telo Elküldve December5, 2005 Megoszt Elküldve December5, 2005 Ba.....lehajoltam egy dossziért, úgy belehasított a derekamba, alig bírtam feállni, nagyon fáj!!!! :lol: Remélem nem lumbágó.... :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December5, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December5, 2005 :lol: :lol: menni is laig bírok, na szép kis nap...... A fene vinné!!!Ha estére nem enyhül irány a doki,nme vagyok egy sírós fajta, de most asszem, előbb-utóbb ez lesz :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December5, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December5, 2005 :shock: Tényleg! A matricát hogyan kapom meg :?: Uhu azt mondta még anno, nekem küldi én meg majd kiosztom....De még semmi tagbelépés nem volta zóta Nem tudom..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December5, 2005 Megoszt Elküldve December5, 2005 Batta meg a jegetmedve! Tényleg szar a hétfő (is)! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December5, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December5, 2005 Batta meg a jegetmedve! Tényleg szar a hétfő (is)! mi történt????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve December5, 2005 Megoszt Elküldve December5, 2005 :lol: :lol: menni is laig bírok, na szép kis nap...... A fene vinné!!!Ha estére nem enyhül irány a doki,nme vagyok egy sírós fajta, de most asszem, előbb-utóbb ez lesz :? Húúú... Nagyon sz*r lehet... Ilyenkor mindig együttérzek a szenvedő féllel. Elképzelem, hogy most nekem is fáj... Nem tudom, de valahogy ezeket az izületi, gerinc, idegbecsípődés típusú dolgokat nem bírom, és talán e miatt vagy ennek ellenére mindig átérzem mások ilyen irányú fájdalmait... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December5, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December5, 2005 Húúú... Nagyon sz*r lehet... Ilyenkor mindig együttérzek a szenvedő féllel. Elképzelem, hogy most nekem is fáj... Nem tudom, de valahogy ezeket az izületi, gerinc, idegbecsípődés típusú dolgokat nem bírom, és talán e miatt vagy ennek ellenére mindig átérzem mások ilyen irányú fájdalmait... Köszönöm az eyüttérzést :wink: csak vigyázz nehogy szimpátia-fájdalmaid legyenek :!: nem venném a lelkemre Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December5, 2005 Megoszt Elküldve December5, 2005 Semmi különös. Hátulról hozzámszóltak, én meg ahogy fordultam, a sört beleborítottam a billentyűbe. Már lemostam, de kicsit még ragad, + a te derekad, - autó = kezd szar lenni nekem is a hétfő Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December5, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December5, 2005 Semmi különös. Hátulról hozzámszóltak, én meg ahogy fordultam, a sört beleborítottam a billentyűbe. Már lemostam, de kicsit még ragad, + a te derekad, - autó = kezd szar lenni nekem is a hétfő hogy én mennyire szeretlek benneteket :wink: a sör oké(kár érte :lol: , a derekam: nos igen.... :lol: ) de mi van a kocsival???? az előbb még repdestél az örömtől Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December5, 2005 Megoszt Elküldve December5, 2005 hogy én mennyire szeretlek benneteket :wink:Mi is téged! :lol: De mi van a kocsival???? Az előbb még repdestél az örömtől. Semmi, az előjelekkel mahináltam, mint egy matek példánál. A lényeg, hogy a két rossz bosszant, mínusz van egy jó is már, de egy rosszal még akkor is rossz. (Istenem, ennyi marhaságot összeírkálni...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December5, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December5, 2005 Semmi, az előjelekkel mahináltam, mint egy matek példánál. A lényeg, hogy a két rossz bosszant, mínusz van egy jó is már, de egy rosszal még akkor is rossz. (Istenem, ennyi marhaságot összeírkálni...) Akkor itt egy jó hír: Süt végre nálunk is a nap :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December5, 2005 Megoszt Elküldve December5, 2005 Annak örülök! :lol: Az egyenletem akkor kijön nullára! :lol: (Bár itt be van borulva és esik, de ez engem különösebben nem érdekel, míg ki nem kell mennem a szabadba) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December5, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December5, 2005 Annak örülök! :lol: Az egyenletem akkor kijön nullára! :lol: (Bár itt be van borulva és esik, de ez engem különösebben nem érdekel, míg ki nem kell mennem a szabadba) Én szeretem az esőt! Akkor egy +hír: tetszik az autód színe, gyönyörű :lol: Vagy ez már nem számít??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve December5, 2005 Megoszt Elküldve December5, 2005 Össze kellene dobni egy sörálló billentyűre a Sanyinak. Vagy 2 füldugóra... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December5, 2005 Megoszt Elküldve December5, 2005 Ilyen jöhet bármikor! :lol: Már csak az a kérdés, hogy melyik autómé? :lol: A kishölgy okkersárgája, vagy a bestia fekete színe? Aztán a kettőből lesz egy bestiális kishölgy! :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December5, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December5, 2005 Ilyen jöhet bármikor! :lol: Már csak az a kérdés, hogy melyik autómé? :lol: A kishölgy okkersárgája, vagy a bestia fekete színe? Aztán a kettőből lesz egy bestiális kishölgy! :twisted: Mivel még csak a kishölgyet láttam, ezért arra szavaztam :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December5, 2005 Megoszt Elküldve December5, 2005 Össze kellene dobni egy sörálló billentyűre a Sanyinak. Vagy 2 füldugóra... :lol: Felajánlásokat a "Sörös Sanyi sörálló billentyűzetet venne" alapítvány számlaszámára kérjük átutalni, felajánlásukat várjuk! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December5, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December5, 2005 Össze kellene dobni egy sörálló billentyűre a Sanyinak. Vagy 2 füldugóra... ;) :lol: :lol: :lol: asszem a billentyűre nagyobb szükésge van :wink: :D most Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December5, 2005 Megoszt Elküldve December5, 2005 Á, működik az még, csak ne ragadna. Nem baj, majd lekopik... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve December5, 2005 Megoszt Elküldve December5, 2005 Á, működik az még, csak ne ragadna. Nem baj, majd lekopik... Csavarozd szét és meglátod hogy milyen könnyen tisztítható és hogy mennyi mocsok volt benne... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December5, 2005 Megoszt Elküldve December5, 2005 Ez még új, két hónapja vettem, még csak sört látott (de azt másodjára) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve December5, 2005 Megoszt Elküldve December5, 2005 Csak vigyázz az összerakással! Egy ismerősöm kinyírta az alaplapját egy rosszul összerakott billentyűzettel... Amúgy hogyhogy ragad? Hagytad kárba veszni a sört és nem nyalogattad le a gombokról??? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve December5, 2005 Megoszt Elküldve December5, 2005 Ez még új, két hónapja vettem, még csak sört látott (de azt másodjára) 2 hónap, 2 sör. Micsoda pazarlás! Neked olyan sörálló billentyűzet kell, ami fel is fogja a sört, hogy aztán pohárba lehessen tölteni belőle. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December5, 2005 Megoszt Elküldve December5, 2005 Megilyedtem tőle, az az igazság. Ha egy óvodába több, mint két milla egy kakaóálló számítógép, akkor ebből kiindúlva mennyibe kerülvet egy sörálló billentyűzet? (nem politikai szándékból írtam be, csak összehasonlításképp, kéretik nem vitát indítani belőle, mert kimoderálás lesz belőle) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve December5, 2005 Megoszt Elküldve December5, 2005 Ár nincs, de itt egy link: http://www.pdamania.hu/content/1320/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts