Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
De még eshet...igaz, nem nagyon örülnék neki, ha hajnalra 20 cm-es hó fedné a kocsit, meg az utat...nagyon utálom, ha takarítani kell hajanalban.

Pedig úgy néz ki, esni fog :lol: készülj!!!

• Hozzászólások 23,9k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

• mackosajt

4294

• adorjant

3721

• nyuszifül

3645

• Sörös Sanyi

2865

Legtöbb hozzászólás

Elküldve

Nnnna, most értem ide, végig olvastam itt mind a 16 lapot és plusz a talis topicot is, oda irtam is. Azért az csúcs, hogy Nov. 11.-én elmegyek szabira, és mire visszajövök 1 élő, működő, pörgő keleti parti Opel club van, és már az első mini-mini tali is megvolt. HAJRÁ MI :lol:! Milyen rég vártam már erre! :lol:

Elküldve
Nnnna, most értem ide, végig olvastam itt mind a 16 lapot és plusz a talis topicot is, oda irtam is. Azért az csúcs, hogy Nov. 11.-én elmegyek szabira, és mire visszajövök 1 élő, működő, pörgő keleti parti Opel club van, és már az első mini-mini tali is megvolt. HAJRÁ MI :D! Milyen rég vártam már erre! ;)

:D Nem kis erőfeszítés volt, mire összejött, de "nem adom fel" :lol:

Én meg nem tudtam hová lettél, már más fórumon is kerestelek :lol:, mindhiába ezidáig.

Akkor ahíreket nem mondom, ha mindent olvastál :lol:

Üdv köztünk :D

Elküldve
Úgy látom, hogy nálatok sem indul jobban, mint nálunk .

Mi többen voltunk, mint ti, de ez csak a kecskeméti szekciónak volt köszönhető (na jó, Kess is eljött, meg Koriékkal is jött + ember)

Remélem sikeresebben folytatódik, málatok azért több a lelkes érdeklődő (legalábbis itt a fórumon).

Hajrá!!!

Köszi a biztatást, reméljük a többiek jelzéséből, hogy ez csak kivételes eset volt, hisz a hirtelen jött ötlet nem tette lehetővé, hogy szabaddá tegye magát mindenki, ha kéőbb esetleg szervezetten alakulnak a talik napjai, gondolom hozzáigazítjuk az életünket, és nagyobb eséllyel fognak egyre többen, egyszerre eljönni :lol:

Elküldve

Lassan távozok....ha nem írok ma, akkor altatok, ill. alszok...a fiúk rendesen meggyúrtak az előbb...álmos lettem... de a fórum azért ne legyen az.

Holnap reggel sokat akarok olvasni, mire ledolgozom a lemaradást..éjszaka gyerünk beszélgetni.

Elküldve

Igencsak hosszúra sikeredett...szerintem. 14.00-kor már túl voltunk a köszönésen és majdnem 17-ig tartott. Ahhoz képest, hogy csak ketten voltunk, de mint Nyuszi is írta, rengeteg tagjelöltet láttunk. Legközelebb biztos jobb lesz, mert TÖBBEN LESZÜNK!!! :lol:

Elküldve
jóreggelt mindenkinek :lol: milyen volt a tali?

Szia ;)

Igen kicsit hosszúra nyúlt, jól belefeledkeztünk a beszélgetésbe :lol:

Ma láttam egy sötétkék corsát, aki majd kiesett az anyósülésfelőli ablakon úgy nézett át hozzám, aki két sávval odébb álltam, szóval már csak meg kell tudni ki volt az, és lám meg is van még egy újabb tag :lol:

Elküldve
csak leugrottam vidékre és tessék alig láttam ki.... a trakeszok telenyomták sárral az egész utat...

Elméletileg a kresz, ha jól tudom ezt nem engedné meg...de hát a p.rasztja nem foglalkozik vele.

Elküldve

Most jöttem meg Pestről, Skodatalin voltam, hátttt, az autó szinte fehér a sok sártól, ami rászáradt!

A sok utépitéstől pedig végig szinte földúton jöttünk, annyira telehordták sárral, pedig tudtommal ezt a törvény bünteti, benne van a Kreszben is! :lol:

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.