Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

sznuni

Recommended Posts

Üdv!

Le akarom zárni a lizinget az autómra és át kell íratnom mikor a bank kiadta a törzskönyvet, meg a mentesítést. Meg tudja valaki megmondani, hogy ilyenkor a teljes procedúrát végig kell csinálni, eredetvizsga meg minden, és a teljes költséget ki kell fizetni újra, mert ugye azt egyszer a történet kezdetén már kifizettették az emberrel. Előre is kösz a választ!

:hiya:

Megosztás:

Üdv!

Le akarom zárni a lizinget az autómra és át kell íratnom mikor a bank kiadta a törzskönyvet, meg a mentesítést. Meg tudja valaki megmondani, hogy ilyenkor a teljes procedúrát végig kell csinálni, eredetvizsga meg minden, és a teljes költséget ki kell fizetni újra, mert ugye azt egyszer a történet kezdetén már kifizettették az emberrel. Előre is kösz a választ!

:hiya:

Nem kell semmit csinálnod. Legalábbis hitel után nem kell, kiküldi a bank a törzskönyvet és lezárja a hitelt.

Megosztás:

Nem kell semmit csinálnod. Legalábbis hitel után nem kell, kiküldi a bank a törzskönyvet és lezárja a hitelt.

Szia!

Köszi! Közben beszéltem az okmányirodával, csak nem bíztam benne, hogy ma dolgoznak, de vannak még csodák. A bankok is megleptek, mert mai nappal tudtam utalni a pénzt, és finanszírozónál is volt aki felvegye a telefont. Az enyém zárt végű pénzügyi lízing, ezért az okmányok cseréjét kell csak fizetnem, mert a többi költség már be lett fizetve az elején, viszont a forgalmiban csak üzembentartóként szerepelek. Ez 12 e lesz, és teljesen az enyém a tütü.

Üdv!

Megosztás:

Sziasztok!

Miután tegnap biztossá vált, beköszönnék előre ide is. Úgy fest, hogy márciustól az omega topicból áttelepülök ide: örököltem egy Z16XEP Enjoy+ Caravant. (ugyanitt MV6 kombi eladó ...:) )

Az MV6 után azért pár dolog hiányozni fog, melyek közül néhányat orvosolni is szeretnék lehetőleg a segítségetekkel. (pl.: tempomat, ülésfűtés)

Üdv

Megosztás:

Sziasztok!

Miután tegnap biztossá vált, beköszönnék előre ide is. Úgy fest, hogy márciustól az omega topicból áttelepülök ide: örököltem egy Z16XEP Enjoy+ Caravant. (ugyanitt MV6 kombi eladó ... :) )

Az MV6 után azért pár dolog hiányozni fog, melyek közül néhányat orvosolni is szeretnék lehetőleg a segítségetekkel. (pl.: tempomat, ülésfűtés)

Üdv

Hali,

A 13 lityis fogyasztás biztosan nem fog!? :)

Megosztás:

Sziasztok!

Miután tegnap biztossá vált, beköszönnék előre ide is. Úgy fest, hogy márciustól az omega topicból áttelepülök ide: örököltem egy Z16XEP Enjoy+ Caravant. (ugyanitt MV6 kombi eladó ... :) )

Üdv

Üdv az Astra világában :hiya:

Megosztás:

Sziasztok!

Miután tegnap biztossá vált, beköszönnék előre ide is. Úgy fest, hogy márciustól az omega topicból áttelepülök ide: örököltem egy Z16XEP Enjoy+ Caravant. (ugyanitt MV6 kombi eladó ...:) )

Üdv

Szia!

A tempomathoz tudok érdemben hozzászólni.

A tempomatos indexkart kell hozzá megvenned, és megnézni, hogy van-e a kuplungpedálnál kapcsoló. (Ha nincs, azt is be kell szerezni.)

Én a Csergőtől rendeltem a kart, de lehet, hogy találsz bontottat is.

Utána Op-commal csak fel kell tanítani.

Üdv, Zoli

Megosztás:

Szia!

A tempomathoz tudok érdemben hozzászólni.

A tempomatos indexkart kell hozzá megvenned, és megnézni, hogy van-e a kuplungpedálnál kapcsoló. (Ha nincs, azt is be kell szerezni.)

Én a Csergőtől rendeltem a kart, de lehet, hogy találsz bontottat is.

Utána Op-commal csak fel kell tanítani.

Üdv, Zoli

Mennyi volt Csergőéknél az új kar?

Megosztás:

Jó estét Fórumlakók.

Boldog astra tulajdonos lettem,átpártoltam corsáéktól...

De mégsem vagyok teljesen boldog.A vásárlást követő első órában 3 kavicsot kaptam.A panorámaszélvédőre. Megcsináltattam,de azóta nem teljes az örömöm.A kavicsfelverődés védővel van valakinek pozitív tapasztalata?Érdemes 20-25 ezret beruházni rá,vagy csak a casco a megoldás? 290 ezer cserével együtt.Érdekes,előtte nem érdekelt,mert nagyon megtetszett.

Nagy csalódásom az audio rendszer,de mint kiderült,az én készülékemben van a hiba,más astrák rádiói kellemesen szólnak.Na,ez csere lesz,valami aux-os,nagyon hamar. egy másik cd30.ra gondoltam.. ezt is TECH-2 vel kell cserélni?

Üdv...

Megosztás:

Nagy csalódásom az audio rendszer,de mint kiderült,az én készülékemben van a hiba,más astrák rádiói kellemesen szólnak.Na,ez csere lesz,valami aux-os,nagyon hamar. egy másik cd30.ra gondoltam.. ezt is TECH-2 vel kell cserélni?

Üdv...

Hello

Szerintem cd30-ról cd30-ra váltani hülyeség lenne.

Vagy válts cd30 mp3-ra,

vagy cd40 (vagy cdc 40 a neve) ez már aux-on kívül usb-t is tud.

Vagy a kicsit másabb, az esetleg a cd 70 navis, de azt már pl lehet kombinálni philips erősítővel.

Én tegnap hallgattam meg egy olyan H astra-t, amiben dvd 90 navi+philips erősítő (omegaból) volt gyári hangszórókkal öszerakva. Nem azt mondom, hogy koncert élmény volt, de várakozásaimat túl szárnyalta, nekem tetszett.

Rádió csere tudtommal, másik rádió kivesz, Tech2-vel leprogramoz, Te berakod az autódba, felprogramozod, élvezed.

Megosztás:

Köszönöm az infót. Elnézést,pontatlan voltam: cd30 mp3 van benne,de ez a DG nem auxképes,ezért is csere. cdc 40? jó az ötlet,az ebay-on jó áron található cd70-hez nem kell kijelzőt is cserélni?jelenleg GID van benne.a cd70et eddig csak CID-del láttam.

Nem tervezem nagy zene épitését,esetleg egy első szett,hátra mélyközepek,de az aux-hoz ragaszkodom,mert szerintem a cd-dvd már lejárt lemez..

http://www.autohifibolt.hu/index.php?P=hirek&S=1&K=22&ID=676&TN=Kicsi%20a%20bors...%20-%20de%20hangos!

Épitettem már zenét( :-D ) ,de most már megöregedtem...

Fido.

Megosztás:

Köszönöm az infót. Elnézést,pontatlan voltam: cd30 mp3 van benne,de ez a DG nem auxképes,ezért is csere. cdc 40? jó az ötlet,az ebay-on jó áron található cd70-hez nem kell kijelzőt is cserélni?jelenleg GID van benne.a cd70et eddig csak CID-del láttam.

Nem tervezem nagy zene épitését,esetleg egy első szett,hátra mélyközepek,de az aux-hoz ragaszkodom,mert szerintem a cd-dvd már lejárt lemez..

http://www.autohifibolt.hu/index.php?P=hirek&S=1&K=22&ID=676&TN=Kicsi%20a%20bors...%20-%20de%20hangos!

Épitettem már zenét( :-D ) ,de most már megöregedtem...

Fido.

Ha építettél már zenét, akkor ne legyél rest és vegyél 35-40 körül egy Alpinet vagy Piot...esetleg többért ezek közül USB-set is tudsz venni.

Beépítő keret kell+Opel ISO átalakító. A gyári fejek között nincs akkora különbség, mintha egy ilyen váltást lépnél meg.

Egyébként nem értem ezt az "aux-vonalat".....egyszerű telót, iPhone-t vagy bármit kötsz rá, szerintem elég macerás a számok közötti váltás, keresgélés, stb.

• Like 1
Megosztás:

Ha építettél már zenét, akkor ne legyél rest és vegyél 35-40 körül egy Alpinet vagy Piot...esetleg többért ezek közül USB-set is tudsz venni.

Beépítő keret kell+Opel ISO átalakító. A gyári fejek között nincs akkora különbség, mintha egy ilyen váltást lépnél meg.

Egyébként nem értem ezt az "aux-vonalat".....egyszerű telót, iPhone-t vagy bármit kötsz rá, szerintem elég macerás a számok közötti váltás, keresgélés, stb.

Kösz. Az autót melóba járásra használom. vasárnap este 400 km oda, pénteken 400km vissza.

van pio fejegységem,auxos is,meg jó is,de szeretném megtartani a gyári kinézetet,meg hát a multi kormány használhatóságát is.a can-bus-os fejegység meg nem 40ezer...mint irtam, kinőttem a Db-Dragból,és a hallásom is visszajött már,jó lenne,ha ez igy is maradna.

Megosztás:

CDC40?

Ezt nem is ismertem, de ahogy nézegetem eBay-en nem látom hová lehetne dugni USB-t.

Megosztás:

jó az ötlet,az ebay-on jó áron található cd70-hez nem kell kijelzőt is cserélni?jelenleg GID van benne.a cd70et eddig csak CID-del láttam.

Működik GID-del is csak a térképeket nem tudja megjeleníteni. Ettől függetlenül a navigáció működik (kell hozzá GPS antennás antenna talp is!), bemondja hogy merre menjél, illetve a kijelzőn nyilakkal jelzi is csak térképre nem tudja kirajzolni.

Más:

Vettem kipróbálás céljából "Spuri" adalékot. Csak kicsit elbizonytalanodtam a használatát illetőleg:

Ezen Spuri helyett Spuri-8 van feltüntetve és emellett az van rá írva, hogy univerzális mosó-tisztítószer. Egy szó nincs arról, hogy ezt a tankba kéne önteni adalékként! :wacko:

Most akkor beleönthetem vagy nem?

Megosztás:

CDC40?

Ezt nem is ismertem, de ahogy nézegetem eBay-en nem látom hová lehetne dugni USB-t.

Ezekbe sehova! :D

A Pio és Alpi fejekre írtem hogy 40K+ esetében már normálisabb USB-set is tudsz venni.

Anno, mikor megvettem az Astra-t én is úgy voltam vele, hogy ó, nem is olyan rossza gyári rendszer...dehogy építek én egy újabb zenét. Aztán persze nem hagyott a kis ördög.....csak bele került egy RSI-es fej, erölködő, szett és egy láda.

Később, autó eladásnál persze vissza ment a gyári fej és jött is a siralom. Mert ugye csak hozzá szoksz a jobb minőségű produkcióhoz! :) Szóval, ha nincs meg az eszköztárat hozzá, akkor hagyd így, ahogy van....esetlen vegyél egy aux-os okosságos gyári fejet, de semmi többel (szettcsere, stb) ne foglalkozzál, mert felesleges.

• Like 1
Megosztás:

Ezekbe sehova! :D

A Pio és Alpi fejekre írtem hogy 40K+ esetében már normálisabb USB-set is tudsz venni.

Anno, mikor megvettem az Astra-t én is úgy voltam vele, hogy ó, nem is olyan rossza gyári rendszer...dehogy építek én egy újabb zenét. Aztán persze nem hagyott a kis ördög.....csak bele került egy RSI-es fej, erölködő, szett és egy láda.

Később, autó eladásnál persze vissza ment a gyári fej és jött is a siralom. Mert ugye csak hozzá szoksz a jobb minőségű produkcióhoz! :) Szóval, ha nincs meg az eszköztárat hozzá, akkor hagyd így, ahogy van....esetlen vegyél egy aux-os okosságos gyári fejet, de semmi többel (szettcsere, stb) ne foglalkozzál, mert felesleges.

ismerem a folyamatot..:-D csak egy kábel cserével indul,aztán hipp hopp ott vagy a hangnyomásverseny döntőjében:-D

Megosztás:

Működik GID-del is csak a térképeket nem tudja megjeleníteni. Ettől függetlenül a navigáció működik (kell hozzá GPS antennás antenna talp is!), bemondja hogy merre menjél, illetve a kijelzőn nyilakkal jelzi is csak térképre nem tudja kirajzolni.

Más:

Vettem kipróbálás céljából "Spuri" adalékot. Csak kicsit elbizonytalanodtam a használatát illetőleg:

Ezen Spuri helyett Spuri-8 van feltüntetve és emellett az van rá írva, hogy univerzális mosó-tisztítószer. Egy szó nincs arról, hogy ezt a tankba kéne önteni adalékként! :wacko:

Én mindegyik autómba beleöntöttem,bár nem bizti,hogy jobb lesz:-) xado,aaz igen.de az nem 800 ft.

• Like 1
Megosztás:

Én mindegyik autómba beleöntöttem,bár nem bizti,hogy jobb lesz:-) xado,aaz igen.de az nem 800 ft.

Köszi, akkor beleöntöm.

Csak kíváncsi vagyok van-e valami hatása. Ez speciell 2500Ft volt kedvezményesen. De használtam már Pro-Tec-es cuccokat is. Azok jóval drágábbak. Meg teszteltem olcsó STP-t is. Ez utóbbi kettővel semmi változást nem vettem észre.

Valaki javasolt Castrol TDA-t is. Arra is kíváncsi lennék. Na meg erre a Xado-ra is! :)

Nem a jobbá tétel az elsődleges célom. Inkább a kíváncsiság. Pár ezer forintot nekem megér hogy elszórakozzak ezekkel. :)

Megosztás:

Más:

http://spuri-8.hu/

Ezért lett spuri8 :)!

Megosztás:

En nem ontenem az akarmilyen kft lottyet a gazolajba, eppen ugy, ahogy a motorolajba sem... Ha mar mindenkeppen dragitani akarnam a gazolajat, akkor ott van a nagyobb cegek kutjainal kinalt premium uzemanyag, ami biztos egy jobban tesztelt valami.

Raadasul az "energiafolyadek" megnevezes alapjan nalam mar egybol meg is bukott, mert dontsuk el, hogy most pucol, vagy "energiat ad", ami mar eleve kamu...

Megosztás:

Jó reggelt mindenkinek.idepofátlankodtam,mivel astra tulajdonos lettem.átnéztem a fórumot,de nem igazán tudom,hol kérdezzem meg a problémám,ami nem astrás természetü.hátha tud valaki segiteni:

2004 corsa van 1,3 cdti. 292ezer km(na jó,picit több.).nyáron cserélt alkatrészek: generátor,lendkerék,turbo,magasnyomásu szivattyu,akksi.

Az autót szeretném eladni,de nem merem meghirdetni,mert jelenleg 1-2 nap állás után csak spray-vel, esetleg 2-2,5 perc folyamatos inditózással indul,jelentős szmoggal..de utána csodaszépen jár,170 es tempónál 6 literrel beéri,4000km-enként kér egy liter olajat.melegen,langyosan kiválló az autó,hidegen ipari hulladék.

ötlet: szeretném az izzítás időtartamát megnövelni.ezt a számitógépen kellene elvégezni,vagy van rá manuális mód?izzítógyertyák rendben,porlasztót meg nem szeretnék bele már vásárolni...

Köszönöm az ötleteket.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.