Hagalex Elküldve November22, 2005 Megoszt Elküldve November22, 2005 pőhőg hát!! ..meh itt vahgyok!! :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve November22, 2005 Megoszt Elküldve November22, 2005 Nekem már lassan mennem kell, mert nagy halom munka vár rám.... :lol: Jó fórumozást, pötyögtetést holnapig! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November22, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November22, 2005 Nekem már lassan mennem kell, mert nagy halom munka vár rám.... :lol: Jó fórumozást, pötyögtetést holnapig! :lol: Munka????? Házimunka??? Minden tiszteletem a tiétek egyébként nekem már nem lenne erőm még otthon is dolgozni egy lehajtott nap után Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve November23, 2005 Megoszt Elküldve November23, 2005 Háj! Jó "reggelt" mindenkinek! Ma 1 óra 40 perc alatt értem be a munkahelyemre 40 perc helyett itt Pesten. Irigylem a debrecenieket... Ott biztos nincs olyan, hogy lezárnak egy 3 sávos utat a reggeli csúcsforgalom idején... Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve November23, 2005 Megoszt Elküldve November23, 2005 Melyiket zárták le? Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve November23, 2005 Megoszt Elküldve November23, 2005 Melyiket zárták le? A Hungária elejét az aluljárónál a Kőbányai úti kereszteződésnél a Stadion felé vezető oldalt. A Könyves Kálmán 3 sávos nem csekély forgalmát pedig szépen a Kőbányaira terelték... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November23, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November23, 2005 Háj! Jó "reggelt" mindenkinek! Ma 1 óra 40 perc alatt értem be a munkahelyemre 40 perc helyett itt Pesten. Irigylem a debrecenieket... Ott biztos nincs olyan, hogy lezárnak egy 3 sávos utat a reggeli csúcsforgalom idején... Hello, azért néha itt is vannnak bosszantó dolgok, de azt hiszem ilyen nagy vétket nem követnek el, no meg nálunk a távolságok is kisebbek Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve November23, 2005 Megoszt Elküldve November23, 2005 Most olvasom, hogy csak a "szokásos" beakadt-egy-teherautó-az-aluljáróba eset állt fenn, és én már valószínűleg csak a végét láttam, amikor már majdnem mindent eltakarítottak... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November23, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November23, 2005 Nálunk ma reggelre visszaállt a rend, bár igaz ma már 3/4 7-kor az utcán cirkáltam Tegnap a hó miatt bolondult meg mki. Remélem ma nem a napsütés miatt fognak :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve November23, 2005 Megoszt Elküldve November23, 2005 Most olvasom, hogy csak a "szokásos" beakadt-egy-teherautó-az-aluljáróba eset állt fenn, és én már valószínűleg csak a végét láttam, amikor már majdnem mindent eltakarítottak... Az ott hetente előfordul és egy napra el is b@ssza az egész város közlekedését. Szerencsére az illetékesek nem tesznek semmit, jó az úgy. Pedig már súlyos sérülés is volt belőle. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve November23, 2005 Megoszt Elküldve November23, 2005 jóreggelt :lol: ha már közlkedés.... Győrben kitalálta a polgármester akit Márcsak Balogh "körforgalmas" Jóskának hívank hogy kell nekünk még 1 körfogalom, aminek persze semmi értelme... széttúrták az egyik bevezető utat amit gondolom majd télen aszefaltoznak tehát makulátlan lesz :lol: Győr lesz a körforgalamak városa.... csak az a gáz hogy a paraszt az 1sávosat se tudja használni ez meg kétsávos lesz .... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November23, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November23, 2005 Az ott hetente előfordul és egy napra el is b@ssza az egész város közlekedését. Szerencsére az illetékesek nem tesznek semmit, jó az úgy. Pedig már súlyos sérülés is volt belőle. Mármint nálunk??? De látod, ettől függetlenül mégsem akarnak elkerülőt építeni, hogy az átmenő forgalom csökkenjen. Mert ugye...de inkább nem politizálok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve November23, 2005 Megoszt Elküldve November23, 2005 Nálunk ma reggelre visszaállt a rend, bár igaz ma már 3/4 7-kor az utcán cirkáltam Tegnap a hó miatt bolondult meg mki. Remélem ma nem a napsütés miatt fognak :lol: Szóval nálatok is süt a napocska? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November23, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November23, 2005 jóreggelt :lol: csak az a gáz hogy a paraszt az 1sávosat se tudja használni ez meg kétsávos lesz .... Jó reggelt :lol: Igen nekünk alig van körforgalom, 2 sávos asszem csak egy, de abban is mindig van baleset. Miért nem jöttek rá, még, hogy ami nyugaton működik, itt nem biztos hogy fog? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve November23, 2005 Megoszt Elküldve November23, 2005 most vettem észre, hogy megszüntették a corsa szexciót akkor idejárok :lol: (ha nem gond) majd.... 1x el kéne ugranom már Debrecenbe... még sohasem voltam ott...:lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve November23, 2005 Megoszt Elküldve November23, 2005 kedvencem a veszprémi 2sávos körforgalom.. általában 2 kmes sort szoktam a belső sávban végigelőzni :lol: és látnád azokat az anyázó képeket.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve November23, 2005 Megoszt Elküldve November23, 2005 Mármint nálunk??? De látod, ettől függetlenül mégsem akarnak elkerülőt építeni, hogy az átmenő forgalom csökkenjen. Mert ugye...de inkább nem politizálok :lol: Nem, nem, Tom a pesti aluljárós esetre értette valószínűleg... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November23, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November23, 2005 Szóval nálatok is süt a napocska? :lol: :lol: Aha, és szép kék az ég, csak a szél fúj, ahogy látom, s gondolom, ezért tök hideg lehet a levegő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve November23, 2005 Megoszt Elküldve November23, 2005 amikor a toronydarú önálló életre kelt? múltkor voltam egy ponyvás cégnél... bejött egy sofőr ... megkérdezte hogy javítást vállanak-e... mondták hogy igen, de nézzük meg... nem volt a teherautó felépítményénak eleje.... azt mondta, hogy azt hitte hogy átfér :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve November23, 2005 Megoszt Elküldve November23, 2005 Hinni a templomban kell.... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November23, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November23, 2005 most vettem észre, hogy megszüntették a corsa szexciót akkor idejárok :lol: (ha nem gond) majd.... 1x el kéne ugranom már Debrecenbe... még sohasem voltam ott...:lol: Nem gond, sőt, nagyon örülünk :lol: Jó, majd szervezek egy opeltalit ide, és akkor már csak "kötelességből"is el kell látogatnod ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve November23, 2005 Megoszt Elküldve November23, 2005 :lol: oké.... ha lehet akkor tavasszal, mert ebben a genyőce időben nem szívesen mennék messze... bár tegnap voltam pont móron.. annyira nem is volt genyőce a helyzet.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve November23, 2005 Megoszt Elküldve November23, 2005 Én is erre járok, a Corsa szekció tényleg nem nagyon működik!.... Itt viszont mindig van élet! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November23, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November23, 2005 Szia!!!! Hát, tudod igyekszik az ember lánya :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve November23, 2005 Megoszt Elküldve November23, 2005 Alig ültem le, már meingt becsöngettek!!!!!!!!!!!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts