Zorro_16V Elküldve December22, 2003 Megoszt Elküldve December22, 2003 Jöhet minden ötlet a Vectra tuningolásával kapcsolatban ! :) Kedvcsinálónak íme egy szép (?) példány : Meló volt vele, az biztos, az esztétikai értékét mindenki döntse el maga ... 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve December22, 2003 Megoszt Elküldve December22, 2003 Nekem valahogy olyan Hondás feelingje van... Japcsi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pucalaca Elküldve Február19, 2004 Megoszt Elküldve Február19, 2004 Szerintem is kicsit japános de király! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Február22, 2004 Megoszt Elküldve Február22, 2004 Én egy fehér 1,6-os Vectra A sedánnal nyomulok! Van rajta autoplastika hátsószárny , toronymerevítő, nyáron 16-os Irmscher felni 205-ös gumákkal. GLS felszereltség klima megminden . - Ja és DarkAngel autója:) Tuning fékrendszer! Majd forozok pár képet. Üdv hemi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Walcon Elküldve Március18, 2004 Megoszt Elküldve Március18, 2004 Hi All ! Szerintetek mennyié lehetne első generációs Vectra B-hez hátsó, új típusú lökhárítót venni (no nem a szalonbó...) ? Egyáltalán fel lehetne rá hézagmentesen rakni? A hátsó kipufogódobomat szeretném eltakarni vele ugyanis... Vagy inkább tuningoljam a kipufogót??? Ha van tipp írjatok !!! :roll: Tsá W. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel_fan Elküldve Május22, 2004 Megoszt Elküldve Május22, 2004 Hi Walcon! Szerintem csont nélkül felrakható a hátsó lökös, viszont a kiput se hagyd "nyeszletten". Ha mást nem is egy néhány ezet Ft-os véget kellene rátenni. Szerintem lököst már találhatsz a legtöbb bontóban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gyogyi Elküldve Május31, 2004 Megoszt Elküldve Május31, 2004 Sziasztok! Most vettem egy 4a.Vectrát és hátso szárnyat szeretnék rá. :roll: Ha valaki tud itt megtalál:jozsef_gyor@jabil.com Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
artisti Elküldve Január16, 2005 Megoszt Elküldve Január16, 2005 sziasztok!Szerintem az A vectra nagyon szép formával rendelkezik,és nagyon komolyan alakítható.Igaz nem sok piszkált vectra szaladgál az uton. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január16, 2005 Megoszt Elküldve Január16, 2005 sziasztok!Szerintem az A vectra nagyon szép formával rendelkezik,és nagyon komolyan alakítható.Igaz nem sok piszkált vectra szaladgál az uton.képek felrakásával gondjaim vannak,ha segítene valaki azt meg köszi. Írtam neked is "Privát üzenetet", nézd meg ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
artisti Elküldve Január17, 2005 Megoszt Elküldve Január17, 2005 Link to comment Megosztás: More sharing options...
artisti Elküldve Január17, 2005 Megoszt Elküldve Január17, 2005 Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Január17, 2005 Megoszt Elküldve Január17, 2005 Szép autó. Tied? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Január17, 2005 Megoszt Elküldve Január17, 2005 szép ez az autó 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Január17, 2005 Megoszt Elküldve Január17, 2005 ez nagyon bejön! azért remélem, a felni csak télen ez :wink: azon kívül nagyon zsír Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január17, 2005 Megoszt Elküldve Január17, 2005 csak azt nem értem miért minden 5ajtós tulaj csinálja meg ilyen szépen a gépét.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Január17, 2005 Megoszt Elküldve Január17, 2005 had kötekedjem aztec kollega.ez egy négy ajtós sztem,de betudom hogy félrenyomtad :twisted: Nekem is tetszik a gép, de a felnik tényleg nem mennek hozzá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január17, 2005 Megoszt Elküldve Január17, 2005 kori jogos :wink: csak furcsállom, hogy nagyon sok olyan ember van aki 5 ajtósból épít. jó suba és tsainál nem hiszem nagy gond lenne, de jelen esetben sokat segíteni sztem ha 3 ajtós alapokkal indulnának.... 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Január17, 2005 Megoszt Elküldve Január17, 2005 akkor te általánosságban gondoltad az 5 ajtóst. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Január17, 2005 Megoszt Elküldve Január17, 2005 szerintem egy szedánt jobban és szebben meg lehet építeni, mint egy csapott hátút a caliban is az tetszik, hogy szedánosan kupé, tehát az üveg mögött még szép hosszú csomagtérfedél van a 4 ajtós vekikben is ez a zsír... a 3 és 5 ajtós verdák nekem nem nagyon jönnek be... Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január17, 2005 Megoszt Elküldve Január17, 2005 bazs lehet ezért meg fognak engem kövezni, de osztom véleményed. cali, 540, wrx amikkel mostanában dolgom volt. ya és egy carryboy vectra (néccer négy). sajnos nekem anno még más terveim voltak.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Január17, 2005 Megoszt Elküldve Január17, 2005 Nekem a Mantából is a 2 ajtós jön be, a CC valahogy nem sikerült olyan jól. Nem is tudom, minek erőltették. Állítólag csak azért dobtak ilyet is piacra, mert a Scirocco (a fő konkurens) is ilyen volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Január17, 2005 Megoszt Elküldve Január17, 2005 nekem meg bejön a 3 ajtós manta :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
artisti Elküldve Január17, 2005 Megoszt Elküldve Január17, 2005 Nem az enyém az öcsém autója,én egy rs octaviát gyilkolok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Március12, 2005 Megoszt Elküldve Március12, 2005 Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március13, 2005 Megoszt Elküldve Március13, 2005 Szép, főleg a festmény az oldalán, de a hátulja egy icipicit nekem Micus.De ez csak az én PV. 8) Persze elfogadnám! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts