nyuszifül Elküldve December1, 2005 Szerző Elküldve December1, 2005 Felétek esik a hav ? :lol: Miért, nálatok esik??????? :lol:
kavics Elküldve December1, 2005 Elküldve December1, 2005 Gratulálok ;) Akkor most szuszansz egy picit? yess... jövő héten meg jönnek a zhk... két hét múva 3 :lol: utána meg a vizsgák :lol: de ma pihi lesz :lol:
mélykék76 Elküldve December1, 2005 Elküldve December1, 2005 Miért, nálatok esik??????? :lol: Ó nem. Csak gondoltam nálatok igen, és ezért vetette fel a pörgés lehetőségét mackosajt :lol:
mackosajt Elküldve December1, 2005 Elküldve December1, 2005 Kavics: Akkor használd ki ezt a mai napot...vagy ami még hátra van belőle... :lol:
kavics Elküldve December1, 2005 Elküldve December1, 2005 pihizés lesz magasfokon ..... meg fórumozás :lol: azért az 1 m2 re eső szálakat nem számoltam meg , de sok "érdekes " dolgot beleírtam :lol:
mackosajt Elküldve December1, 2005 Elküldve December1, 2005 Csak tudnám, mi van a többiekkel? Alig írnak. KOPP-KOPP! TÖBBIEK! Írjatok!
kavics Elküldve December1, 2005 Elküldve December1, 2005 :lol: biztos vacsiznak... én meg mingyá kinyomom a tvt... ennyi baromságot ..... :?
mackosajt Elküldve December1, 2005 Elküldve December1, 2005 A TV-t nálunk a fiúk nézik...mesecsati(Minimax). Meg mostmá a gépen is nézhetném.....de inkább a meséket fogom rögzíteni....ha kell majd a fiúknak. Jééé! Asszem ez volt a 200. hozzászólásom. Bár még másokhoz képest jelentős a lemaradásom. :lol:
kavics Elküldve December1, 2005 Elküldve December1, 2005 én a híradót néztem, de amit láttam, az inkább az anyázós topicba férne be....
mackosajt Elküldve December1, 2005 Elküldve December1, 2005 Hát ott is tudnak okosak lenni. Na de nekem sajna mennem kő....lurkók: fürdés, kaja, altatás...ez van most műsoron...épp most kezdődik....megyek, nézem...interaktív TV! :lol: Jó éjt mindenkinek! Sziasztok! Nyuszi! Éjszaka aludni, vagy küldöm a kalapácsost! (Bár még nem vagy itt, de már üzenek neked!) Kialvatlan régióvezető nem néz ki túl jól! :lol:
Korzika Elküldve December1, 2005 Elküldve December1, 2005 Sziasztok,én meg most jöttem,itt leszek egész este.Ma egész nap a Mantát néztem,asszem 3szor.Igaza lesz a végén Sörös Sanyinak és engem is elkap a Manta láz.
corsarulez Elküldve December1, 2005 Elküldve December1, 2005 Jóestét! Na, végre én is itt vagyok! :lol: Én is nagyon szeretnék egy Mantát, de már van tapasztalatom az idősebb gépekkel, és bizony sok türelem, sok pénz és nagy szakértelem kell hozzájuk! Nálam csak a türelem van meg... :lol:
Korzika Elküldve December1, 2005 Elküldve December1, 2005 Nálam meg csak a kocsi szeretete.A pénz és a türelem már elfogyott szakértelmem sose volt,de lelkesedéssel mindezt pótolom.
kavics Elküldve December1, 2005 Elküldve December1, 2005 Hát ja.... nekem is teccik a manta nagyon, csakhát nem is lenne hová tegyem.... a másik szívem csücske a calibra de ma már abba se mernék beleugrani. 5 éve még egész mást jelentett egy calibra mint most. pláne 10 évvel ezelőtt.... (német ismerősünknek volt calija úgyhogy régóta bele vagyok szerelmesedve :lol:)
corsarulez Elküldve December1, 2005 Elküldve December1, 2005 Na, ja, Calibra...... ! Vörösben a legszebb! kár, hogy már nem gyártják! :lol: Sajna egyre öregebbek a meglevő példányok.........
kavics Elküldve December1, 2005 Elküldve December1, 2005 ismerősünknek is piribe volt... az öregséggel nincsen gond, inkább az hogy 600 darabból van összehegesztve, és véres a torka... :lol: persze vannak kivételek....
Korzika Elküldve December1, 2005 Elküldve December1, 2005 Földijeim, cartársak! Nem tudtok Debrecenben vagy a környéken olyan autóüveges céget aki az üvegen levő karcolást (nem repedés) el tudja tüntetni? Az történt, hogy a szélvédőmön, szemmagasságban keletkezett egy kb 4 centis karcolás. Meg szeretném csináltatni mihamarabb, nehogy szétrepedjen az üveg. Előre is kösz.
mélykék76 Elküldve December1, 2005 Elküldve December1, 2005 Miért, nálatok esik??????? :lol: Most már a válaszom: jah :lol:
Sörös Sanyi Elküldve December1, 2005 Elküldve December1, 2005 No, megjöttem én is! Miskolcon voltam vizsgázni. (Nev töri 4, Szakdolgozat 5) Anyu dicsérj meg!:lol: Mi van a Debrecenbe járókkal? Interneten terjed a Manta vírus? És én vagyok a kórokozó?:lol: Reszkessetek, engem még nem ismer a Norton Antivirus! ;) Egyébként jubilálok! Ez a 200-ik hozzászólásom! (én még a kevésnek is tudok örülni :lol:)
nyuszifül Elküldve December2, 2005 Szerző Elküldve December2, 2005 Miért, nálatok esik??????? :lol: Most már a válaszom: jah :lol: Nálunk este óta csak az eső esik, de a pörgést majdnem volt szerencsém kipróbálni így is :lol: ;)
nyuszifül Elküldve December2, 2005 Szerző Elküldve December2, 2005 No, megjöttem én is! Miskolcon voltam vizsgázni. (Nev töri 4, Szakdolgozat 5) Anyu dicsérj meg!:lol: Mi van a Debrecenbe járókkal? Interneten terjed a Manta vírus? És én vagyok a kórokozó?:lol: Reszkessetek, engem még nem ismer a Norton Antivirus! :D Egyébként jubilálok! Ez a 200-ik hozzászólásom! (én még a kevésnek is tudok örülni ;)) Ügyi vagy csöppségem :D Büszke vagyok rád! Miféle szakdoli??? :lol: Gratulálok!!!!! :D
nyuszifül Elküldve December2, 2005 Szerző Elküldve December2, 2005 Nyuszi! Éjszaka aludni, vagy küldöm a kalapácsost! (Bár még nem vagy itt, de már üzenek neked!) Kialvatlan régióvezető nem néz ki túl jól! :D :lol: :lol: :lol: Hát akkor be kell érnetek egy csúnya régióvezetővel :D ;) Még ébren tudok maradni, csak hajolgatni ne kelljen, mert úgy érzem kiszakad az az agynak nevezett valami abban a csúnya fejemben.... :D
Sörös Sanyi Elküldve December2, 2005 Elküldve December2, 2005 Szemmi különös Nyuszi, jövőre államvizsgázom, és egyik tantárgyam a 6. félévben Szakdolgozat volt, amiből vizsgázni kellett. Okos fiaid vannak neked!:lol: Kavics is lassan diplomás lesz...
nyuszifül Elküldve December2, 2005 Szerző Elküldve December2, 2005 Szemmi különös Nyuszi, jövőre államvizsgázom, és egyik tantárgyam a 6. félévben Szakdolgozat volt, amiből vizsgázni kellett. Okos fiaid vannak neked!:lol: Kavics is lassan diplomás lesz... Anyja vérei :lol: :lol: És, és, és milyen szak is ez?Én is szeretnék ismét tanulni, de.....nem tudom, mit, hol....
Sörös Sanyi Elküldve December2, 2005 Elküldve December2, 2005 Semmi különös, műszaki szakoktató leszek, Manta szakirányban :lol:! Egyébként infótanár leszek (papíron).
Recommended Posts