Sörös Sanyi Elküldve November23, 2005 Megoszt Elküldve November23, 2005 Nem semmi!:lol: A végén az egész klubbélet Debrecenbe helyeződik át!:lol: Itt vannak a Corsa-sok, én képviselem a MOMC-ot, milyen szervezet, vagy alszervezet tartózkodik itt még 'illegálisan' :lol: ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve November23, 2005 Megoszt Elküldve November23, 2005 :lol: Debrecen lesz a világ közepe .... bár nekünk középsuliban azt mondták hogy Győr :lol: ezekszerint tévedtek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November23, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November23, 2005 Még. még, méééég. Mondjatok még ilyeneket :lol: Örülök, hogy itt vagytok, remélem ez így is marad :lol: sőt fokozódni fog Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve November23, 2005 Megoszt Elküldve November23, 2005 Nem semmi!:lol: A végén az egész klubbélet Debrecenbe helyeződik át!:lol: Itt vannak a Corsa-sok, én képviselem a MOMC-ot, milyen szervezet, vagy alszervezet tartózkodik itt még 'illegálisan' :lol: ? Pl a G Astra szekció... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November23, 2005 Megoszt Elküldve November23, 2005 Nekem a világ közepe mindíg ott van, ahol éppen jól érzem magam. Most jelen pillanatban Debrecen az (még ha csak topic formájában is). Ilyesmire gondoltál Nyuszifül?:lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve November23, 2005 Megoszt Elküldve November23, 2005 Itt vagyok ám én is, csak hogy F Astrások is képviselve legyenek. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November23, 2005 Megoszt Elküldve November23, 2005 Léptem melózni, Szia Debrecen, Astra F, Astra G, és Corsa szimpatizánsok!:lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November23, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November23, 2005 Nekem a világ közepe mindíg ott van, ahol éppen jól érzem magam. Most jelen pillanatban Debrecen az (még ha csak topic formájában is). Ilyesmire gondoltál Nyuszifül?:lol: Imádlak :lol:, igen, ilyesmire Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve November23, 2005 Megoszt Elküldve November23, 2005 én is lépek okosodni, meg sok jó tdkt hallgatni :lol: meg szakestezni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve November23, 2005 Megoszt Elküldve November23, 2005 Hűűű, nagyon ott van vki... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve November23, 2005 Megoszt Elküldve November23, 2005 kedvencem a veszprémi 2sávos körforgalom.. általában 2 kmes sort szoktam a belső sávban végigelőzni :lol: és látnád azokat az anyázó képeket.... Na végre egy rutinos versenyző... Ha ilyen helyen élsz, hamar beletanulsz ám! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve November23, 2005 Megoszt Elküldve November23, 2005 ...ebben a genyőce időben nem szívesen mennék messze... bár tegnap voltam pont móron.. annyira nem is volt genyőce a helyzet.... :lol: Én meg tegnap voltam Debrecenben. :lol: Ott sem volt annyira vészes a helyzet, viszont előtte Nyíregyházán illetve főleg Miskolcon annál inkább... Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve November23, 2005 Megoszt Elküldve November23, 2005 Na végre egy rutinos versenyző... Ha ilyen helyen élsz, hamar beletanulsz ám! :lol: Na akkor tanítsatok engem is, mert még nem sokszor voltam ilyenben... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November23, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November23, 2005 Én meg tegnap voltam Debrecenben. :lol: Ott sem volt annyira vészes a helyzet, viszont előtte Nyíregyházán illetve főleg Miskolcon annál inkább... Héééééé!!!!! azt beszéltük, szólsz ha legközelebb erre jársz! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve November23, 2005 Megoszt Elküldve November23, 2005 Upppsz, ezt benéztem... papírforma szerint három hetente (és mindig kedden) járok arra, úgyhogy ha minden igaz akkor legközelebb december 13.-án Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November23, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November23, 2005 Hát nem ígérem hogy szabira elengednek, de majd utcát egyeztetünk, és hátha a közelben lesz egy megállásod, és akkor nem menekülsz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve November23, 2005 Megoszt Elküldve November23, 2005 Baccus, leállt a videokártyán a ventillátor, mennem kell..................... pedig akartam csettegni veletek! :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November23, 2005 Megoszt Elküldve November23, 2005 Baccus, leállt a videokártyán a ventillátor, mennem kell..................... pedig akartam csettegni veletek! ;) :lol: :lol: Milyen jó, hogy nekem nem a gyári hűtés van rajta, hanem más(zalman passzív heatpipe + rá a hozzá való venti...ha a venti leállna se lenne bajom, mert játszottam venti nélkül Sanandreast igazán nagy minőségben és ment, igaz egy idő után kicsit vacakolt, de visszavéve a teljesítményből minden okés lett :lol: ) Ugye ez nem off? Na ébresztő fórum, ÉBRESZTŐ!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November23, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November23, 2005 Ja, a szlogen legyen: "Sokan vagyunk, de nem elegen. Mindenki hozzon magával még egy embert!" ;) :lol: :lol: majd a parkolóban letámadok 1-2 emberkét, vagy alapból opelek közé parkolok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November23, 2005 Megoszt Elküldve November23, 2005 Én meg magamra vonom majd egy opeles járőr figyelmét, és annak kíséretében érkezem majd. Jó lesz vajon? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November23, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November23, 2005 Én meg magamra vonom majd egy opeles járőr figyelmét, és annak kíséretében érkezem majd. Jó lesz vajon? :lol: Hááát, nem tudom, holnap kapnak majd egy csomó új kocsit, de azokkal inkább ne gyertek :lol: Vagy max zöldhullámot biztosítani :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November23, 2005 Megoszt Elküldve November23, 2005 húúúúú. Lesz új gépük? Milyen? Arra jó lesz, hogy megálljanak vele, lehúzzák az ablakot és cigizzenek? Sajnos elég sok ilyet láttam már...utána csikk ki az ablakon. Lehervasztó. tudod: ...és védünk. Ezt akkor hinném el, ha óvnák a természetet is, mert attól is függünk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November23, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November23, 2005 húúúúú. Lesz új gépük? Milyen? Arra jó lesz, hogy megálljanak vele, lehúzzák az ablakot és cigizzenek? Sajnos elég sok ilyet láttam már...utána csikk ki az ablakon. Lehervasztó. tudod: ...és védünk. Ezt akkor hinném el, ha óvnák a természetet is, mert attól is függünk. Lesz bizony(Kotkoda), de sajnos magatartás terén semmi változást nem hoz majd, gondolom...Ma hallottam egy autórongálós esetet, ahol egyértelmű bizonyíték, és tanuvallomások mellett sem emeltek vádat, mert... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November23, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November23, 2005 Ma regisztrált egy debreceni, de nem volt hozzászólása. Írtam neki pü-t mindenesetre :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve November23, 2005 Megoszt Elküldve November23, 2005 Ma regisztrált egy debreceni, de nem volt hozzászólása. Írtam neki pü-t mindenesetre :lol: Most már tudom, hogy lehet tőled pü-t kapni... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts