Sörös Sanyi Elküldve November27, 2005 Megoszt Elküldve November27, 2005 Még ráérsz nyárig... Addig vonat és busz...:lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve November27, 2005 Megoszt Elküldve November27, 2005 táborra én is jelentkezek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November27, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November27, 2005 Még ráérsz nyárig... Addig vonat és busz...:lol: :lol: Szegénykém! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November27, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November27, 2005 táborra én is jelentkezek :lol: Akkor már hárman vagyunk :lol: ez már rekord a debreceni talik történetében :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November27, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November27, 2005 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November27, 2005 Megoszt Elküldve November27, 2005 Ebbe a sok cuppanósba lassan tényleg belepirulok!:lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November27, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November27, 2005 Na azt szeretném én látni :lol: Szerintem sohasem fogom én ezt elérni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve November27, 2005 Megoszt Elküldve November27, 2005 soha se mond hogy soha :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November27, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November27, 2005 Igazad van! Már alig várom :lol: valahogy a tali alatt csak összehozok egy pirulást :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November27, 2005 Megoszt Elküldve November27, 2005 Bár ottlennék már! Jó buli lenne, és egy jó ok, hogy a családot is megnézzem csak úgy. Várom a nyarat, szarok a takony időre, ujjé!:lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve November27, 2005 Megoszt Elküldve November27, 2005 hát igen... ha lenne egy időkerekem vagy visszamennék nyárra vagy inkább jövő tavaszra... de az őszt kihagynám.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November27, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November27, 2005 Bár ottlennék már! Akkor ezt vegyem kihívásnak??? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November27, 2005 Megoszt Elküldve November27, 2005 Inkább egy felkérésnek. Megkérlek téged, mint régióvezetőt egy kellemes hétvége megszervezésére Opeles (és nem Opeles, de szimpatizáns) cartársak részére valamikor nyáron. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November27, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November27, 2005 :lol: Én nem vagyok régióvezető De megteszem ami tőlem telik :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November27, 2005 Megoszt Elküldve November27, 2005 Neme? Én meg azt hittem, hogy egész Hajdú-Bihar góréja te vagy!:lol: Hú de előre megyünk az időben! Volt olyan, mikor azt sem tudtam, hol fogok este aludni, most meg nyárra tervezek... Manta tali, Mote tali, Debreceni tali... Csak szabim legyen ennyi. Találkozókra nincs külön szabadságkategória? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November27, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November27, 2005 Neme? Én meg azt hittem, hogy egész Hajdú-Bihar góréja te vagy! :D :lol: Nem, nem vagyok, de még lehetek :lol: Fő az önbizalom ;) Még nincs is hivatalos szekció, mert nem vagyunk elegen tagok, még.... Ezt a topicot meg azért kértem, hogy az újonnan regisztrált környékbelike hamarabb idetaláljanak, és hátha be tudom őket cserkészni :lol: mert így vadászni, ahogy a többiekre is, kicsit fárasztó dolog :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November27, 2005 Megoszt Elküldve November27, 2005 Akkor ti is úgy vagytok, mint mi a MOMC-on belül. Nem vagyunk bejegyezve, de azért létezik az Alba Manta Team! (Igaz, csak 3 taggal) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November27, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November27, 2005 Akkor ti is úgy vagytok, mint mi a MOMC-on belül. Nem vagyunk bejegyezve, de azért létezik az Alba Manta Team! (Igaz, csak 3 taggal) De a lényeg, hogy aktívak vagytok. Mikor alakultatok? Remélem ez a debreceni kezdeményezés sem fog alább hagyni, mert a kezdeti lelkesedés egyelőre elszállni látszik... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve November27, 2005 Megoszt Elküldve November27, 2005 Csak szabim legyen ennyi. Találkozókra nincs külön szabadságkategória? :lol: :lol: ez teccik... az exfőnököm bizti értékelte volna... ott 1féle szabi létezett amire nem tudsz elmenni... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November27, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November27, 2005 :lol: ez teccik... az exfőnököm bizti értékelte volna... ott 1féle szabi létezett amire nem tudsz elmenni... :lol: na ez nálunk is így van... :lol: De ez a mondat nekem az előbb amikor idéztem még nem volt ott!!! Sanyi mindig odavarázsol még 1-2 gondolatot utólag. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November27, 2005 Megoszt Elküldve November27, 2005 De a lényeg, hogy aktívak vagytok. Mikor alakultatok? Augusztusban vetődött fel, de mi nem is jegyeztetjük be magunkat. Ez egy jó haveri kör, nem kell ide vezető, meg helyettes, meg titkár, meg ilyenek. Igazából négyen vagyunk, de Morisz visszament franciahonba egy évre. Van matricánk, Mantánk, lelkesedésünk, és ennyi elég a jó sörözésekhez, beszélgetésekhez... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve November27, 2005 Megoszt Elküldve November27, 2005 mi meg a stájlingról szoktunk néha Győrben összejárogatni.. de tényleg remléjük, hogy a kezdeti lelkesedés nem hagy alább... az enyém bizti hogy nem.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November27, 2005 Megoszt Elküldve November27, 2005 De ez a mondat nekem az előbb amikor idéztem még nem volt ott!!! Sanyi mindig odavarázsol még 1-2 gondolatot utólag. Sanyi már csak ilyen... Mindíg csapongok a gondolatok között, és írok hozzá, törlök belőle. Elismerem, nehéz megszokni. Bocsesz előre - utánna is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November27, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November27, 2005 Van matricánk, Mantánk, lelkesedésünk, és ennyi elég a jó sörözésekhez, beszélgetésekhez... Igen, tulajdonképpen én is egy jó csapatot szeretnék, opelünk már van, lelkesedés talán, a többi meg remélem jönni fog. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November27, 2005 Megoszt Elküldve November27, 2005 Sör is szokott lenni Nyuszifül!:lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts