Sörös Sanyi Elküldve November29, 2005 Megoszt Elküldve November29, 2005 Lehet bármennyi, ha nem ízlik neki, akkor úgyis kiválogatja. Egyszer vettem neki szárított zöldséget (főleg rizs volt benne), kiegészítő kajának, de nem igazán foglalkozott vele, csak azt ette, ami a fogáravaló volt. Viszont a krumplit, répát és a kukoricát imádta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November29, 2005 Megoszt Elküldve November29, 2005 Jelentem, bővítettem a képgalériámat...az aláírásomra kattintva megtekinthető. Nem. Nem vagyok exibibi..bibi....na szóval az. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November29, 2005 Megoszt Elküldve November29, 2005 Ez nem exibicionizmus (remélem, jól írom le), hanem információ megosztása. A gyerkőcök aranyosak, viszont a vezérműszíjjal történő szop... izé, ilyet nem írok le, szóval orális kielégítésért őszinte részvétem. Ha valaki valamit legyárt/árúsít, akkor szerintem valamennyi garanciát vállalnia kötelessége lenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November29, 2005 Megoszt Elküldve November29, 2005 Hát igen. Én is, meg a szerelőm is úgy gondoltuk...csak a nagy gumigyártó cég leányvállalalata nem(Nem a gates-ről van szó, hanem egy C-vel kezdődő, tech-re végződő), vagy a magyarországi forgalmazó, vagy a "tűznek van ilyen" KFT. Sajna a pénzemet nem fogom viszont látni. Bezzeg a gates, az állítólag bevállalta volna, ha az ő szíja lett volna. Ez van. Pereskedni meg nincs kedvem, időm. Örülök, hogy élek. Egy biztos. Az elégedetlen ügyfél a legrosszabb ugyfél! :lol: Nagyon antireklámozó hangulatom van feléjük. Sajna ma lankadtabb volt a fórum eddig, én meg megyek altatni a rosszcsontokat. Jó éjt mindenkinek! Nyuszifül: Szervezkedj addig is... :lol: Sziasztok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November29, 2005 Megoszt Elküldve November29, 2005 Szia, jóéjt a családnak! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November29, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November29, 2005 szervezkedjek????? Sajnos ahogyan a helyzet mutatja csak magamat tudom beszervezni megint :lol: Pedig azt hittem a hétvégén már egy jó kis kajálós, piálós(na nem úgy :lol: ) bulizós talit csapunk a többiekkel... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November29, 2005 Megoszt Elküldve November29, 2005 Magam részéről a kötelességemet teljesítettem, Corsikának ment tegnap a PÜ. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November29, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November29, 2005 Köszönöm :lol: Örülök, hogy ti, nem környékbeliek ennyire sziveteken viselitek a sorsunkat Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November29, 2005 Megoszt Elküldve November29, 2005 Hiába vagyok most dombok között, szívem a "nagy laposra" (Alföldre) húz, és mivel szülővárosomhoz Debrecen van a régiók között a legközelebb, ezért picit jobban odafigyelek rá. Ennyi... (No meg persze Debrecenhez személyes élmények is fűznek (Igaz Kecsóhoz is :lol: )) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November29, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November29, 2005 És ha a Sors is megsegít bennünket, akkor még lesznek is személyes élményeid városunkkal kapcsolatban :lol: Nagyon remélem.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November29, 2005 Megoszt Elküldve November29, 2005 Tudod mit? Úgy legyen! De akkor tuti, hogy a DEKO-hoz csak úgy szólóban ki fogok gurulni nosztalgiázni! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November29, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November29, 2005 :lol: Rendben, majd engedélyezek neked egy eltávot :lol: Kíváncsi vagyok, vajon mennyit változott a környék azóta mióta ott/itt jártál Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November29, 2005 Megoszt Elküldve November29, 2005 Fogalmam sincs, a belvárost sajna nem nagyon ismerem, de épp ideje felderíteni a terepet.:lol: De ettől függetlenül sokat köszönhetek Debrecennek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November29, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November29, 2005 Alig várom már az érdekes részleteket, mert mostanában kicsit kezdek kiábrándulni a városból, hátha majd a te beszámolóid, kicsit vissaztérítenek Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November29, 2005 Megoszt Elküldve November29, 2005 Túl hosszú beszámolóra ne számíts, akár négy szóba össze tudnám foglalni. Bár, ha jobban utánnaszámolok, akkor inkább öt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November29, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November29, 2005 :lol: Még kíváncsibb vagyok.... :lol: Mára viszont búcsúzom, a szemem még mindig nem a régi, pihentetnem kell, viszlát honap jó éjt mkinek Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November29, 2005 Megoszt Elküldve November29, 2005 szia! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve November29, 2005 Megoszt Elküldve November29, 2005 Hmm, mindneki elfelé köszön? Én most érkezem! Asszem ma is magányos webszerkesztés lesz hajnalig... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November29, 2005 Megoszt Elküldve November29, 2005 Sajna igen... Reggel fél ötkor kelek, menni kel melóba. Szia! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve November29, 2005 Megoszt Elküldve November29, 2005 Én csak ötkor kelek, tehát még fél órát maradhatok net közelben :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve November30, 2005 Megoszt Elküldve November30, 2005 Jó reggelit!:lol: Én már másfél órája dolgozom! :lol: Errefelé eseget az eső és hideg van. :lol: Csak az vidít fel, hogy már túl vagyunk a hét felén! Ja, és holnap fizetééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééés!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November30, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November30, 2005 ???? Nálunk 10-én van Az eső itt is esett reggel, de este azért kicsit morcoskodtam a géppel a rossz idő ellenére is, és nagyon nagyon élveztem :lol: szereti a kicsike :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve November30, 2005 Megoszt Elküldve November30, 2005 üdv! csak benézek egy pillanatra, mert holnapra le kell adnom egy évfolyamdolit... most is azt workingelem.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November30, 2005 Megoszt Elküldve November30, 2005 Az eső itt is esett reggel, de este azért kicsit morcoskodtam a géppel a rossz idő ellenére is, és nagyon nagyon élveztem :lol: szereti a kicsike :lol: Szia! Vadultál? Még a végén vadnyúlra fognak vadászni a zsaruk! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November30, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November30, 2005 üdv! csak benézek egy pillanatra, mert holnapra le kell adnom egy évfolyamdolit... most is azt workingelem.... :lol: szia!!! na hallod, sok időmbe telt mire rájöttem, hogy te vettél fel msnre :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts