szabot Elküldve December5, 2005 Elküldve December5, 2005 Utálom a hétfőt! Sziasztok! Csatlakozom... Álmon halok!!!
Sörös Sanyi Elküldve December5, 2005 Elküldve December5, 2005 Jó reggelt! Utálom a hétfőt! Sziasztok! Imádom a hétfőt! Elhoztam a Rekit, itt áll a parkolóban, és nem bírom levenni róla a szemem. Sajnálom szétmetélni, lehet, hogy megtartom őt is! :lol:
nyuszifül Elküldve December5, 2005 Szerző Elküldve December5, 2005 :lol: :lol: :lol: Hát valahogy engem most semmi nem derít. Állítólag tele van trafival a váro, egy kollegámat most meszelték le 30-asnál 80-nal, de amázlista megúszta 20.000 Ft-tal :?
Sörös Sanyi Elküldve December5, 2005 Elküldve December5, 2005 Az tényleg mázli. Nekem hasonló arányokkal 50000 volt Gödöllő, (Igaz, ott volt egy rendőri karjelzés figyelembe nem vétele is). Még jó, hogy most Fehérvár és Szabadbattyán között egy sem állt, mert jogsi mélkül kicsit necces, de megérte, itt van a drága! (És úgy riszálja a seggét, ahogy én akarom! Igazi nő! :lol: )
telo Elküldve December5, 2005 Elküldve December5, 2005 Szia :lol: Pedig nem is itt tartozkodtunk végig, hanem Ivannorbinál nyaraltunk, mert ígéretet tettünk neki, hogy..... :wink: Jaja! Szóval még így is! :lol:
Sörös Sanyi Elküldve December5, 2005 Elküldve December5, 2005 Nem akarom magunkat fényezni Teló, de a hátunkon visszük a csetes topicokat. :lol:
szabot Elküldve December5, 2005 Elküldve December5, 2005 Jelentkezési lapot elküldtem, tagdíjat utaltam. Most várom a visszajelzést.
Sörös Sanyi Elküldve December5, 2005 Elküldve December5, 2005 Hoppáhé! Szabot cartárs bebarnul? Gratula! :lol:
szabot Elküldve December5, 2005 Elküldve December5, 2005 Nem akarom magunkat fényezni Teló, de a hátunkon visszük a csetes topicokat. :lol: Talán azért, mert egyeseknek dolgoznia is kell... :lol:
nyuszifül Elküldve December5, 2005 Szerző Elküldve December5, 2005 Az (És úgy riszálja a seggét, ahogy én akarom! Igazi nő! :lol: ) Na ezt kikérem magunknak!!!! :lol: :lol:
Sörös Sanyi Elküldve December5, 2005 Elküldve December5, 2005 Sajna így van. Fránya meló. De jó volna nélküle...
nyuszifül Elküldve December5, 2005 Szerző Elküldve December5, 2005 Jelentkezési lapot elküldtem, tagdíjat utaltam. Most várom a visszajelzést. Gratula, de remélem tudod, hogy ez kötelezettségekkel is jár ám!!!! :twisted: :twisted:
nyuszifül Elküldve December5, 2005 Szerző Elküldve December5, 2005 Talán azért, mert egyeseknek dolgoznia is kell... :lol: Ez nagyon kemény meló ám!!!!! 8) Ugye Sanyi???
telo Elküldve December5, 2005 Elküldve December5, 2005 Nem akarom magunkat fényezni Teló, de a hátunkon visszük a csetes topicokat. :lol: Az egyszer biztos! :lol: Vasárnap láttátok Dopeman "valóságsóját" a VIVA-n? Eszméletlenül gitározik a pici dope... Eddig ezt nem is tudtam.
Sörös Sanyi Elküldve December5, 2005 Elküldve December5, 2005 Na ezt kikérem magunknak!!!! :lol: ;) Rendben Nyuszi, bár leqrvázni meg nem akartam, bár jobban illene rá! :lol: Igazi útszéli. :twisted:
nyuszifül Elküldve December5, 2005 Szerző Elküldve December5, 2005 Rendben Nyuszi, bár leqrvázni meg nem akartam, bár jobban illene rá! :lol: Igazi útszéli. :twisted: :shock: :shock: :lol: Ne szólj szám......
nyuszifül Elküldve December5, 2005 Szerző Elküldve December5, 2005 Az egyszer biztos! :lol: Vasárnap láttátok Dopeman "valóságsóját" a VIVA-n? Eszméletlenül gitározik a pici dope... Eddig ezt nem is tudtam. Nem láttam, de most szereztem Gary Moore cd-t.Talán téged érdekelhet :wink:
telo Elküldve December5, 2005 Elküldve December5, 2005 Nem láttam, de most szereztem Gary Moore cd-t.Talán téged érdekelhet :wink: Lehet... :lol: Van rajta gitár? :roll:
Sörös Sanyi Elküldve December5, 2005 Elküldve December5, 2005 Akkor maradjunk a bestiánál, és nem kell magyarázkodni. A multor mondtad, hogy egy Opeles nagyon nézte a klubbos matricád. Lett belőle valami, vagy annyinál megállt az illető, hogy "Hát ez meg mi a franc? "
nyuszifül Elküldve December5, 2005 Szerző Elküldve December5, 2005 Akkor maradjunk a bestiánál, és nem kell magyarázkodni. A multor mondtad, hogy egy Opeles nagyon nézte a klubbos matricád. Lett belőle valami, vagy annyinál megállt az illető, hogy "Hát ez meg mi a franc? " Ki tudja, lehet nem is a matricámat nézte :roll: :lol:
szabot Elküldve December5, 2005 Elküldve December5, 2005 :shock: Tényleg! A matricát hogyan kapom meg :?:
Sörös Sanyi Elküldve December5, 2005 Elküldve December5, 2005 :shock: Tényleg! A matricát hogyan kapom meg :?: És a rendszám keretet se feledd!
nyuszifül Elküldve December5, 2005 Szerző Elküldve December5, 2005 Lehet... :lol: Van rajta gitár? :roll: :oops: :oops: :oops: Majd küldök számot :wink: Ba.....lehajoltam egy dossziért, úgy belehasított a derekamba, alig bírtam feállni, nagyon fáj!!!! :lol:
Sörös Sanyi Elküldve December5, 2005 Elküldve December5, 2005 Ba.....lehajoltam egy dossziért, úgy belehasított a derekamba, alig bírtam feállni, nagyon fáj!!!! :lol: Mindíg is mondtam, a munka ártalmas az egészségre! Remélem, hamar kiáll belőle.
Recommended Posts