nyuszifül Elküldve November18, 2005 Megoszt Elküldve November18, 2005 Üdv mindenkinek! :P Debreceni és környékbeli fórumozók, no és persze szimpatizánsok ide :D Remélem hamarosan utolérjük a többi szekciót az élménydús beszámolók terén-is :P No és az új tagok így könnyebben ránk találnak majd, egyszóval, hajrá! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve November18, 2005 Megoszt Elküldve November18, 2005 Üdv mindenkinek! :P Debreceni és környékbeli fórumozók, no és persze szimpatizánsok ide :D Remélem hamarosan utolérjük a többi szekciót az élménydús beszámolók terén-is :P No és az új tagok így könnyebben ránk találnak majd, egyszóval, hajrá! :D Hajrá Debrecen! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November18, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November18, 2005 Hajrá Debrecen! :P Szia vezérem! :D Ne aggódj, azért nem maradok hűtlen hozzád :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve November18, 2005 Megoszt Elküldve November18, 2005 Váááoooooooo!! Hogy oda ne rohangájak má'!!!! Nyugtassatok meg, hogy ez a topik nem véletlen! :P :D Jól van fődim! Csak így tovább! HA eccer hazajutok összehozunk egy rendkívűli régiógyűlést!! :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November18, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November18, 2005 Váááoooooooo!! Hogy oda ne rohangájak má'!!!! Nyugtassatok meg, hogy ez a topik nem véletlen! :P :D Jól van fődim! Csak így tovább! HA eccer hazajutok összehozunk egy rendkívűli régiógyűlést!! :D :P :D :D Oké, mondjuk egy nagy országos opeltali keretein belül :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve November18, 2005 Megoszt Elküldve November18, 2005 Hát kell szervezni egy nyári fürdőzést mondjuk Szoboszlón. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November18, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November18, 2005 Hát kell szervezni egy nyári fürdőzést mondjuk Szoboszlón. :D Én kicsit komolyabbra gondoltam....Mondjuk....na ezt majd később :P de persze kiegészítő programnak tökéletes, mert egy sima fürdőzésért nem hiszem hogy olyan sokan leutaznátok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve November18, 2005 Megoszt Elküldve November18, 2005 Én kicsit komolyabbra gondoltam....Mondjuk....na ezt majd később :P de persze kiegészítő programnak tökéletes, mert egy sima fürdőzésért nem hiszem hogy olyan sokan leutaznátok :wink: Hűűűű.... Itt valami nagy dolog készül... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November18, 2005 Megoszt Elküldve November18, 2005 Hajrá hajrá! Sok sikert nektek! :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve November18, 2005 Megoszt Elküldve November18, 2005 Nagy dolog?? Tudod te mijaza "nagydolog"??? :P :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November18, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November18, 2005 Hajrá hajrá! Sok sikert nektek! :D :P Köszönöm, remélem nem maradok egyedül a nagy lelkesedésemmel. Max majd jöttök ti ide társalogni velem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve November18, 2005 Megoszt Elküldve November18, 2005 Én majd jövök hozzád... :P De csak akkor, ha te is hozzám... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve November18, 2005 Megoszt Elküldve November18, 2005 Sok sikert a szekkciónak! :P :D Szaporodjatok, sokasodjatok! :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November18, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November18, 2005 Én majd jövök hozzád... :P De csak akkor, ha te is hozzám... :D Oké, hogyne mennék hozzád? Viccelsz? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November18, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November18, 2005 Sok sikert a szekkciónak! :P :D Szaporodjatok, sokasodjatok! :D :D köszönöm, remélem az O.B. O. A. teljes támogatására számíthatok :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve November18, 2005 Megoszt Elküldve November18, 2005 ...és hányan vattok már a sekcijóba?? Hhee? :P :D ..és elolvastad a másik topikba', hogy mitűl van a véletlen??? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve November18, 2005 Megoszt Elküldve November18, 2005 Én elolvastam Haga, de még aludnom kell rá egyet, hogy felfogjam.......! :D :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve November18, 2005 Megoszt Elküldve November18, 2005 és...egyedü találtam ki képzeld! :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November18, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November18, 2005 ...és hányan vattok már a sekcijóba?? Hhee? :D :P ..és elolvastad a másik topikba', hogy mitűl van a véletlen??? :D Elolvastam, csak el voltam foglalva a szervezéssel. :P hát, vagyok én!!!!!!!!!!! a többiekről nem nyilatkozhatok.... De szerintem Benzingőz, Corsika, Mackósajt,és Dolington is benne lesznek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve November18, 2005 Megoszt Elküldve November18, 2005 aha m.. hát jóvan... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November18, 2005 Megoszt Elküldve November18, 2005 Hajrááá szaporodjatok mint a Nyulak :P :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November18, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November18, 2005 Hajrááá szaporodjatok mint a Nyulak :D :D :P :D :P Ej, te gazfickó, hát te is előkerültél???????? Mostmár garázdálkodhatsz itt is te jómadár! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turner Elküldve November18, 2005 Megoszt Elküldve November18, 2005 Hajrá hajrá! Sok sikert nektek! :D :P Köszönöm, remélem nem maradok egyedül a nagy lelkesedésemmel. Max majd jöttök ti ide társalogni velem :P Nyuszka a lelkesedéssel Veled vagyok,bár én Pestisiófokitabitaszárikekkeméti illetőségű vagyok... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November18, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November18, 2005 Nyuszka a lelkesedéssel Veled vagyok,bár én Pestisiófokitabitaszárikekkeméti illetőségű vagyok... :D :P :D Hát, ha mégsem jönne össze, majd átigazolok hozzátok. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November18, 2005 Megoszt Elküldve November18, 2005 Messzire elér ám a kezünk. :P Azért hajrá Debrecen!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts