik az autód színe, gyönyörű :lol:

Vagy ez már nem számít???

Elküldve

Ilyen jöhet bármikor! :lol: Már csak az a kérdés, hogy melyik autómé? :lol: A kishölgy okkersárgája, vagy a bestia fekete színe? Aztán a kettőből lesz egy bestiális kishölgy! :twisted:

Elküldve
Ilyen jöhet bármikor! :lol: Már csak az a kérdés, hogy melyik autómé? :lol: A kishölgy okkersárgája, vagy a bestia fekete színe? Aztán a kettőből lesz egy bestiális kishölgy! :twisted:

Mivel még csak a kishölgyet láttam, ezért arra szavaztam :lol:

Elküldve
Össze kellene dobni egy sörálló billentyűre a Sanyinak. Vagy 2 füldugóra... :lol:

Felajánlásokat a "Sörös Sanyi sörálló billentyűzetet venne" alapítvány számlaszámára kérjük átutalni, felajánlásukat várjuk! :lol:

Elküldve
Á, működik az még, csak ne ragadna. Nem baj, majd lekopik...

Csavarozd szét és meglátod hogy milyen könnyen tisztítható és hogy mennyi mocsok volt benne... :wink:

Elküldve

Csak vigyázz az összerakással! Egy ismerősöm kinyírta az alaplapját egy rosszul összerakott billentyűzettel...

Amúgy hogyhogy ragad? Hagytad kárba veszni a sört és nem nyalogattad le a gombokról??? :lol:

Elküldve
Ez még új, két hónapja vettem, még csak sört látott (de azt másodjára)

2 hónap, 2 sör. Micsoda pazarlás! Neked olyan sörálló billentyűzet kell, ami fel is fogja a sört, hogy aztán pohárba lehessen tölteni belőle.

Elküldve

Megilyedtem tőle, az az igazság. Ha egy óvodába több, mint két milla egy kakaóálló számítógép, akkor ebből kiindúlva mennyibe kerülvet egy sörálló billentyűzet? (nem politikai szándékból írtam be, csak összehasonlításképp, kéretik nem vitát indítani belőle, mert kimoderálás lesz belőle)

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.