warwolf Elküldve Október17, 2005 Megoszt Elküldve Október17, 2005 100A körülivel :( Nem lesz az egy kicsit sok?Elég furi egy szám, még nem taliztam ilyennel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október17, 2005 Megoszt Elküldve Október17, 2005 ??? 100 amperessel szerelik. mit nem értettél?? :roll: most nem értem a viccet.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Október17, 2005 Megoszt Elküldve Október17, 2005 Nagy A, mint amper. SI... :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október17, 2005 Megoszt Elküldve Október17, 2005 ??? 100 amperessel szerelik. mit nem értettél?? :roll: most nem értem a viccet.... Én meg azt hittem, hogy az volt.Na szép laza beégés! :oops: :oops: :oops: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
grep Elküldve Október17, 2005 Megoszt Elküldve Október17, 2005 Szia Dio! 12e volt a kar, nagykerben. Hivatalos OPEL kereskedő a Maxabo-nál. Van róla SZÁMLÁM. 3,5e volt a beszerelés OPEL szakszervízben a Kövesdánnál, hivatalosan, SZÁMLÁRA. Nem volt benne semmi susmus, stb. Mindez kb. 1 éve. Kuplungkapcsoló, kábelezés volt, az nem kellett. Még visszajelző lámpám is van, azt mondta a szerelő, hogy ez nem mindenkinek van bent, van, hogy kispórolják. üdv. g. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dio Elküldve Október17, 2005 Megoszt Elküldve Október17, 2005 Köszi. Úgy érzem körbe kell ezt járni még egyszer-kétszer! Jah' és majd elfelejtettem: a kulcs programozás (ablak le fel) 8 rugó! üdv. D. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október17, 2005 Megoszt Elküldve Október17, 2005 :cyclopsani: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dio Elküldve Október17, 2005 Megoszt Elküldve Október17, 2005 most ez meg miii? fejtsd ki léci Uhuhu! Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október17, 2005 Megoszt Elküldve Október17, 2005 semmi. csak most találtam, és teccik :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dio Elküldve Október17, 2005 Megoszt Elküldve Október17, 2005 mhhhm esetleg sokalltad, 8 rugót a kulcs tanításért?? :-$ Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október17, 2005 Megoszt Elküldve Október17, 2005 én neeeemmmm. nekem ilyen gondom nincs :( nincs Asztra hám. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dio Elküldve Október17, 2005 Megoszt Elküldve Október17, 2005 most szaladtam ki a kocsihoz, kipróbáltam, hogy ha bedugom a kulcsot a zárba és le van engedva az ablak, majd bezárom a kulccsal és tovább tartom bezárt állapotban (nem bírom megfogalmazni rendesen :roll: ), akkor felhúzza-e mint korábbi modellek... ..... és nem. SSSSŐŐŐT! továbbmegyek: még csak a központi zárat sem zárja, csak a bal első ajtót. Ez noooormááális? és mi van ha lemerül a zeeellllem a kúúúcsba'? akkor őrizzem a kocsit? :angryfire: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dio Elküldve Október17, 2005 Megoszt Elküldve Október17, 2005 én neeeemmmm. nekem ilyen gondom nincs :( nincs Asztra hám. nekem meg van, de az nem azt jelenti, hogy olyan sok péézzem van, hogy mindent a duplájáéé akarnék megvenni, mer' akkora sznob vagyok, hogy nem is jó ha ócccssó :smt033 Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Október17, 2005 Megoszt Elküldve Október17, 2005 még csak a központi zárat sem zárja, csak a bal első ajtót Esetleg nem próbáltad még egyszer ráfordítani a kulcsot, hátha azzal bezár a többi is? Bár nem tudom, mi értelme lenne, ha így működne... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október17, 2005 Megoszt Elküldve Október17, 2005 az asztra h n nem müködik kulcsra a centrál. a kezelési könyv néha csodákra lenne képes :( :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dio Elküldve Október18, 2005 Megoszt Elküldve Október18, 2005 :( meg sem szólalok Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Október20, 2005 Megoszt Elküldve Október20, 2005 Gépjármű megrendelve... még 8 hét (elvileg) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október20, 2005 Megoszt Elküldve Október20, 2005 :-) :-) ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október20, 2005 Megoszt Elküldve Október20, 2005 Gépjármű megrendelve... még 8 hét (elvileg) Nem vagy semmi! :wink: S, akkor a Kadett sorsa? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Október20, 2005 Megoszt Elküldve Október20, 2005 For Sale... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október20, 2005 Megoszt Elküldve Október20, 2005 For Sale... Reméljük, hogy jó és hozzáértő kezekbe kerül.Mert szép darab! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október20, 2005 Megoszt Elküldve Október20, 2005 Gépjármű megrendelve... még 8 hét (elvileg) Király :P S milyen színben fog pompázni ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Teki Elküldve Október20, 2005 Megoszt Elküldve Október20, 2005 Gépjármű megrendelve... még 8 hét (elvileg) írj egy kicsit róla, milyent rendeltél? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Doki Elküldve Október20, 2005 Megoszt Elküldve Október20, 2005 Üdv mindenkinek! Bevallom eddig csak sunyi olvasója voltam a fórumnak, de úgy gondolom most már megszólalhatok, mert megrendeltem életem első ÚJ AUTÓJÁT! Astra H Caravan 1.6 twinport Easytronic. Nem volt egyszerű eljutni a végleges összeállításig, de csak megegyeztünk a kereskedővel (az árban)... Állítólag november 7-én átvehetem, de nem táplálok hiú reményeket. Bővebben ha majd gurul velem az autó. Doki Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október20, 2005 Megoszt Elküldve Október20, 2005 ....Nem volt egyszerű eljutni a végleges összeállításig, de csak megegyeztünk a kereskedővel (az árban).... Helló Doki ! Azért ezt kifejthetnéd kicsit bővebben :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts