Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Jöhet minden ötlet a Vectra tuningolásával kapcsolatban ! :)

Kedvcsinálónak íme egy szép (?) példány :

19.3tunn_082.jpg

Meló volt vele, az biztos, az esztétikai értékét mindenki döntse el maga ... 8)

• 1 month later...
Elküldve

Én egy fehér 1,6-os Vectra A sedánnal nyomulok! Van rajta autoplastika hátsószárny , toronymerevítő, nyáron 16-os Irmscher felni 205-ös gumákkal. GLS felszereltség klima megminden . - Ja és DarkAngel autója:)

Tuning fékrendszer! Majd forozok pár képet.

Üdv

hemi

• 4 weeks later...
Elküldve

Hi All !

Szerintetek mennyié lehetne első generációs Vectra B-hez hátsó, új típusú lökhárítót venni (no nem a szalonbó...) ? Egyáltalán fel lehetne rá hézagmentesen rakni? A hátsó kipufogódobomat szeretném eltakarni vele ugyanis... Vagy inkább tuningoljam a kipufogót??? Ha van tipp írjatok !!!

:roll:

Tsá

W.

• 2 months later...
Elküldve

Hi Walcon!

Szerintem csont nélkül felrakható a hátsó lökös, viszont a kiput se hagyd "nyeszletten". Ha mást nem is egy néhány ezet Ft-os véget kellene rátenni. Szerintem lököst már találhatsz a legtöbb bontóban.

• 2 weeks later...
Elküldve

Sziasztok!

Most vettem egy 4a.Vectrát és hátso szárnyat szeretnék rá. :roll:

Ha valaki tud itt megtalál:jozsef_gyor@jabil.com

Köszi.

• 7 months later...
Elküldve

sziasztok!Szerintem az A vectra nagyon szép formával rendelkezik,és nagyon komolyan alakítható.Igaz nem sok piszkált vectra szaladgál az uton.

Elküldve
sziasztok!Szerintem az A vectra nagyon szép formával rendelkezik,és nagyon komolyan alakítható.Igaz nem sok piszkált vectra szaladgál az uton.képek felrakásával gondjaim vannak,ha segítene valaki azt meg köszi.

Írtam neked is "Privát üzenetet", nézd meg !

Elküldve

had kötekedjem aztec kollega.ez egy négy ajtós sztem,de betudom hogy félrenyomtad :twisted:

Nekem is tetszik a gép, de a felnik tényleg nem mennek hozzá.

Elküldve

kori jogos :wink:

csak furcsállom, hogy nagyon sok olyan ember van aki 5 ajtósból épít.

jó suba és tsainál nem hiszem nagy gond lenne, de jelen esetben sokat segíteni sztem ha 3 ajtós alapokkal indulnának....

• Like 1
Elküldve

szerintem egy szedánt jobban és szebben meg lehet építeni, mint egy csapott hátút

a caliban is az tetszik, hogy szedánosan kupé, tehát az üveg mögött még szép hosszú csomagtérfedél van

a 4 ajtós vekikben is ez a zsír...

a 3 és 5 ajtós verdák nekem nem nagyon jönnek be...

Elküldve

bazs lehet ezért meg fognak engem kövezni, de osztom véleményed.

cali, 540, wrx amikkel mostanában dolgom volt. ya és egy carryboy vectra (néccer négy).

sajnos nekem anno még más terveim voltak....

Elküldve

Nekem a Mantából is a 2 ajtós jön be, a CC valahogy nem sikerült olyan jól. Nem is tudom, minek erőltették. Állítólag csak azért dobtak ilyet is piacra, mert a Scirocco (a fő konkurens) is ilyen volt.

• 1 month later...
Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.