mackosajt Elküldve November19, 2005 Elküldve November19, 2005 THX! nyuszifül gratula! Rám számíthatsz! Így kicsit könnyebb lesz megbeszélni a dolgokat. Már csak be kéne lépnem a MOTE-ba... :P Azért a topic címe miatt, még a környékbeliek is jöhetnek szerintem. (Hszoboszló, Hböszörmény.....stb.)/most inkább nem sorolom fel az összes települést/ Cívisváros! Cívisváros!
nyuszifül Elküldve November19, 2005 Szerző Elküldve November19, 2005 I_S-nek tetszik a dolog. Ha ideje engedi a talikon is részt venne. A többiek válaszára még várok. Aztán akár jövőhéten összehozhatnánk egy röpke találkozót, hogy megismerjük egymást.
Gelko Elküldve November19, 2005 Elküldve November19, 2005 I_S-nek tetszik a dolog. Ha ideje engedi a talikon is részt venne. A többiek válaszára még várok. Aztán akár jövőhéten összehozhatnánk egy röpke találkozót, hogy megismerjük egymást. Ez olyan szép volt! :P :D :D :P
nyuszifül Elküldve November19, 2005 Szerző Elküldve November19, 2005 Örülök, hogy így meghatódtál! :D Szívesen látunk téged is. :P
Gelko Elküldve November19, 2005 Elküldve November19, 2005 Örülök, hogy így meghatódtál! :D Szívesen látunk téged is. :P Ha feljössz értem, majd hazahozol, akkor megyek! :D
tgabika76 Elküldve November19, 2005 Elküldve November19, 2005 Aztán matricákat szorgalmasan ragasztani! Ahányszor Debrecenben járok, mindig figyelgetem, de eddig még sosem láttam MOTE-s autót. :P
nyuszifül Elküldve November19, 2005 Szerző Elküldve November19, 2005 Ha feljössz értem, majd hazahozol, akkor megyek! :D Megbeszéltük :D, bár csodálkozom, hogy be mersz ülni mellém, tudod, hogy kezdő sofőr vagyok :P
nyuszifül Elküldve November19, 2005 Szerző Elküldve November19, 2005 Aztán matricákat szorgalmasan ragasztani! Ahányszor Debrecenben járok, mindig figyelgetem, de eddig még sosem láttam MOTE-s autót. :P Ez azért lehet, mert a környéken az enyém az egyetlen MOTE matricával ellátott autó. Én meg a munkahelyem előtt álldogálok a város külrészén, azaz parkolok, amikor te a városban vagy. De ha legközelebb szólsz, akkor elkanyarodok, arra amerre éppen jársz :D
Gelko Elküldve November19, 2005 Elküldve November19, 2005 Megbeszéltük :D, bár csodálkozom, hogy be mersz ülni mellém, tudod, hogy kezdő sofőr vagyok :P Szeretek veszélyesen élni :P :D :D Különben eltaláltál Vadkertre is, és akkor még kezdőbb voltál! :D
nyuszifül Elküldve November19, 2005 Szerző Elküldve November19, 2005 Szeretek veszélyesen élni :P :D :D Akkor mellettem a helyed, lovagom :P Különben eltaláltál Vadkertre is, és akkor még kezdőbb voltál! :D Ez igaz, látod, és azóta mennyi idő eltelt. :D De Telo már ült mellettem, tőle megkérdezheted be merjél-e ülni. :D
dolington Elküldve November19, 2005 Elküldve November19, 2005 ...és hányan vattok már a sekcijóba?? Hhee? :P :P Hát, vagyok én!!!!!!!!!!! A többiekről nem nyilatkozhatok.... De szerintem Benzingőz, Corsika, Mackósajt,és Dolington is benne lesznek. Igen, Dolington is benne lesz!!! :D Csak most kicsit sok a dolga, még Nyuszkót is hanyagolja...... :D
nyuszifül Elküldve November19, 2005 Szerző Elküldve November19, 2005 Igen, Dolington is benne lesz!!! :D Csak most kicsit sok a dolga, még Nyuszkót is hanyagolja...... :D :D :P :D Bizony ám, hogy elhanyagolsz, már kezdtem megsértődni :P :lol: Még csak az kellett volna, hogy ezek után nemet mondj! :D :)
corsarulez Elküldve November19, 2005 Elküldve November19, 2005 Szerintem Nyuszifület kellene kikiáltani szekcióvezíííírnek, nem? :P Vagy demokratikus szavazás lesz? :D
nyuszifül Elküldve November19, 2005 Szerző Elküldve November19, 2005 Szerintem Nyuszifület kellene kikiáltani szekcióvezíííírnek, nem? :P Vagy demokratikus szavazás lesz? :D :P :D :D köszönöm a bizalmadat :D
corsarulez Elküldve November19, 2005 Elküldve November19, 2005 Tuti vannak vezérnek való kiváltságok, pl. minden hónapban egyszer ingyen tankolhatsz, meg ilyesmi! :P
nyuszifül Elküldve November19, 2005 Szerző Elküldve November19, 2005 Tuti vannak vezérnek való kiváltságok, pl. minden hónapban egyszer ingyen tankolhatsz, meg ilyesmi! :P Ejha, akkor önként jelentkezem! :P :D :D
ivannorbi Elküldve November19, 2005 Elküldve November19, 2005 Én meg szervezkedek, ostromlom a leendő klubtagokat. :P Csak hajrá! Talán nagyobb sikered lesz, mint nekünk, itt a Mediterránumban! Ha más nem, majd összevonjuk erőinket! :D
nyuszifül Elküldve November19, 2005 Szerző Elküldve November19, 2005 Csak hajrá! Talán nagyobb sikered lesz, mint nekünk, itt a Mediterránumban! Ha más nem, majd összevonjuk erőinket! :D Elég kevesen vagyunk még, sajnos. Most meg hogy itt a tél, még inkább eltünnek az emberkék, mert szerintem a gyorsulásik is abbamaradnak, ahol lehetett volna még tagokat cserkészni :? De tudod, majd agresszív kisnyuszi leszek, és szórólapokkal fogok bombázni, minden lámpánál mellém álló opelest. :P
ivannorbi Elküldve November19, 2005 Elküldve November19, 2005 De tudod, majd agresszív kisnyuszi leszek, és szórólapokkal fogok bombázni, minden lámpánál mellém álló opelest. :P Neked ez biztos jól is állna, de nekem ki tekerné le az ablakot?
nyuszifül Elküldve November19, 2005 Szerző Elküldve November19, 2005 Neked ez biztos jól is állna, de nekem ki tekerné le az ablakot? :P :D :D Hát ahogy magamat ismerem, nekem sem sokan, vagy max nem azért hogy elvegyék a szórólapot
nyuszifül Elküldve November19, 2005 Szerző Elküldve November19, 2005 Hanem miért? :P Asszem ez már egy másik topic témája. :D Egyébként mi az oka hogy nem mozdulnak nálatok az emberkék?
ivannorbi Elküldve November19, 2005 Elküldve November19, 2005 Hát ez jó kérdés! Mondjuk én túl sokat nem erőlködök ez ügyben, egyszer küldtem pü-ket a pécsi, illetve a környékbeli felhasználóknak, de a 7-8-ból talán 1 vagy 2 válaszolt. Erőltetni nem akarom a dolgot, túl sok időm nekem sincs. Biztos elfoglalt emberek.
nyuszifül Elküldve November19, 2005 Szerző Elküldve November19, 2005 Erőltetni nem akarom a dolgot, túl sok időm nekem sincs. Biztos elfoglalt emberek. Igen ezzel én is így vagyok, nálam meg még cikibb a dolog, ugyanis volt már aki félreértette, amikor a kocsi kapcsán és a klub miatt beszélgetést kezdeményeztem. De majd az erős férfi szekciótársak segítenek a kis ártatlan nyuszifülnek :P :D
ivannorbi Elküldve November19, 2005 Elküldve November19, 2005 Lehet, hogy én is félreérteném! :P Nem ám! :D Emlékszel, amikor MSN-en "letámadtál", aztán átcsaltál ahhoz a romlott csapathoz? Azóta nem merek MSN-ezni! :D
Recommended Posts