Sörös Sanyi Elküldve December2, 2005 Megoszt Elküldve December2, 2005 A hülyeség sajnos nem korhatár karikás... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve December2, 2005 Megoszt Elküldve December2, 2005 inkább határtalan, és örök..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve December2, 2005 Megoszt Elküldve December2, 2005 Jó délutánt! Ma bombariadó volt a suliban, valami balfenék miatt két órát fagytunk a hidewgben, mig a szakemberkék átvizsgálták az épületet. Persze nem volt semmi..... Hpgy lehet valaki ilyen buttta!!!!? :roll: Úgyis elkapják a telefonálót, tuti valami kiskölyök volt..... "Good morning fellows! Sit down please! Yesterday we had a bomb warning as you might remember... Bela, please tell us about the actions we had to do..." :lol: Bela: "őőőőőőőőőőő.... höhö.... hhhhöhöhö" :twisted: "Thank you, sit down Bela! Your homework for tomorrow: please write an essay about bomb warnings: what's in the background, what makes a child do such stupid acts :evil: and what are the consequences... :lol: " Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December2, 2005 Megoszt Elküldve December2, 2005 5000 pííz. Hát, ha ennyi, akkor valószínűleg az újévre meglepem magam vele. Ennyit igazán érdemes leperkálni érte. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve December2, 2005 Megoszt Elküldve December2, 2005 Nahát, Telo! :lol: :lol: :lol: ;) A hozzászólásodat egy az egyben kimásolom és órán megtaníttatom velük! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December2, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December2, 2005 Na hazaértem, természetesen a főnök most talál ki egy csomó hülyeséget. Nem elég hogy heti jelentést kell csinálni, még ez is :evil: :evil: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve December2, 2005 Megoszt Elküldve December2, 2005 Szia! :lol: :lol: ugy látszik, ilyen ez a péntek. nekem nemrég ért véget a második műszak is, megyek és kikúrálom magam a kockára fagyásból..... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December2, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December2, 2005 Szia! :lol: :lol: ugy látszik, ilyen ez a péntek. nekem nemrég ért véget a második műszak is, megyek és kikúrálom magam a kockára fagyásból..... :lol: Szia! Látom neked is eseménydús volt a mai nap.Mostanában nálunk is bombariadók vannak, de a városháza, meg hasonló hivatali épületekben :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve December2, 2005 Megoszt Elküldve December2, 2005 valami keményebb büntetés kellene az elkövetőknek: pl. meztelenre vetköztetve végighajtani őket szombat délelőtt a forgalmas utcán.... :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December2, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December2, 2005 hát az ilyeneknek, még lehet külön öröm lenne még az is :roll: ettől valami kegyetlenebbet találjunk ki :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December2, 2005 Megoszt Elküldve December2, 2005 :twisted: Gonosz nőszemélyek! Höhöhö! :twisted: Egyébként ilyenkor fix, hogy iskolából kicsapás a következmény. Nálunk szakközépben legalábbis így volt. Viszont az is biztos, hogy ez nem fogja meghatni... Na lásuk, hogy lehetne megszégyeníteni, vagy legalábbis örök életre elvenni a kedvét. A diákság egyébként tuti gonoszabb dolgot találna ki. Rulezke kérdezd őket, biztos, hogy isteni ötletet adnak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December2, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December2, 2005 Na lásuk, hogy lehetne megszégyeníteni, vagy legalábbis örök életre elvenni a kedvét. a leggonoszabb az lenne, ha egy műbombát rejtenénk el a szobában, ahol vannak, vagy kötnénk rájuk, hadd érezzék, milyen dolog ha azt hiszi vki komolyan, hogy tényleg veszély fenyegeti.De persze, megjátszva hogy tényleg éles, és tanakodnak a szakemberek. Bár ez elég nehezen kivitelezhető :evil: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December2, 2005 Megoszt Elküldve December2, 2005 Én ilyesmire gondoltam: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December2, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December2, 2005 Te nyertél :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December2, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December2, 2005 ideje lenne megírnom a bemutatkozómat végre....most meg pláne. Azt hiszem a hétvégén hozzá is fogok.szegény vezérem már mióta rágja a fülemet miatta 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December2, 2005 Megoszt Elküldve December2, 2005 Én még éppen megúsztam a kedves noszogatásokat a bemutatkozóra :lol:. Bár túlzásba nem vittem sem a bemutatkozót, sem a nick magyarázatát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December2, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December2, 2005 Én még éppen megúsztam a kedves noszogatásokat a bemutatkozóra :lol:. Bár túlzásba nem vittem sem a bemutatkozót, sem a nick magyarázatát. Jaaaaaa, én nem az ittenit mondom, bár azt is parancsra írtam meg, nem akartam leleplezni magam :oops: :lol: Bár a nickemet nem is magyaráztam Hanem a MOTE lapjára, szekciótagos bemutatkozót nem írtam még Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December2, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December2, 2005 Átmentünk a mediterrán chatbe :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December2, 2005 Megoszt Elküldve December2, 2005 Én itt is sasolok ám! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December2, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December2, 2005 Én itt is sasolok ám! Akkor jó :lol: Csak gondoltam mackósajt holnap azt fogja hinni, megint nem voltunk itt, és hogy tudja hová lettünk :lol: Tudod fontos a jó kartársi viszony ápolása :lol: Jut eszembe miért is nincs neked msn-ed??? Olvastam a leírásodat a kocsiról, írhatnál nekem is eyget :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December2, 2005 Megoszt Elküldve December2, 2005 Hát, a bérírásból már kinőttem, de meg lehet próbálni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December2, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December2, 2005 Hát, a bérírásból már kinőttem, de meg lehet próbálni... jó tudom nem tetszik a feneke :lol: , no de van annak eleje is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December2, 2005 Megoszt Elküldve December2, 2005 Ja, nem, még nagyon piás koromban pár sörért vagy pálinkáért bármilyen verset, levelet írtam, vagy mondtam tollba. Aztán a háladíjjal még visszajöttek, mert jól sikerült :lol:. De már nem iszok (annyit), és nem is írkálok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December2, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December2, 2005 Ja, nem, még nagyon piás koromban pár sörért vagy pálinkáért bármilyen verset, levelet írtam, vagy mondtam tollba. Aztán a háladíjjal még visszajöttek, mert jól sikerült :lol:. De már nem iszok (annyit), és nem is írkálok... Régebben én is írtam verseket, mostanában már én sem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December2, 2005 Megoszt Elküldve December2, 2005 Sziasztok, vár az ágy, régen volt már reggel... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts