Cserenkov Elküldve Május6, 2014 Megoszt Elküldve Május6, 2014 (edited) Igen, tankolás után nekem is írt már 1000km+ ranget is, ami aztán a következő 200km alatt szépen 600km-re szelidült. Nekem is pontosan ilyen! Teletankolom, kiír kb 1280km-t. Az első néhány tíz km-ig alig-alig csökken, sőt eleinte még nől is. Megyek 240km-t, erre lecsökken 900-ra. Utána megyek újabb 240-et és már csak 460km körül van a range. Pedig ugyan azon az úton megyek ugyan olyan vezetési stílusban. Még csak azt sem mondhatom, hogy egyik alkalommal nagyon spórolósan megyek, máskor meg taposom neki. Ha mondjuk jön egy 2 km-es emelkedős szakasz a range csökken máris 60km-t. De visszafelé lejtő irányban nem nől vissza ilyen mértékben. Ez ilyen... Módosítva Május6, 2014 : Cserenkov Link to comment Megosztás: More sharing options...
kisp113 Elküldve Május6, 2014 Megoszt Elküldve Május6, 2014 Nekem is pontosan ilyen! Teletankolom, kiír kb 1280km-t. Az első néhány tíz km-ig alig-alig csökken, sőt eleinte még nől is. Megyek 240km-t, erre lecsökken 900-ra, ami kb stimmel is. Utána megyek újabb 240-et és már csak 460km körül van a range. Pedig ugyan azon az úton megyek ugyan olyan vezetési stílusban. Még csak azt sem mondhatom, hogy egyik alkalommal nagyon spórolósan megyek, máskor meg taposom neki. Ha mondjuk jön egy 2 km-es emelkedős szakasz a range csökken máris 60km-t. De visszafelé lejtő irányban nem nől vissza ilyen mértékben. Ez ilyen... Valószínűleg az elején nem nagyon tud a csőbe tankolt üzemanyaggal mit kezdeni, hogy elindulsz mész mész és nem fogy a tankból egyáltalán a nafta. (mondjuk hogy a kezdeti 1000km nálam hogy jön ki, amikor 7.5 átlaggal álltam be a kúthoz azt nem tudom :), ott sántít igazán ) A közepétől nálam megszűnik ez a hektikus viselkedés is és az 5-6 literes tartalékot figyelembe véve elég pontosnak tűnik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cserenkov Elküldve Május6, 2014 Megoszt Elküldve Május6, 2014 Valószínűleg az elején nem nagyon tud a csőbe tankolt üzemanyaggal mit kezdeni, hogy elindulsz mész mész és nem fogy a tankból egyáltalán a nafta. Persze ezt gondoltam, hiszen 110-120km-ig pl a szintjelző mutató meg se moccan. Gondolom addig a csőből meg a tank szintjelző fölötti részéből "táplálkozik". De érdekes, hogy a fogyasztásnál mégis csak tudja hogy fogy valamennyi üzemanyag. Ez talán azért lehet mert más adatokból számol. Úgy rémlik, hogy a fogyasztást talán a visszafolyó résolaj mennyiségéből számolja, a range-t meg ezek szerint talán a szintjelző adatából valamilyen más tényezőket pl pillanatnyi fogyasztás, korrekciókat is figyelembe véve... Vagy most nagy hülyeséget írtam? Javítson ki valaki, ha van bővebb infója erről! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kisp113 Elküldve Május6, 2014 Megoszt Elküldve Május6, 2014 Persze ezt gondoltam, hiszen 110-120km-ig pl a szintjelző mutató meg se moccan. Gondolom addig a csőből meg a tank szintjelző fölötti részéből "táplálkozik". De érdekes, hogy a fogyasztásnál mégis csak tudja hogy fogy valamennyi üzemanyag. Ez talán azért lehet mert más adatokból számol. Úgy rémlik, hogy a fogyasztást talán a visszafolyó résolaj mennyiségéből számolja, a range-t meg ezek szerint talán a szintjelző adatából valamilyen más tényezőket pl pillanatnyi fogyasztás, korrekciókat is figyelembe véve... Vagy most nagy hülyeséget írtam? Javítson ki valaki, ha van bővebb infója erről! Nem tudom, a benzineseken a fogyott mennyiséget a befecskendezési időkből szokták. A dízelnél ez nem játszik? (mondjuk azért mert korrigálni kéne a rail nyomással is?) A range az más nem lehet csak a tankban lévő mért mennyiség a maga pontatlanságával, osztva a BC egyik átlagával. Nem feltétlenül azzal amit meg is jelenít a kijelzőn, én pl. az utolsó 20-50km átlagát használnám erre, hogy korrektebb legyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
csaba66 Elküldve Május6, 2014 Megoszt Elküldve Május6, 2014 Persze ezt gondoltam, hiszen 110-120km-ig pl a szintjelző mutató meg se moccan. Gondolom addig a csőből meg a tank szintjelző fölötti részéből "táplálkozik". De érdekes, hogy a fogyasztásnál mégis csak tudja hogy fogy valamennyi üzemanyag. Ez talán azért lehet mert más adatokból számol. Úgy rémlik, hogy a fogyasztást talán a visszafolyó résolaj mennyiségéből számolja, a range-t meg ezek szerint talán a szintjelző adatából valamilyen más tényezőket pl pillanatnyi fogyasztás, korrekciókat is figyelembe véve... Vagy most nagy hülyeséget írtam? Javítson ki valaki, ha van bővebb infója erről! Csak a visszafolyo nem eleg, kell vagy egy mert, vagy egy szamolt bemeno ertek is, amibol kivonja. Nem tudom, hogy csinalja, de egy kozelites az egesz, ami abbol is latszik, hogy OpCommal lehet korrekciot allitani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cserenkov Elküldve Május6, 2014 Megoszt Elküldve Május6, 2014 Csak a visszafolyo nem eleg, kell vagy egy mert, vagy egy szamolt bemeno ertek is, amibol kivonja. Nem tudom, hogy csinalja, de egy kozelites az egesz, ami abbol is latszik, hogy OpCommal lehet korrekciot allitani. Persze. De úgy gondoltam, hogy van egy érték amit a szivattyú szállít (méri vagy számolja valahogy nem tudom...) és abból vonja le a mért résolaj mennyiségét. De nem biztos hogy így van, csak találgatok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kisp113 Elküldve Május7, 2014 Megoszt Elküldve Május7, 2014 Végül 6km-ig engedtem le a range-t, ezután csurig 46,59 litert sikerült beletömni. Tehát range=0-nál még 5 liter vésztartalék simán van. (még akkor is ha a megadott 52 literes gyári érték csővel együtt, "púpozva" értendő lett megadva) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabo75 Elküldve Május7, 2014 Megoszt Elküldve Május7, 2014 Mi a véleményetek angel eyes lámpáról?Műszakin átmegy vele redőr szól érte normálissan világit Valaki szerelt már be ilyet legyenszives írja már le köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thomas80 Elküldve Május7, 2014 Megoszt Elküldve Május7, 2014 Szia! Úgy tudom hogy a lámpa átalakítására elég szigorú szabályok vannak. Nagyjából esélytelen hivatalosan, de az NKH honlapján szerintem fent vannak a hatályos rendelkezések. Ha a műszakin atmegy akkor nyilván a rendőr nem köthet bele. De szerintem tuti hogy extra hatósági érdeklődésre szamithatsz... Mi a véleményetek angel eyes lámpáról?Műszakin átmegy vele redőr szól érte normálissan világit Valaki szerelt már be ilyet legyenszives írja már le köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabo75 Elküldve Május7, 2014 Megoszt Elküldve Május7, 2014 (edited) Szia! Úgy tudom hogy a lámpa átalakítására elég szigorú szabályok vannak. Nagyjából esélytelen hivatalosan, de az NKH honlapján szerintem fent vannak a hatályos rendelkezések. Ha a műszakin atmegy akkor nyilván a rendőr nem köthet bele. De szerintem tuti hogy extra hatósági érdeklődésre szamithatsz... konkrétan ilyesmire gondoltam nem magam átalakítani http://www.rs-shop.hu/OUTLET-STORE-50-80/TUNING-SHOP/VILAGITAS/ELS%C5%90-LAMPAK/OPEL/ASTRA-H/De_SWO13-R383-Opel-Astra-H-2004-t%C5%91l-Dectane-Angel-Eyes-Lampa.html?keyword=opel+astra+h+angel+eyes Módosítva Május7, 2014 : gabo75 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astra555 Elküldve Május7, 2014 Megoszt Elküldve Május7, 2014 konkrétan ilyesmire gondoltam nem magam átalakítani http://www.rs-shop.hu/OUTLET-STORE-50-80/TUNING-SHOP/VILAGITAS/ELS%C5%90-LAMPAK/OPEL/ASTRA-H/De_SWO13-R383-Opel-Astra-H-2004-t%C5%91l-Dectane-Angel-Eyes-Lampa.html?keyword=opel+astra+h+angel+eyes Szia! Egy a lényeg, hogy a bolt igazolja (írásban persze), hogy közúti forgalomban legálisan használható. Sok olyan dolgot árulnak, aminek használatáért fejlövés járna az út mellett (utólagos xenon, ledek, stb.). :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabo75 Elküldve Május7, 2014 Megoszt Elküldve Május7, 2014 Szia! Egy a lényeg, hogy a bolt igazolja (írásban persze), hogy közúti forgalomban legálisan használható. Sok olyan dolgot árulnak, aminek használatáért fejlövés járna az út mellett (utólagos xenon, ledek, stb.). :icon1: Igazából fogalmam sincsen ezért kérdeztem meg itt hátha valakinek van tapasztalata esetleg. utólagos xenont ismerem de ez egy új keletű dolog legalább is számomra Link to comment Megosztás: More sharing options...
kisp113 Elküldve Május7, 2014 Megoszt Elküldve Május7, 2014 Elvileg csak anyi kell hogy legyen be(s)ütve E jelzés. http://www.kti.hu/index.php/szolgaltatasok/eu-es-ensz-egb-koordinacio/ensz-egb-gepjarmu-eloirasok Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabo75 Elküldve Május7, 2014 Megoszt Elküldve Május7, 2014 Elvileg csak anyi kell hogy legyen be(s)ütve E jelzés. http://www.kti.hu/index.php/szolgaltatasok/eu-es-ensz-egb-koordinacio/ensz-egb-gepjarmu-eloirasok igen a leírtak szerint benne van csak már annyi szarság van már az ember nem tudja mit szabad meg mit nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thomas80 Elküldve Május7, 2014 Megoszt Elküldve Május7, 2014 Azért csak óvatosan: http://autotechnika.hu/cikkek/8273,a-vilagito-es-fenyjelzo-berendezesek-atalakitasarol-1-resz.html?print Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bandee28 Elküldve Május7, 2014 Megoszt Elküldve Május7, 2014 Sziasztok, Van egy két éves Opel Astra H-m most vinném szervízre, garos még 2 hónapig. Márkaszervízbe akarom vinni mindenképp. Ha én vinném az alkatrészeket kb. 10 000 Ft-al beljebb lennék, viszont így az alkatrészekre nem vállalnak garanciát. EZ most mit jelent, hogy ha két hónapon belűl történik valami amiről bizonyítható hogy a kétes eredetű nem Opelszervíz által adott viszont eredeti Opel alkatrészek okozták a problémát akkor ugrik a garancia? Ti mi csinálnátok? Nekem a 10 000 Ft is pénz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astra555 Elküldve Május7, 2014 Megoszt Elküldve Május7, 2014 Sziasztok, Van egy két éves Opel Astra H-m most vinném szervízre, garos még 2 hónapig. Márkaszervízbe akarom vinni mindenképp. Ha én vinném az alkatrészeket kb. 10 000 Ft-al beljebb lennék, viszont így az alkatrészekre nem vállalnak garanciát. EZ most mit jelent, hogy ha két hónapon belűl történik valami amiről bizonyítható hogy a kétes eredetű nem Opelszervíz által adott viszont eredeti Opel alkatrészek okozták a problémát akkor ugrik a garancia?Ti mi csinálnátok? Nekem a 10 000 Ft is pénz.Vigyél gyári alkatrészt, abba nem tudnak belekötni.:-)Konkrétan milyen alkatrészekről van szó? Mert egy olcsóbb levegőszűrő, vagy pollenszűrő miatt nem fog letérdelni az autó, az biztos.Egyébként meg, ha az ő alkatrészükkel halna meg az autó, akkor mutogatnának a GM-re, hogy oda menj. Ott meg visszafelé. Neked kellene bizonygatnod, hogy ők szakszerűtlenül szerelték be az adott alkatrész, vagy az éppen gyári hibás volt.Ha Te viszed, a szerelés szakszerűségéért akkor is nekik kell vállalni a felelősséget, az alkatrészért meg a gyártó fogja (tedd el róla a számlákat). Csak szakértő legyen a talpán, amelyik majd kideríti, hogy ki a hunyó. Szóval egyik esetben sem vagy beljebb.A garancia az autóra szól, nem a szerelésre. Azért nekik minden esetben kell felelősséget vállalni, ha 10 éves az autó, akkor is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cserenkov Elküldve Május8, 2014 Megoszt Elküldve Május8, 2014 Sziasztok, Van egy két éves Opel Astra H-m most vinném szervízre, garos még 2 hónapig. Márkaszervízbe akarom vinni mindenképp. Ha én vinném az alkatrészeket kb. 10 000 Ft-al beljebb lennék, viszont így az alkatrészekre nem vállalnak garanciát. EZ most mit jelent, hogy ha két hónapon belűl történik valami amiről bizonyítható hogy a kétes eredetű nem Opelszervíz által adott viszont eredeti Opel alkatrészek okozták a problémát akkor ugrik a garancia? Ti mi csinálnátok? Nekem a 10 000 Ft is pénz. Általában ha az alkatrész hibásodik meg, akkor oda kell vele menni reklamálni ilyen esetben, ahol vetted. Ha a szakszerűtlen szerelésből adódik a meghibásodás, akkor meg a szervizbe. Csakhogy ilyen esetben ahogy Astra555 is írta, egymásra fog mutogatni a szerviz és a bolt és egyik sem akar majd felelősséget vállalni. A szerviz azt fogja mondani hogy eleve hibás volt az alkatrész, a bolt meg hogy a szakszerűtlen beszerelés miatt következett be a hiba. Ez a 10.000Ft attól függ mire vonatkozik. Ha egy olajcserén vagy hasonló dolgon tudnék ennyit spórolni, akkor én vinném hozzá a cuccot. De ha valami pl több száz ezres elektronikáról lenne szó, akkor azt mondanám hogy nem nézném azt a 10.000-et. Hgy 200.000-et, vagy 210.000-et fizetek, az már majdnem mindegy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bandee28 Elküldve Május8, 2014 Megoszt Elküldve Május8, 2014 Köszönöm nektek a válaszokat. Ez csupán kisszervíz és ez a 10 000Ft árkülönbség csak a szokásos dolgok kicseréléséből adódik. (olaj, szűrők, gyertyák) Akkor asszem vinni fogom inkább ezeket.Kösz a megerősítést. Link to comment Megosztás: More sharing options...
EnterEmber Elküldve Május14, 2014 Megoszt Elküldve Május14, 2014 Sziasztok, Kérdésem, hogy utólag lehet e ISOFIX csatlakozót szerelni az autóba? (jelenleg van benne de csak az egyik oldalon és rövidesen a másik oldalon is kellene!) Előre is köszönet! Üdv. E. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cserenkov Elküldve Május19, 2014 Megoszt Elküldve Május19, 2014 Szerintetek befér egy mosógép az 5 ajtós csomagtartójába ha a hátsó üléseket előre döntöm és kiveszem a kalaptartót? Elöltöltős, de keskeny (40cm) gépről van szó, gyári csomagolásában. Vajon befér? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bat83 Elküldve Május19, 2014 Megoszt Elküldve Május19, 2014 Szerintetek befér egy mosógép az 5 ajtós csomagtartójába ha a hátsó üléseket előre döntöm és kiveszem a kalaptartót? Elöltöltős, de keskeny (40cm) gépről van szó, gyári csomagolásában. Vajon befér? Be kell,hogy férjen mert nekem is 5 ajtós van és felültöltős mosógépet vittem vele az üzlettől hazáig. Bár nem volt egyszerű 2 főnek betenni úgy,hogy vigyázzunk az autóra is :) 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
okynoa Elküldve Május22, 2014 Megoszt Elküldve Május22, 2014 Sziasztok! Gondolkodott mar valaki elsô rendszàm tàbla helyett ragaszthato rendszamon? Engedélyezett egyàltalàn, muszakin àtmegy? Mennyibe kerülhet? Köszi! O Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cserenkov Elküldve Május22, 2014 Megoszt Elküldve Május22, 2014 Sziasztok! Gondolkodott mar valaki elsô rendszàm tàbla helyett ragaszthato rendszamon? Engedélyezett egyàltalàn, muszakin àtmegy? Mennyibe kerülhet? Köszi! O Én még nem. Nekem megfelel úgy ahogy most van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astra555 Elküldve Május22, 2014 Megoszt Elküldve Május22, 2014 (edited) Sziasztok! Gondolkodott mar valaki elsô rendszàm tàbla helyett ragaszthato rendszamon? Engedélyezett egyàltalàn, muszakin àtmegy? Mennyibe kerülhet? Köszi! O Szia! 326/2011 Korm. rendelet: Ha a rendszámtábla felszerelésére nincs elegendő hely, vagy ha a rendszámtábla az átlagosnál nagyobb sérülési veszélynek van kitéve, a közlekedési hatóság igazolása alapján engedélyezhető a B típusú rendszámtábla felszerelése, vagy a D típusú rendszámtáblának a jármű elején történő alkalmazása. Általában engedélyezni szokták,(magyarul nem foglalkoznak a fenti feltétellel, a lényeg, hogy fizess :icon1: ) de méretre ugyanaz, mint a "normál" rendszám (2004 májusa előtt volt kisebb, de az nem EU-s volt még). Ha sérül a lökhárító, akkor kénytelen vagy újat kérni, vagy, ha csak a matrica sérül, akkor is. Az árát meg bármelyik okmányirodában megmondják. A normál rendszám legyártása ismereteim szerint 12 ezer Ft. körül van. Ha megkapod az engedélyt, akkor a legyártás után be kell jegyeztetni a forgalmiba, hogy D típusú rendszámmal van ellátva az autó. Csak a legyártásra jogosult cég (Plaket kft.) által gyártott matricát használhatsz, "házilag" készítettet nem, hiába ugyanaz a méret, meg a karaktertípus. Ja, és csak egyet adnak belőle, és csak előre lehet tenni. Az eredeti rendszámot pedig tudomásom szerint le kell adni. Módosítva Május22, 2014 : Astra555 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts