SZaB Elküldve Március13, 2005 Megoszt Elküldve Március13, 2005 warwolf: nagy duzzogva, mi? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március13, 2005 Megoszt Elküldve Március13, 2005 Azért a moci tetőn is elég gáz az a jelvény, meg az M-es rács a sárvédőn, és a csíkozás az első lámpán. De remélem nem bántottam meg senkit. Ez az én véleményem, de hátulról viszont tetszik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március14, 2005 Megoszt Elküldve Március14, 2005 meg az M-es rács a sárvédőn mé gáz? M1.6i. :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március14, 2005 Megoszt Elküldve Március14, 2005 sztem nagyon ######a kis gép lett, csak itt is a tulaj sztem komoly túlzásokba esett :) :) :) olyan csilli lett tőle a kocsi... minek kell karácsonyfát csinálni az autóból ezt nem értem. miért nem állt meg :?: pedig láccik,h nem 2 forint van a vasba ölve... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március14, 2005 Megoszt Elküldve Március14, 2005 Nem értem miért kell összefesteni egy ilyen szép gépet... Pont a lényeg veszik el. Olyan mintha egy szobor hátára még rányomnánk a Mona Lisát. Így már SZERINTEM csicsás. Pedig a kilincs nélküli hátsó ajtó nagyon ott van... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Március14, 2005 Megoszt Elküldve Március14, 2005 Hát igen, vannak olyan kocsik amik már kívülről, túlzás ahogy kinéznek. De vannak olyanok, akiknek pont ez jön be. Kíváncsi voltam, nektek mi a véleményetek róla. :wink: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Január8, 2006 Megoszt Elküldve Január8, 2006 Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január30, 2006 Megoszt Elküldve Január30, 2006 Variációk A Vectrára Link to comment Megosztás: More sharing options...
fábi Elküldve Március24, 2006 Megoszt Elküldve Március24, 2006 Nagyon szép gépek :D :D . Szerintm az a büdös nagy szárny nem áll jól annak a Vectrának, de azt leszámítva - mint már mondottam - nagyon szépek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Naki Elküldve Június28, 2007 Megoszt Elküldve Június28, 2007 Sziasztok, azügyben érdekelnének vélemények hogy egy 2003-as vectra c központi kijelzőjét le lehet-e cserélni úgy, hogy színes legyen, és netán a gps is belekerüljön egyben? Link to comment Megosztás: More sharing options...
TRG Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 http://melykek76.uw.hu/kepek/opel/auto4.jpg http://melykek76.uw.hu/kepek/opel/auto5.jpg http://melykek76.uw.hu/kepek/opel/auto6.jpg Képpel nem idézünk coupe Szia! Érdekelne, hogy az orrmaszk az autón honnan származik, Én is ilyet szeretnék. Ez olyan Rieger Infinity Style. Link to comment Megosztás: More sharing options...
luxi Elküldve Január1, 2008 Megoszt Elküldve Január1, 2008 Jöhet minden ötlet a Vectra tuningolásával kapcsolatban ! :huh: Kedvcsinálónak íme egy szép (?) példány : Meló volt vele, az biztos, az esztétikai értékét mindenki döntse el maga ... 8) Sziasztok ! Én is tudok mutatni képet csak nemtom még hogy kell felrakni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január1, 2008 Megoszt Elküldve Január1, 2008 Sziasztok ! Én is tudok mutatni képet csak nemtom még hogy kell felrakni. Új hozzászólás írásakor ezen ikonra kattintasz >>>> Majd a feugró ablakba bemásolod a kép elérhetőségét. Ha általad készített képet szeretnél a gépedről mutatni, akkor azt elsőként fel kell töltened valahova a webre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
csontvaz Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 Hallottam olyan tuning lehetőségről hogy c20ne blokkról cserélik a hengerfejet c18ne-re.Valaki hallott már erről? Szeretnék több infót gyűjteni róla, mert van pluszban egy c20ne blokkom, ha lenne több infó lehet kipróbálnám. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 Hallottam olyan tuning lehetőségről hogy c20ne blokkról cserélik a hengerfejet c18ne-re.Valaki hallott már erről? Szeretnék több infót gyűjteni róla, mert van pluszban egy c20ne blokkom, ha lenne több infó lehet kipróbálnám. :huh: C18NZ, 18SE, illetve 18SEH van. Az központi injektoros C18NZ hengerfejét tuti nem tudod használni erre a célra, mert egészen mások a csatornák formái. A 18SE és SEH-ét viszont lehet. még nem csináltam ilyent, de állítólag nagyobbak a csatornái, nagyobbak a szelepei és nagyobb vezérműtengely van benne. Viszont azt nem tudom, hogy melyik szívósort, illetve elektronikát szokták használni hozzá. Ha marad a C20NE szívósor és elektronika, akkor hozzá kell igazítani a szívósort az 1.8-as hengerfej nagyobb csatornáihoz, illetve fel kell programoztatni az ECU-t, hogy igazán érjen is valamit a dolog. Az 1.8-as elektronikát is hozzá kellene igazítani a nagyobb lökettérfogathoz és a nagyobb sűrítési viszonyhoz, de az már sokkal elavultabb, mint a C20NE Motronic 1.5 vezérlője. Link to comment Megosztás: More sharing options...
csontvaz Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 C18NZ, 18SE, illetve 18SEH van. Az központi injektoros C18NZ hengerfejét tuti nem tudod használni erre a célra, mert egészen mások a csatornák formái. A 18SE és SEH-ét viszont lehet. még nem csináltam ilyent, de állítólag nagyobbak a csatornái, nagyobbak a szelepei és nagyobb vezérműtengely van benne. Viszont azt nem tudom, hogy melyik szívósort, illetve elektronikát szokták használni hozzá. Ha marad a C20NE szívósor és elektronika, akkor hozzá kell igazítani a szívósort az 1.8-as hengerfej nagyobb csatornáihoz, illetve fel kell programoztatni az ECU-t, hogy igazán érjen is valamit a dolog. Az 1.8-as elektronikát is hozzá kellene igazítani a nagyobb lökettérfogathoz és a nagyobb sűrítési viszonyhoz, de az már sokkal elavultabb, mint a C20NE Motronic 1.5 vezérlője. Igazából azért is írtam így, mert én is így hallottam, azaz amikor kerestem egy ilyen kisebb beszámolót találtam róla(#367). A szívósort is az elektronikán keresztül lehet gondolom hozzá igazítani. Ez a c18ne akkor elírás lenne? Elképzelhető, mert ebben a formában nem is találtam róla sok mindent. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 Subi nem szokott hibázni, de nem C18NE lesz az. :huh: A dugóolvadás meg szerintem a nagy kompresszió és a kevés benzin miatt volt. Ezért kell átprogramozni a computert valakivel, aki ért is hozzá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
csontvaz Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 Subi nem szokott hibázni, de nem C18NE lesz az. :huh: A dugóolvadás meg szerintem a nagy kompresszió és a kevés benzin miatt volt. Ezért kell átprogramozni a computert valakivel, aki ért is hozzá. Gondolom nagy a kavarás a 18E és a c18se között. Állítólag 18E kell. Lehet Subitól megkérdem pontosan hogy is működik ez. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Holyfield Elküldve Április6, 2009 Megoszt Elküldve Április6, 2009 Sziasztok! Van egy 98-as vectra b autóm és éppen motor generál alatt állok.Az lenne a kérdésem hogy egy 2.0 16V x20xe motort fel lehet fúrni 2.2-ig úgy,hogy marad minden?(hengerfej,szelep,főtengely) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április6, 2009 Megoszt Elküldve Április6, 2009 Sziasztok! Van egy 98-as vectra b autóm és éppen motor generál alatt állok.Az lenne a kérdésem hogy egy 2.0 16V x20xe motort fel lehet fúrni 2.2-ig úgy,hogy marad minden?(hengerfej,szelep,főtengely) Ha nagyon gázos, inkább tegyél bele v. másik XEV blokkot, vagy pedig egy komplett Z22SE-t.Szvsz. egyszerűbb projekt, mert nem elég csak felfúrni a blokkot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Matyi Elküldve Március11, 2010 Megoszt Elküldve Március11, 2010 Sziasztok. Egy marha nagy problémám van és a segítségetekre lenne szükségem. van egy 98as 2.5 ös tuningolt b vectrám aminek nagyon de nagyon szét van a váltója. jelenleg kint élek angliában de nemsokára megyek haza és innen vinnék váltót. már sok b vectrában láttam 6os váltót de azt hiszem mind f28as volt. az lenne a kérdésem, hogy csak az f28ast lehet összehozni ezzel a motorral vagy van más újabb 6os váltó is ami passszol ehhez a motorhoz? idekint van minden f40es m32 meg ezer más. valakinek ötlete vagy tapasztalata, hogy mondjuk igen a 2004es 1.9 cdti váltó jó vagy a 2003as 2.0 turbósé szuper vagy valami hasonló. a jelenlegi kuplungom olajos nem bowdenes a váltóm pedig rudazatos de ezt lehet cserélni. előre is köszönöm a segítséget. Zsolt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kingpin73 Elküldve Július31, 2010 Megoszt Elküldve Július31, 2010 Sziasztok ! Érdeklődnék, hogy valaki tud-e eladó Vectra B Irmscher hűtőrácsot elképzelhető áron? Nagyon hálás lennék. Az eBay kilőve, ott ugyanis vagy olyanok vannak amik szét vannak gyalázva, törve, vagy sérülve. Üdv.: István Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve Augusztus22, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2010 Ültetésről mi a véleményetek?^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagyh1990 Elküldve Szeptember1, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2011 sziasztok! 2003as 1.6 os vectra c-be beszerelhető egy c20let motor??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember1, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2011 Szvsz nem. Mégpedig több okból sem, egyrészt egy autó gyári jellemzőin (jelen esetben környezetvédelmi) tudtommal tilos rontani, azonkívül a C Vectra CAN-buszos vezérlésű, ezt pedig nem fogod tudni összehozni a C20LET Motronic vezérlésével. Vagy ha mégis bele tudod mókolni, akkor meg az életben nem fogsz rendszámot kapni rá. Ha már turbót akarsz akkor Z20NET, az volt gyárilag is Vectra C-ben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts