telo Elküldve November22, 2005 Megoszt Elküldve November22, 2005 Csákó emberek! Kezdődik az esti élet? :lol: Én meg mindjárt indulok haza... Puszika minenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November22, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November22, 2005 Szia, akkor mi lesz az ígéreteteddel :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November22, 2005 Megoszt Elküldve November22, 2005 Xia! Elárulok egy titkot: Szinte minden jól karbantartott opel ilyen jól fűt....Éljen az opel! Mi lenne velünk nélkülük....most hol fórumoznánk... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve November22, 2005 Megoszt Elküldve November22, 2005 Szijasztok jányok! :lol: Rulezke tőled akartam valamit, csak már nem jut eszembe mit! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November22, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November22, 2005 Jó estét Debreceniek! :lol: Nálunk eseget a hó és meg is marad..... :lol: Hideg is van. De amit nagyon szeretek a Corsában, hogy pár méter után (szó szerint!) már fűt és mire a dolgozóba érek, már kellemes meleg van. Úgyhogy mindeig elég nehezen szállok ki. ;) Hello! Én 6,8 km-re dolgozok, de ma olyan ideges voltam a hó miatt, hogy még a fűtést is kikapcsoltam, hogy még az se búgjon, csak a kocsira figyeljek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve November22, 2005 Megoszt Elküldve November22, 2005 Szia, akkor mi lesz az ígéreteteddel :lol: Majd holnap újra itt leszek veletek! :lol: Ne sírj! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November22, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November22, 2005 Majd holnap újra itt leszek veletek! ;) Ne sírj! :lol: :lol: Jól van, akkor jó pihenést neked, de holnap napközben azt hiszem már dolgoznom is kéne egy kicsit, mert az utóbbi 2 napot- is - jól ellógtam :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November22, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November22, 2005 Te jó ég, ez már rögeszme!!!!!!! Ha regisztrál valakit, az első dolgom megnézni, hová valósi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve November22, 2005 Megoszt Elküldve November22, 2005 Szijasztok jányok! :lol: Rulezke tőled akartam valamit, csak már nem jut eszembe mit! :lol: Mongyad, Sanya! :lol: Creeeeeedence-számot hallgatok!!!!!!!! ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve November22, 2005 Megoszt Elküldve November22, 2005 Méket?? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve November22, 2005 Megoszt Elküldve November22, 2005 Susi Q Úúúúúúúúúúúúúúúúúúúú, offolunk! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve November22, 2005 Megoszt Elküldve November22, 2005 Mé' ez csettegős topiiik! Itten lehet... Hallgassad a Lodi is... azok is jók! Meg a Dón on de kornőKeresem a háccsóajtót ..nna az is! :lol: :lol: :lol: Legalább adebreceni cartársak is megismerik a Kredencet! ;) Télleg elfelejtettem mit akartam! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November22, 2005 Megoszt Elküldve November22, 2005 Úgy látom, ma nem igazán élünk. :lol: A tail össze kell hozni, és majd élni fogunk!! Előre! Szóljatok, ha történik valami előrelépés.. Lassan altatni megyek megint. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve November22, 2005 Megoszt Elküldve November22, 2005 Megnéztem a fiaid képét a tároldaladon, nagyon aranyosak!!!! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November22, 2005 Megoszt Elküldve November22, 2005 THX! Őket kell altatni...főleg a nagyobbikat...kicsit nyűgi szokott lenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November22, 2005 Megoszt Elküldve November22, 2005 Ahogy látom, a fórumot nem kell altatni...alszik az magától is....10 perc alatt alig 20 új hozzászólás az összes témában. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November22, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November22, 2005 Megnéztem a fiaid képét a tároldaladon, nagyon aranyosak!!!! :lol: :lol: Én is akarom nézni, hol kell????? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November22, 2005 Megoszt Elküldve November22, 2005 http://kep.tar.hu/mackosajt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve November22, 2005 Megoszt Elküldve November22, 2005 :lol: :lol: höhhö! kúúl! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November22, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November22, 2005 http://kep.tar.hu/mackosajt :lol: Köszi Édesek, szóval megvannak az első debreceni opel-babák :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November22, 2005 Megoszt Elküldve November22, 2005 Most már tényleg megyek, mert a fiúk nem akarnak aludni, de szó se lehet róla, mert túl fáradtak lesznek és akkor meg azért nem fognak aludni. sziasztok....majd holnap beszélünk....addigra már 1 nappal közelebb leszünk a talihoz...csak mikor lesz az? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve November22, 2005 Megoszt Elküldve November22, 2005 Mackótestvér! A te feleséged mit szól ahhoz, hogy ennyit lógsz a fórumon? Mert az enyém nem igazán röpdös az örömtől, amikor otthon fórumozok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November22, 2005 Megoszt Elküldve November22, 2005 Mackótestvér! A te feleséged mit szól ahhoz, hogy ennyit lógsz a fórumon? Mert az enyém nem igazán röpdös az örömtől, amikor otthon fórumozok. Most épp morcos... Megyek, mert a gyerekek.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve November22, 2005 Megoszt Elküldve November22, 2005 Nahát, és még mindig itt vagytok, pedig aludni készültetek! Egyébként nem mindig pörög igy a fórum, sőt, ez gyorsnak számít! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November22, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November22, 2005 Nahát, és még mindig itt vagytok, pedig aludni készültetek! Egyébként nem mindig pörög igy a fórum, sőt, ez gyorsnak számít! :lol: Naná, hisz itt vagyunk, és garázdálkoduk, mint mindig :lol: De Gelkóca és Csigu hiányzik, olyan régen beszélgettünk :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts