Korzika Elküldve December4, 2005 Megoszt Elküldve December4, 2005 Szia Kavics ,van már zene az ótóban? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December4, 2005 Megoszt Elküldve December4, 2005 Helló Kavics Tesó! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve December4, 2005 Megoszt Elküldve December4, 2005 nincsen... vmi ramatyot szereztem majd jövő 7en hekkelem bele... (csak rádió lesz, de jó az is..) meglássuk hogy a jézuska mennyire lesz bőkezű.... akkkor lesz benne normális cd lejátszó..... más... lemostam ma a kocsit...hát mit mondjak elég kiábrándító a helyzet.... tavasszal fel kell polírotatnom, mert marhára le van mattulva ... a piros szín előnyei... Itt gyönyörű szép idő van... tegnap meg korizni voltam, meg tanulgattam.. (ma is épp azt csinálom :lol:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December4, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December4, 2005 Itt már a köd is száll lefelé, már lassan a szomszéd házat sem látom. Még szerencse, hogy délelőtt elintéztem mindent. Utálok ködben vezetni... :evil: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December4, 2005 Megoszt Elküldve December4, 2005 Itt már a köd is száll lefelé, már lassan a szomszéd házat sem látom. Még szerencse, hogy délelőtt elintéztem mindent. Utálok ködben vezetni... :evil:Sziasztok! Remélem hiányoztam. :lol: Én pont most értem haza a kiscsaláddal anyósóméktól(Nyíradony). Volt köd oda-vissza. Én valahogy az ilyet még kibírom. A tejfölsűrűt már utálom. Sanyi: Örülök a tartózkodási helyednek... :lol: Ahogy elnézem, zajlott az élet az este... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December4, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December4, 2005 Ahogy elnézem, zajlott az élet az este... szia! ááááá dehogy, nyaralni voltunk a nagy mediterrániában 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December4, 2005 Megoszt Elküldve December4, 2005 szia! ááááá dehogy, nyaralni voltunk a nagy mediterrániában 8)Napoztatok? Remélem jól lebarnultatok. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December4, 2005 Megoszt Elküldve December4, 2005 Lassan búcsúzok is, majd holnap meg holnapután talán többet leszek erre....utána viszont csak délelőtt. Feltétlen szóljatok ha van valami fejlemény tali ügyben.... Megyek is, Jó Éjt mnk-nek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December4, 2005 Megoszt Elküldve December4, 2005 Én is leléptem ,vége a melónak,kedden jövök ujra.Nyuszi látom jártál a debreceni gyorsulás lapján is!Én már nyár óta vagyok ott is,csak mostanában nem nagy élet volt ott ,úgyhogy legtöbbet itt vagyok.Na csá! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December4, 2005 Megoszt Elküldve December4, 2005 Sziasztok! Gondoltam, hogy a fogadott hazámban jelentem be először, hogy van egy 2.2i-s Rekordom! Egy hónap műszaki van még rajta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December4, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December4, 2005 Sziasztok! Gondoltam, hogy a fogadott hazámban jelentem be először, hogy van egy 2.2i-s Rekordom! Egy hónap műszaki van még rajta. :shock: :shock: :shock: Meglátogathatlak??? 8) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December4, 2005 Megoszt Elküldve December4, 2005 Hát, most tévézek, csak a jóhírt jöttem bejelenteni. De gyere... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December4, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December4, 2005 Nyuszi látom jártál a debreceni gyorsulás lapján is!Én már nyár óta vagyok ott is,csak mostanában nem nagy élet volt ott ,úgyhogy legtöbbet itt vagyok.Na csá! Igen , jártam ott, tagtoborzés céljából. Lugit kerstem, akit nem találtam...ma viszont itt volt, de nem olvasta a pü-et.PAPA pedig nem regelt be ide, az okot biztos olvastad. Egy kék Corsából egyik nap viszont érdeklődő tekintetet láttam, de nem tudtam ki volt az, egy ideig mögöttem jött, reméltem, hogy látta a matricámat 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December4, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December4, 2005 Hát, most tévézek, csak a jóhírt jöttem bejelenteni. De gyere... :lol: :lol: Én is tévézek..... :roll: Csak beugrottam egy percre, de már itt sem vagyok Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December4, 2005 Megoszt Elküldve December4, 2005 Te is a TV2-t nézed? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December4, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December4, 2005 Te is a TV2-t nézed? Igen, azt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve December4, 2005 Megoszt Elküldve December4, 2005 Nálunk a Thökkös csaj menyen! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December4, 2005 Megoszt Elküldve December4, 2005 A cimbora meg az 50 első randit nézi. Felváltva röhögünk. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve December4, 2005 Megoszt Elküldve December4, 2005 Sziasztok! Most értem gép közelbe, ugyanis disznótoron voltam, bár ez a disznó inkább volt dinoszaurusz, mert kb 300 kilós volt. :lol: Azért legyűrtük. Itt is kezd leszállni a köd (mint hírhedt alkoholista hírében állok, én voltam a sofőr, most vittem haza a résztvevők egy részét). Az a sok birka ember, akik kivilágítatlan biciklivel közlekednek az út közepén sűrű ködben!!! Tisztelet a kivételnek, aki kivilágítva, ebben a világítós zöld mellényben közlekednek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve December4, 2005 Megoszt Elküldve December4, 2005 A cimbora meg az 50 első randit nézi. Felváltva röhögünk. :lol: Az a film nekem is nagyon tetszett. Eddig 3x láttam... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December5, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December5, 2005 Jó reggelt! Utálom a hétfőt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve December5, 2005 Megoszt Elküldve December5, 2005 Jó reggelt! Utálom a hétfőt! Nem vagy vele egyedül. Kész szerencse hogy ma nem kell dolgoznom. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December5, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December5, 2005 Nem vagy vele egyedül. Kész szerencse hogy ma nem kell dolgoznom. :lol: :shock: De jó neked..... Mondjuk eddig én is csak úgy tettem, mint aki dolgozik,pedig nem is. :lol: :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve December5, 2005 Megoszt Elküldve December5, 2005 Szép reggelt! Hétvégi termés: > 10 oldal... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December5, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December5, 2005 Szép reggelt! Hétvégi termés: > 10 oldal... :lol: Szia :lol: Pedig nem is itt tartozkodtunk végig, hanem Ivannorbinál nyaraltunk, mert ígéretet tettünk neki, hogy..... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts