nyuszifül Elküldve November28, 2005 Szerző Elküldve November28, 2005 Na ezzel én is így voltam... idáig!!!!! Mióta ilyen szar idő van, azóta minden hangot hallani akarok, ezért ritkán szól a rádió, bár a mait jobb lett volna nem hallani... akkor most tudnék aludni. Ja mostmár itt is esik az eső!!!
kavics Elküldve November28, 2005 Elküldve November28, 2005 itt asszem nem esik... amúgy télen van úgy hogy én is inkább a kocsit hallgatom... csak hosszú távon kikészítő... állandőan elkalandozok akkor az meg nem épp kellemes....
nyuszifül Elküldve November28, 2005 Szerző Elküldve November28, 2005 Az a zene ami a "kársztájlingon" a kocsid képe alatt szól, az micsoda is?????azaz kicsoda????? vagy ezt nem te tetted fel??? Bocs de nem ismerem az oldalt
kavics Elküldve November28, 2005 Elküldve November28, 2005 JEM- Missing you.. én raktam fel... elküldjem?.. elég jó album, bár kissé melankólikus, de a tartózkodási helyemhez ez illik :lol: amúgy carstyling.hu :lol: de így magyarosabb :lol:
nyuszifül Elküldve November28, 2005 Szerző Elküldve November28, 2005 JEM- Missing you.. én raktam fel... elküldjem?.. elég jó album, bár kissé melankólikus, de a tartózkodási helyemhez ez illik ;) Igen majd szeretném, azt hiszem akkor ez nekem is megfelel majd, a tartózkodási helyhez :wink: Amúgy carstyling.hu :lol: de így magyarosabb :lol: Azért ezt tudtam, ezért raktam idézőjelbe :lol: már regisztráltam is, csak még valami oknál fogva nincs jelszvam.
corsarulez Elküldve November29, 2005 Elküldve November29, 2005 Jóóó regggelt!:lol: Én ma reggel OMD-t hallgattam, egyelőre kazin. Már van 6 lemezes SONY váltóm, de meg kellene bontani a magnót és hozzápróbálni a csatlakozót, de nem merem...
szabot Elküldve November29, 2005 Elküldve November29, 2005 Sziasztok! Visszatértem az élők közé! Corsarulez, hogy sikerült a rizs? Nyuszifül, körbenézted az autódat? Remélem nem ment neked senki... Hah! Jó végre saját PC közelében lenni és a fórumba írkálni!!! Respect, freedom, peace és persze Opel fórum mindenkinek!!!
nyuszifül Elküldve November29, 2005 Szerző Elküldve November29, 2005 Jó reggelt! Üdv mkinek!Szia Szabot, köszi a kérdést. Egyelőre úgy néz ki nincs baja a kocsinak, biztos az ABS-t nem ismerem még, és hozzá kell szoknom..... De a kocsim nem szereti a hideget, úgy érzem....
nyuszifül Elküldve November29, 2005 Szerző Elküldve November29, 2005 MSN? asszem majd küldik a jelszót... Nem msn, csak a belépőkódos jelszót. De mindegy, most kicsit dolgoznom is kéne, tagtoborzás helyett.....
mackosajt Elküldve November29, 2005 Elküldve November29, 2005 Szabot....nézz be a tali topicba, ha eddig még nem tetted. Amúgy mizu errefelé? Ja, Jó Reggelt Mindenkinek!!!
kavics Elküldve November29, 2005 Elküldve November29, 2005 Nem msn, csak a belépőkódos jelszót. De mindegy, most kicsit dolgoznom is kéne, tagtoborzás helyett..... Jóreggelt... Ez a két hszre való reagálás 1 hszben :lol: az msnt a zene miatt kérdeztem, a jelszó meg a carstyling... máskor egyértelműbb leszek... viszont lassan lépek is a suliba... :lol:
nyuszifül Elküldve November29, 2005 Szerző Elküldve November29, 2005 :lol: Asszem én voltam a ludas. Bocs, nem nagyon vagyok ma sem magamnál, oké az msn, majd este fent leszek, és akkor jöhet :lol:
telo Elküldve November29, 2005 Elküldve November29, 2005 Jó reggelt! Üdv mkinek!Szia Szabot, köszi a kérdést. Egyelőre úgy néz ki nincs baja a kocsinak, biztos az ABS-t nem ismerem még, és hozzá kell szoknom..... De a kocsim nem szereti a hideget, úgy érzem.... Jó reggelt hölgyek/urak! Nyuszi: Örülök, hogy nem lett baja a kis hobinak... Miért mondod, hogy nem szereti a hideget? Van vmi konkrét rendellenesnek tűnő jelenség / hang, amit hallasz?
nyuszifül Elküldve November29, 2005 Szerző Elküldve November29, 2005 Szia! Jobban vagy???? Igen tudod, mindig furákat hallok :lol: Nem tetszik hangja, de lehet már csak képzelem
telo Elküldve November29, 2005 Elküldve November29, 2005 Már teljesen jól vagyok, köszönöm! :lol: Mik ezek a fura hangok, szabad tudni?
meriva1.8 Elküldve November29, 2005 Elküldve November29, 2005 Toporzékolnak a lovak odabent, néha már vágynak egy kis szabadságra...
telo Elküldve November29, 2005 Elküldve November29, 2005 Toporzékolnak a lovak odabent, néha már vágynak egy kis szabadságra... De az ESP-k meg ABS-ek visszafogják őket... :lol:
nyuszifül Elküldve November29, 2005 Szerző Elküldve November29, 2005 Toporzékolnak a lovak odabent, néha már vágynak egy kis szabadságra... :lol: :lol: :lol: És pont én tartom őket vissza???? ;) Pont én???? :D
mackosajt Elküldve November29, 2005 Elküldve November29, 2005 Megjöttem! Sziasztok! Ahogy elnézem kicsit aludtunk máma. Vagy nem? Pangás van?
corsarulez Elküldve November29, 2005 Elküldve November29, 2005 Sziasztok! Corsarulez, hogy sikerült a rizs? Bacccus, hát nem mondta senki, hogy egy pici marék rizs képes több tonnára dagadni főzés közben... :lol: Most van a kutyának két hétre kaja! :lol: :lol:
mélykék76 Elküldve November29, 2005 Elküldve November29, 2005 Bacccus, hát nem mondta senki, hogy egy pici marék rizs képes több tonnára dagadni főzés közben... :lol: Most van a kutyának két hétre kaja! :lol: :lol:Kínai kopasz kutyulákaitok vannak ? ;) :D :D :D
corsarulez Elküldve November29, 2005 Elküldve November29, 2005 Nem, de remélem, szereti a rizst.... Előbb-utóbb kénytelen lesz.... :lol:
Sörös Sanyi Elküldve November29, 2005 Elküldve November29, 2005 Az biztos, hogy a snautzerem fél pofával behabzsolná!:lol: Egyébként tuti, hogy meg fogja szeretni, de a körítésen is sok múlik! (pörkölt, máj, mindenféle hús, és pár szem rizst biztos megeszik hozzá)
mackosajt Elküldve November29, 2005 Elküldve November29, 2005 Akkor mennyi a körítés, ha a rizs csak pár szem? :lol:
Recommended Posts